Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Aktív témák
-
need
addikt
Üdv..
nem olyan régen vagy is tegnap vettem egy G400 egeret és egy érdekes dolgot vettem észre... ja win 7 64 bit..!
abban az esetben ha a gépet leállítom készenléti módba "Suspend" ez ugye 1 billentyű nyomásra magához tér..viszont ilyenkor az egér használhatatlan vagy is olyan bűn lassú..
nem bírtam még kivárni azt az időt amíg magához tér..
Ha belépek a kezelő programjába ott ahol lehet állítani a sebességét akkor pik-pakk újra éled..!
Ezek szerint suspend után a a kezelő programot kell egyből elindítani...?
Ha ez így van akkor...na az már vicc..!mennyire van ennek a dolognak köze win7-hez...? vagy hol keressem a megoldást..??
-
need
addikt
válasz
Namelesske
üzenetére
ez a mappa volt megosztásban mégpedig a Play To funkcióban a tévé felé!
Én utána kivettem onnan és maradt a lakat.. igazán csak vizuálisan bántott..köszönöm a segítséget..

-
need
addikt
[Lákátkáráá] valaki?
-
need
addikt
sziasztok...
Az egyik könyvtáramon van egy furcsa kis lakat..!
Hogy a bánatban tudom én azt feloldani vagy eltüntetni?

-
need
addikt
Sziasztok...
Lemarom magamat...
Ha jól tévedek szerdán volt a Win 7 egy nagyobb frissítése!
Na most ma jutottam el odáig hogy filmet nézzek hállózaton
Nincs egyáltalán semmilyen féle hálózati megosztásom hiába van megosztva a tartalom
maga az eszköz nem is érzékeli a hálózati megosztást!
Az ügyfél kapcsolatok száma 0Van ennek a frissítésnek ehhez valami köze???
Vagy mi az isten csináljak hogy működjön mint eddig?
-
need
addikt
Üdv.. mindenkinek...
Kellene nekem 1 kis háttér infó mégpedig..
Felhasználónevek/jelszavak titokzatos világának jobb megértéséhez!
Jelen estben a win7-hez a felh.fiókhoz van név és jelszó!
felh.név:. alma
jelszó:. körte
Van nekem egy megosztásom egy multimédiás lejátszóval ahol szintén kellett fel.h név és jelszó is ez megegyezik a fiók nevével és jelszavával!
felh.név:. alma
jelszó:. Körte
Így a megosztásomat látom a multimédiás lejátszón!Szeretném bővíteni a kört és a megosztást megszüntetni és a megosztott tartalmat nem a sz.gépről történne hanem egy NAS-rol!
Itt is használhatom a fiók nevet ami admin alap esetben cserélhetem az almára és jelszó is lehet azonos a win 7-ben használt jelszóval?
Igy ha multimédiás lejátszóban ha be kell írni a felh. nevet és jelszót nem baj hogy azonos lesz a NAS és a Win 7el..?Remélem értitek mire gondolok….
-
need
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ami legutóbb volt hiba ez eddig nem volt jellemző!
2 féle hibajelenség van
az egyik a klasszikus tök mindegy hogy van router vagy nincs és tök mindegy hogy melyik hálózati kártyám aktív megy a torrenten megy a letöltés és elég ha elindítom a böngészőt és már is nincs net!
a másik ez még csak most fordult elő!
mégpedig csak egy sima vissza seed volt és ez kiegészült egy hálózati lejátszással!
a router és a gép között bontotta a net kapcsolatot és le is ált a hálózati filmlejátszás! -
need
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
na ez a furcsa hogy akkor az is elfexik pedig nem kellene!
Szakadozik a net...?
Normál esetben ha itt hagyom a gépet akkor el van és stabil de ha pl. a másik hálózati kártyával használtam és éppen töltött kb 9-10 m/s és nyomtam egy internet böngészést rögtön elfeküdt a net!
-
need
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Még az elején volt valami kehet a hálózati kártya drivernek rá 2 napra dobott a win 7 új drivert azóta volt még aszt hiszem egyszer de mostanában nem

-
need
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
a vinyó a végső megoldás...
Lehet szabályt létrehozni és be lehet állítani hogy egy torrent kliens melyik portot használja!
Engenius 9850DHPC engedélyezve van a WAN automatán csatlakozik vagyis a router után lévő ip címeket ő osztja ebből a gépé fix a további kettő 100-200 közé esik a vége!
-
need
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
sajna nincs másik router!
De kurvára bosszant mert ez volt router nélkül is most meg reuterrel!
Kínomban vettem egy másik hálókártyát természetesen akkor is feküdt a net de akkor még nem volt router!
Újra raktam a gépet
torrent klienst cseréltem
kábelt cseréltem a router és a gép között
portot adtam a routerben a torrentnek
most majd próbálom lecserélni azt a vinyót ami aktív lehet hogy az nem bírja a terhelést
ez az utolsó mentsváram már!
De ha nem fogok egy kanna benzint és lelocsolom!
Annyi ideget megeszek ezzel a xarral már nem tudom mióta és kuráva UNOM MÁR!Komolyan mondom nem tudom mit kellene csinálni már nem jut eszembe semmi!
-
need
addikt
Sziasztok...
Elvagyok keseredve és nem tudom honnan induljak el...!win 7 alatt simán megvan osztva HD tartalmak ezt remekül kezeli a multimédiás lejátszóm!
Példa...Ha megy a gép és éppen van egy kis seed elindítom a multimédiás lejátszót szépen megy a film lejátszás hálózaton keresztül! Valami különös oknál fogva a router és a sz.gép között bontja a net kapcsolatot!
Lényegében a seed és a lejátszás ugyan arról a vinyórol megy!
Ha leállítom a seedet kijavítom a hálózati hibát utána újra csak bontja a router és a gép között a net kapcsolatot!
80/25 digis netem van...Vegyük sorba ami idáig tettem!Van másik hálókártyám azzal is ez volt
A router nem egy gagyi kimondottan a vezetékes sebességre van kiélezve! nevem alatt a típus
Cat 6 kábeleket használok!Mennyire hardver vagy softver hiba ez?
Merre induljak el a hiba keresésbe? -
need
addikt
Van a windowsnak valamilyen ingyenes nfs megosztó programja...!
én ezt nem találom..!
esetleg tudna nekem valaki linkeli hogy melyik ez?
-
need
addikt
Sziasztok...
Következővel voltak [gondjaim]
azt tanácsoltátok hogy "A tuzfalon engedd ki es be a 2049-es portot mind tcp mind udp csomagoknal"
létrehoztam az új szabályokat bejövő és kimenő kapcsolatoknál De még sem működik a dolog nem engedi ki a tűzfal az NFS szervert!
-
-
need
addikt
Üdv mindenkinek...
Kissé elakadtam a dolgokban és kellene nekem egy kis segítség...!
Az eset leírása!
win 7 alatt akarok megosztani egy hanewin programmal nfs rendszerben wd live lejátszóm felé! van hozzá elvi hogyan kell ezt [megcsinálni]
Hát többé kevésbé sikerült elméletileg de gyakorlatilag NEM!
Kb. 4 nap alatt eljutottam odáig kezdtem kizárni azokat a dolgokat amik miatt ez nem jöhet létre ez a dolog!A probléma
a win 7 tűzfala e miatt nem lehetett megcsinálni!
Ha kikapcsolom akkor ez a dolog tökéletesen működik!!
De én nem akarok tűzfal nélkül lenni!
Így kellene valami köztes megoldás hogy legyen tűzfal és legyen nfs megosztásom is!
Mit állítsak be hova hogyan?? -
need
addikt
Üdv mindenkinek..
BUÉK a win7 fórumnak

Volna egy kérdésem....
win 7 alatt ha elindítom a parancssort ott milyen parancsot kell adnom hogy lássam a számítógépem össze ip címét....??
Mert az ipconfig nem jó
-
need
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Na kikerestem és létrehoztam a karakterláncot "KeepRasConnections" Erteke 1
kifogom próbálni hogy müxik-e!Mindenesetre kösz a tippet

-
need
addikt
-
need
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
kezdenem azzal hogy rendes vagy hogy újra te válaszolsz

Hát ilyen opció csak a PPoE van simán él is ez a dolog!
Routeres kapcsolatnál nincs ilyen opció mivel a net a routerben van és a sz.gép csak 1 eszköz a többiből!Ha nincs kapcsolat bealítva akkor sajnos nincs sem üresjárat se net bontás se kapcsolat
Csak a nagy büdös semmi
-
need
addikt
Sziasztok...
Korábban már írtam itt a problémámról [ez lenne az]
majd úgy tűnt hogy ez lesz a [megoldás]
Hát akkor per pillanat működött viszont most még sem!
Mit tegyek MÉG hogy készenlét után legyen újra netem????
Bosszant hogy mindig újra kell indítani a gépet

-
need
addikt
Sziasztok...
volna egy érdekes problémám...Nekem PPoE hálózatom van
itt ugye létre kell hozni egy kapcsolatot majd az csatlakozik a nettre ez rendben is lenne viszont én beszereztem egy routert.. azt be is állítottam töröltem előtte a kapcsolatot
és jól is működik minden csak DE!Amikor a gépet készenlétbe helyezem "suspend gomb megnyomása"mert nem használom akkor nem talál vissza a nettre nem találja a nettet!
Lehet valamit kezdeni ezzel hogy ne kelljen mindig újra indítani?
-
need
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
akkor így nem harcolok tovább ezzel

THX
az infót

-
need
addikt
válasz
Воланд
üzenetére
hát én sem konkrétan akarom pont a wmp mkv-t lejátszani a amit belinkeltél azok vannak nekem is!
Most lehet hogy hülyén gondolkodom de én mkv-t akarok felvenni a műsortárba és azt gondoltam hogy ez úgy müxik hogy le kell tudnia játszani most letudja játszani de továbbra sem tudok mkv-t fel venni a műsortárba hogy Play TO kiküldjem majd a multis lejátszóra!
Hogy lehetne felvenni a műsortárba MKV-t?? -
need
addikt
Üdv...
Ha pl. szeretném hogy a WMP lejátszón mkv filest akkor elég felrakni egy
Windows 7 Codec Packot? Úgy látom az aktuális 2.7.0.0!Próbálkoztam a multkor a Play To funkcióval kiválasztottam a műsor tárat de csak a divixet játszotta le vagy is a multis eszközön csak azt mutatta pedig volt benne mkv files is!
Ha felrakom ezt a codek packot akkor elviekben a műsortárba be tallózott könyvtárban lévő mkv filest is letudom játszani hálózaton keresztül egy multis lejátszóval??!!??
-
need
addikt
Sziasztok...
Találtam jó kis Témákat és olyan témákat amiknek egyedi a hangjuk!
Én ezeket az egyedi hangokat szeretném megtartani de ezek csak a témával 1üt vannak ha cserélem a témát szevasz hangok!
Hogy lehetne hozzárakni az alapértelmezett hangokhoz? (tekervényes sonata délután stb.) -
need
addikt
A 33228 hszre van valakinek valami ötlete?
-
need
addikt
Sziasztok...
Következő lenne a gondom és mellékelek 1 képet is!

szeretném a bal oldali eszközt eltüntetni mivel csak a jobb oldali jó!
Egy nem tull szerencsés ip cím csere után a helyes ip cím már a jobb oldali eszköz használja és az eredeti ip cím volt a bal oldali!
Mindahányszor amikor a win 7 feláll akkor ki írja hogy nem találja a bal oldali eszközt!
-
need
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
akkor szerencsém volt..
IDŐKÖZBEN én is megtaláltam ezt a linket és be is állítottam az 3 értékemet 0 ra!
Újra indítottam és ugyan az a2 sárga felkiáltó jel!
Most vissza csináltam mindent és akkor elöxör a reggel kezdem utána állítom át a biost!
-
need
addikt
Üdv..
win 7 64 bit!
Tettem egy érdekes dolgot Biosban az Advnced menüben átállítottam a merevlemezeket IDE módról ACHI-ra
Az eszközkezelőben AZ IDE ATA / ATAPI vezérölnél rögtön 2 eszköz (ATA channel) kapott sárga felkiáltó jelet!
Próbáltam frissíteni és azt a választ adja...
A windows megállapította, hogy az eszköz illesztő programja napra kész!
alatta pedig IDE csatorna!
Nyilván persze ez azért van mert IDE mód volt amikor felraktam most meg át váltottam!
Lehet ezt javítani valami illesztő programmal vagy van ennek jelentősége?
Vagy C változtat rakjam vissza IDE módba és ha majd újra akarom rakni akkor váltsam át ACHI módba és akkor jó lesz? -
need
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
köszi elxör hogy elolvastad

Ha a sambán nem azonos a felh.név/jelszó a windows7 fiókommal akkor ha rá kattintok a vinyóra közli hogy az eszköz használtban van! Ha azonos akkor nem fogadja el a jelszót

ez az egész röhejes! Ha a sambán nem adok jelszót akkor müködik rendesen látom és használni is tudom a hálózaton keresztül a vinyótDe ettől még röhejesebb amikor a win 7 tartalmát nem tudom megosztani a multis lejátszóval "elolvastam mindent előre hátra vissza oda keresztbe-hosszába videót néztem elolvastam a biztonságról a jogokról az örökölt jogokról..regystery átírás.. de még ezzel nincs vége van ismerösöm aki szintén win 7 használ igaz ő 32 bitest végig néztük a beállításokat az alpontokat a fő pontokat a mellékletet az almamelléketek a biztonságot a jogokat Látni lehet megosztást de csak az alap helyzetet amit a win 7 megoszt de amit én akarok azt nem. Komolyan mondom volt olyan srác akikek az sikerült mondtam neki gyere el ba*d+ és mutasd meg! "
És a multis tulajdonosok 90% azt mondja hogy szerencse kell hozzá vagy össze jön vagy nem!
NA EZ A RÖHEJES! -
need
addikt
A francba nem is gondoltam volna hogy ennyire nehéz kérdést tehettem föl a 28828 hsz ben!
nem csoda hogy én sem tudom... -
need
addikt
Üdv..
van 1 érdekes problémám amire nem tudom a megoldást és szerintem több köze van a windows 7 mint máshoz!
van 1 multimédiás lejátszóm és azon van egy vinyó!
a multimediás lejátszó ip címét beírom a böngészőbe akkor eltudom érni a hálózaton ez ugye felh./jelszót ez egy alap jelszó minden esetben ez a része működik is!
A m.lejátszón van egy Samba szerver adtam neki felhasználó nevet / jelszót ami elöxör azonos volt a win 7 fiókomm felhasználó nevével jelszavával...később ezt lecseréltem másra hogy ne legyen azonos a 2ő
Automatikus bejelentkezést BE raktama m.lejátszóban!
A a m.lejátszón van egy vinyó amit látok a gépen de jelszót kér és ez a problémám!
Na ide melyik jelszó is kell?amivel a webes felületet nyitottam + az nem jó mert azzal csak maga a m.lejátszóhoz férek!
Elöxör a sambánál azonos volt a felh/jelszó a win 7 fiók felh./jelszavával nem fogadta el a jelszót!
Majd a Sambán átirtam más felh./jelszót akkor sem fogadta el!
Na akkor ide most milyen jelszó kell hogy elérjem a wd-n lévő vinyót???
Az otthoni csoportnál kivettem a jelszavas védelmet majd beraktam beírtam azt is és akkor sem működik! -
need
addikt
sziasztok

Csak 2 apró kérdésem lenne..

Van file megosztás szempontjából jelentősége annak hogy 32 vagy 64 bites windows 7 használok?!?
Befolyásolhatja a megosztás sikerességét ha 64 bites op rendszeren osztom meg a tartalmat 1 multimédiás eszköz felé? -
need
addikt
Sziasztok...
egyre jobban kiakaszt a win 7 megosztás! csak k*ra nem tudom mért nem megy!
Multimedias lejátazóval szeretném megosztani!1. ip cím rendbe van oda vissza tesztelve és a Youtobe is megy lepróbáltam a tévén!
2.a megosztandó mamának minden jogot megadtam a megosztásban! "mindenki teljes hozzáférés..a biztonság fülnél minden engedélyezve van!"
3. tűzfal kikapcsolva!de a tévén én csak a
-Minden video
-Videoműfajok
stb..stb.. látom
amit megosztottam pedig nem!Mi van nem jól?????
-
need
addikt
Üdv népek

Az előzőleg felrakott win 7 hez sehogyan sem sikerült a megosztásom!
Most az újra rakott win 7-hez szeretnék hozzá kapcsolni egy multimedias lejátszót és tartalmak megosztásával lejátszani azokat hálózaton keresztül!
Addig eljutottam hogy ip cím beazonosítás ill. lehetőséget megadva a multis lejátszó már kimegy a netre viszont a megosztás nem teljesen világos ill. hiába osztom meg a tartalmat és megadom a jogokat akkor sem látom a tartalmat a multis lejátszón!
-
need
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
UAC ide vagy oda biztos hogy nem rossz dolog!
Az én elgondolásom az lenne hogy..
azok a programok amik nem úgy futnak ahogyan azoknak kellene (winrar..flashfxp..stb)
untinstall majd UAC kikapcsol ..telepítés.. majd UAC vissza kapcsol és tőlem annyit kérdez amennyit csak akar!
de ne jobb egér gomb rendszergazda jogokkal kelljen elindítani! -
need
addikt
Üdv..
Kissé el vagyok keseredve így újra telepítés után és megoldást szeretnék a problémámra!
Tehát újra kellett raknom a win 7 és érdekes furcsaságokat vettem észre!
Természetesen rendszer gazda jogom van de úgy látszik ez is kevés!
Egy példán keresztül szemléltetek! a winrarral ha ki akarok valamit bontani eddig elég volt jobb gomb kibontás ide opció!
de most a rart kell elindítanom és jobb gomb rendszer gazda jogosultsággal és ki kell választanom hogy mit és hová csomagoljon!
Van pár program még ami csak így akar működni!
Valami itt nem stimmel vannak programok amiknél simán müxik az egyszerű kattintás és van jó pár aminél rendszergazda jogokat kér hol ott az első telepítésnél NEM VOLT ILYEN!
mit lehetne ezzel a dologgal kezdeni ill. hogyan lehetne rendbe rakni ezeket a rendszer gazda jogokat? hogy egy kattintással működjenek!?!? -
need
addikt
Üdv...
Szégyen nem szégyen de nem találom az a bizonyos csuszkát ami a biztonságra utalna vagy is ha bármi szir xar elindítok ne kérdezgessen állandóan!
-
need
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Fire..Fire... te mindenhol ott vagy ahol segítség kell

nem rég az outlookon is kérdeztem tőled de az már az ucsó kérdésem volt azzal kapcsolatban

-
need
addikt
Üdv..
Most jön rá az ember hogy kb. 1 év alatt mennyit felejt!

A hyber sys kikapcsolását már megoldottam..
viszont amit szeretnék hogy az intéző kezdő lapnak ne a Dokumentumok könyvtárat adja hanem a saját gépet! Hol tudom ezt beállítani?
-
need
addikt
Üdv..
Sajnálatos módon újra kellett telepíteni a win 7 de különös oknál fogva nem engedi hogy torrent oldalról töltsek le eddig 3 klienst próbáltam!
mi nem jól van beállítva?
-
need
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
nekem a vista kimaradt az életemből így én ezt a Backup dolgot nem ismerem!
Láttam hogy van a win 7 ben ilyen lehetőség és csináltam biztonsági mentést a win 7 röl gondoltam hogy majd jó lesz 1x! kb 30 gb lett a mérete
Van helyre állító lemezem is persze..és jött a össze omlás és helyreállító lemezt betettem először nem talált helyet hogy hová karom vissza tenni akkor toltam neki a raid drivert akkor felismerte a javítandó op rendszert kérte a helyet hogy hol van a biztonsági mentést és na onnan nem történt semmi nem értem melyik filest akarja beolvasni a backup könyvtárból vagy melyik filesre van szüksége!
a kérdés második része pedig arról szól hogy ha fel van frissen telepítve a win 7 akkor ezt a biztonsági mentést (mert ebben már minden benne van tehát minden eszköz fönt van) van e lehetőség hogy a win 7 be ezt bele rakjam vagy is hogy ne kelljen félnapig telepíteni a sok xart ami kell! jól körbe írtam remélem érted?
-
need
addikt
Üdv...
Mindenképpen újra kell raknom az egyik partíción a win 7 viszont a másik partíción az xp-nek semmi baja! Ha felraktam a win 7 a menü indító annak gondolom kakukk
Az EasyBCD hozz tudom adni a másik partíción lévő xp-t?
hogy legalább az ne kelljen újra rakni! -
need
addikt
Üdv mindenkinek..!
furcsa nekem ez a az egész mint írtam (26851 hrsz.ben) nem akar elindulni ezzel a hibával a windows 7!
mivel menü vezérelt a gép, van rajta még xp is az viszont elindult
maga a hiba üzenet az értelmezés szerint a Master és Slave témával foglakozik ez nálam kizárt mivel az op rendszerek Raid 0 tömbön vannak és itt elképzelhetetlen a M. S. funkció
Van a gépben még 1 másik vinyó de az nem bootolhatoElkpzelhető hogy a win 7 inditó szektorával van valami gond??
Még ami hirtelen eszembe jutott az EasyBCD azzal is megnéztem xp alatt nem e valami rosszul van bealítva az elérési utaknál!
de az sem!
hogyan lehetne hozzá férni a windows 7-hez? mivel csökkentett modban sem tudom elindítani!
-
need
addikt
válasz
Daffni2
üzenetére
nekem a jó hír hogy windows xp elindul minden gond nélkül tehát a Raid 0 tömbön a particióknak nincs bajuk
a windows 7 addig jut el hogy betölt kattan a hangfal és utána jön az a bizonyos üzenet!
ezért vagyok tanácstalan hogy eleve hol keressem a hibát vagy mit csináljak?
csökkentett mód nem működik ugyan ez a hiba üzenet!ha berakom a helyre állító lemezt varázsolnom kellett neki a deszkám raid vezérlőjét akkor lát mindent de nem értem hogyan tudnám elérni hogy keresse meg a biztonsági mentést ez 1 külön vinyón van!
vagy egyáltalán hogy lehetne ennek működnie??? -
need
addikt
26851...?
erre van valakinek valami ésszerű ötlete?
vagy ha nem... akkor hogyan kell használni a rendszer helyreállító lemezt?
én csináltam még biztonsági mentést is ezt ezzel elő tudom csalogatni? -
need
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
most már okosabb lettem !

inkább ne írtál volna semmit

menü indítja a win 7
2 lehetőség közül választhatok windows xp vagy win 7
a windows már elindult de csak azután hogy kivettem az 1ik 2gb rammot! vagy a ram hívás vagy a foglalat ez még nem derült ki!
tehát így már kizárható hogy a raid tömb lenne a gond mert akkor nem indult volna windows xp!win 7 ezzel fogadott!
-
need
addikt
Sziasztok!
Reggel bekapcsoltam a gépemet és elakartam indítani a win7 és ez a hiba üzenet jött!
Semmilyen változás nem történt a gépen nem telepítettem fel mostanában semmit!
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
A process or thread crucial to system operation has unexpectedly exited or been terminated.
If this is the first you’ve seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears agin, follow these steps:
Chek to make sure any new hardware or software is properly installed.
If this is new insallation, ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.If problems conitue, disable or remove any newly installed hardware or software.Disable BIOS memory oprions such as caching or shadowing.
If you need to use safe Mode to remove or disable computers, restart your copputer, press F8 to select Advenced startup options , ant then select Safe mode.Technical Information:
*** STOP: 0x000000F4 (0x0000000000000003,0xFFFFFA80052B6060, 0XFFFFFA80052B6340, 0XFFFFF800031DB540)
Collecting data for crash dump…
Initialzing disk for crash dump…
Begining dump or physical memoy.
Dumping physicial memory to disk: 100
Physical memory dump complete
Contact your system admin or technial support group for further assictance.és itt a vége fuss el véle innen sehova!
rendszer vissza állító lemezem van ill. csináltam biztonsági mentést!
mit jelet ez a hiba üzenet???
-
need
addikt
válasz
negyedes
üzenetére
üdv..
mielőtt még a nagyok lebasznak hogy úgy fogalmazok mint vagy is nem értik hogy mit írok
csak röviden akarom ecsetelni a dolgokat
Sehogy nem sikerül megosztanom win7 és most már Xp alatt a multimédiás lejátszómat a sz.géppel!
Lényegében a sz.gép tartalmát nem látom a tévén akár mit csinálok! már a Dunának menés is foglakoztatott
Olvastam hogy a WD live új firmware-ben van ez a fog és küld dolog és azt kérdeztem meg
csak nagyon nem értettem meg ezt a dolgot de így a kép alapját világos?
lesz lelki erő holnap újra össze kábelezem és megnézem mi lesz+! -
need
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
mit ne mondjak 02:45 körül már nem nagyon tudok össze szedett lenni!
Lényegében arról van szó hogy 1 leírás olvastam és nem értettem a dolgot
az első hálózati DDE-n és hálózati DDE DSDM dolog én úgy ahogyan oda van írva nem találtam rémlik hogy ez xp ben volt és arra gondoltam hogy vak lehetek mert nem látom
és hátha tévedek..a másik szintén leírásban volt ami nekem nem világos
Windows Media Player 12-ben a WD TV Live HD-t kell kiválasztani médialejátszó eszközként
ezt nem értettem hogy MIT hol...? micsoda...? nem is halottam még ilyet
gondoltam hát ha ti.. -
need
addikt
még 1 hülye kérdés amit nem értek és ez a media playere vonatkozna..
idézem"Ehhez vagy egy mappában lévő fájl nevére jobbegér gombbal klikkelve, vagy közvetlenül a Windows Media Player 12-ben a WD TV Live HD-t kell kiválasztani médialejátszó eszközként"
hogyan tudom kiválasztani a Media Playerben bármit is...???
-
need
addikt
Üdv..
nem akarok hülyén meghalni vagy vak vagyok de nem találom a következő dolgot..
ez 1 beálító menüben van
" * Pár perc után megszakad a hálózati kapcsolat a There was a problem connecting to the network. The device could not connect to the network üzenettel
1) a vezérlőpult->felügyeleti eszközök->szolgáltatások menüben a hálózati DDE-n és hálózati DDE DSDM -en jobb kattintás, tulajdonságok, indítás típusa legyen automatikus
ott kerestem de nem találtam akkor hol van..?
-
need
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Tisztelt Nagyúr

csak röviden akarom a dolgot..
a multis lejátszó WD live
az első gond hogy nem volt jó a kábel majd másodszorra sem volt jó a kábel ezt 1 klimpelővel megoldottam a készülékröl a tévé felé hálózat amutomata keresést inditottam
ahol adott ip címet a készüléknek de DNS átjáró cím nem volt gondolom ide az az ip cím kell amivel (vagy is a hálókártya fizikai ip címe) beirni na erre nem jutott már idő tegnap este.Míg rá nem jöttem hogy a kábel a gond az első és a második esetben azt hittem hogy a hálózattal van gond és létre hoztam mindenféle othoni csoportot amire persze nem lesz szükség mert hát a 1x és isten is úgy akarja akkor a multimedia lejátszó megjelenik a gépemen és csak megosztanom kell majd vele simán ÁLÍTÓLAG

-
need
addikt
Üdv...
Kellene nekem 1 kis help

Valami oknál fogva nekem furcsa a hálózatom
mégpedig a következő miatt!
Az alaphelyzett a következő
Van 2 db hálókártyám az egyik alaplapi a másik egy rendes pci likba van bele téve ez egy Asus háló kártya!
Mind2őn megy az internet leprobáltam oda vissza!
Amikor úgye létre kelett hozni a hálózatot úgye a varázslóval kell létre hozni így a 2 hálókártya ikon melé került maga a kapcsolat ikon!
Digi utp-s internetem van és VAN is internet de viszont a jobb sarokban az irja ki hogy ismeretlen hálózat! persze befigyel a nagy sárga felkiáltó jel!a hálozat megnyitásnál is szintén úgyan ez a helyzet ismeretlen hálózatott ír!
A garfikus ábrán pedig a nagy piros X !
Pedig van internet és müködik is minden!Tisztán akarom látni a dolgokat!
Az Asus háló kártyára probálkozom direkbe bekötni crosslink kábelel egy multimediás lejátszót de ez idáig nem jött össze elöször a kábel gondok voltak de most már az is jó!
most még az IP cím kiosztással kell harcolnom!
de ha az is jó lesz és továbbra sem jó akkor a win7 hálózatával gond!Persze azóta már az "anyámat" is át álitgattam rajta van valami féle mód arra hogy úra telepités nélkül valamiféle alaphelyzet legyen a hálózatomon?
Vissza álítós mód nekem le van tiltva! -
need
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
+ vizsgáltam a kérdést..
nekem ott nem volt pipa viszont találtam még 1 ilyet a hálókártyámra vonatkozólag szintén ez az energiát takaríthat meg dolog!
A lényeg hogy PONT fordítva kell és beraktam a pipákat mivel nem volt benne és ez a nyomoronc gép se perc le állt

lényeg hogy irányt mutattál

-
need
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
gondolom te az eszközkezelőhöz vezetel vissza ott kell ez a xart keresnem..!?!
igy abban sem vagyok biztos hogy..
azt hiszem a firewire diasble a biosban ez lenne a 1394 port vagy ilyesmi vagy is ez az eszköz lenne a firewire de hajjjjak meg ha nem jól emléxem!
mindenesetre megnézem

-
need
addikt
Sziasztok...
észre vettem már régebben is és nem tudom hová tenni a dolgot mi okozza ezt a kis alomáliát..!
A tünetek....
gyakorta használom a suspend gombot ha nem kell a gép akkor csi-csi!
bármely gombra reagál és müxik tovább!az alomália leáláskor kezdődik vagy is kilép a gép kikapcsolja a monitort de zúg tovább nem látok hiva üzenetet nem látok semmit mert elözöleg kikapcsolja a monitort!
ha nem altatom a gépet "nem tévesztendő össze a hibernálással" akkor szépen kilép és le is kapcsolja magát elenkező esetbe a bekapcsoló gombot kell nyomnom kb 5mp. akkor van a tényleges kikapcs!
volt már valakinek ilyen gondja???
-
need
addikt
válasz
Illusion1010
üzenetére
Üdv..
nekem is PPPoE + Digi és csináltam 1 kapcsolatot és annak az ikonját és azt raktam be be az indító pultba ettől függetlenül hol felkapcsolódott hol nem..
de viszont a kis pogi az jónak tűnik
-
need
addikt
válasz
deathtania
üzenetére
THX

-
need
addikt
válasz
deathtania
üzenetére
Üdv..
a még 1 dolog-ra..
adatvégrehajtás megakadályozását az összes programnál
át raktam oda és 3 nyomoronc alkalmazás tűnt fel benne
RCHelper.exe
RCleaner.exe
update.exeezek mellől is ki lehet venni a pipát???
-
need
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
az tuthy hogy a videokarcsym 8800 GTS direct x 10 ez ziher..!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
dxdiag jó ötlet +vizsgálom ezzel!

viszont elgondolkodtattál ezzel az Everest dologgal! lehet hogy keresek valami frissebbet!
viszont játszom és ha telepitek valami trendy játékot azok mindig rakják az aktuális diret x-et!

-
need
addikt
Üdv..
Mint mondani szokták az újszülötnek minden vicc új

nekem is!
2 napja váltottam új erérre és érdekes dolgot fedeztem fel a win 7 ben mégpedig hogy ha a középső gombot megnyomom az asztalon lévő megnyitott alkalmazások elfordulnak olyan 45 fokba és az asztal közepén jelnnek meg lépcsőetesen és úgy lehet mozgatni

tiszta be*arás
de viszont ennek a térbe való mozgatátás hogyan tudom módositani vagy is a lapok méretét nagyítani vagy is inkább nagyobbá tenni vagy kissebbé!???
-
need
addikt
válasz
Kroni1
üzenetére
még az elején tehát a végleges változat +jelenése után elég sokat elnyüszögtem ezzel az élmény index dologgal rá kellett jönnöm hogy ez 1 fasz**ág főleg hogy raid 0 tömböm van ami kicsivel gyorsabb szerintem mint 1 normál vinyó nem beszélve arról amit itt 1 fórumos válaszolt hogy neki SSD re is ennyit ad számomra a konklúzió "hát le nem xarom az élmény indexet boltívesen mint nagymamám tulipános ágyását Tiszadadán"
Aktív témák
- E-roller topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)