Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Nem figyeltél eléggé.
Kevesebb mint egy hét alatt evett meg 2 GB-ot 2600 könyvtár létrehozásával úgy, hogy ez idő alatt csak a Silverlight lett frissítve a SP1 ment fel mindösszesen 75 MB-nyi letöltéssel és tegnap frissítettem a FF3.16-ot 4.0-ra.
Semmi gondom nem lenne ha ez idő alatt több 10GB-nyi programot telepítettem volna de ilyesmiről szó nincsen.
Példa amit nem értek 03.20. 11:10-11:11 azaz egy perc alatt létrehozott 2400 könyvtárat aznap amikor a Silverlight lett frissítve össz 160MB-al.
Ez a hiányzó 2GB.
De mi a vihar ez. -
virkir
veterán
Amint láttam régen volt szó a winsxs könyvtárról.
A problémám, hogy az k... hat nap alatt gyártott bele 2600 könyvárt a mérete meg lassan de biztosan felzabálja a szabad helyemet, ez idő alatt volt egy SP1 frissítés ami megint csak meglepett mert elvileg az eddig megjelent összes frissítés fent volt ennek ellenére leszedett kb 70MB-nyi frissítést és egy FF4.0 telepítés.
Nem létezik, hogy ez a kettő generál 2600 könyvtárt.
A telepítéskor 09.07.14. volt kb 20+GB szabad területem most tartok 13-nál, egy hét alatt elfogyasztott 2 GB-ot és nem akarom újrarakni az egész rendszert, lassan 2 éve megy gond nélkül visszaállítanom is csak szar drivertelepítés miatt kellett eddig egy párszor.
Egyszerűen nem igaz, hogy nem lehet valahogyan kigyomlálni a szükségtelen tartalmát. -
virkir
veterán
1. nem látogatsz olyan oldalt ahonnan jönnek ezek a szarok (de akkor akár hazaviheted a netet 2 DVD-n)

Komolyan, semmi extra hagyd az UAC-t alapbeállításban de semmikép ne kapcsold ki.
2. MSE Avira elég jól teljesít a 7-en
3. ha nincs semmi extra igényed akkor ne is keresd meg a beállításait
4. Control Panel\All Control Panel Items\Windows Update-> bal oldalon a Change settings
itt a legördülő menüből be tudod állítani, hogy letöltse de ne telepítse vagy csak értesítsen ha jön frissítés -
virkir
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nem nem kell évente újrahúzni a rendszert. Nekem megy a béta óta szénnétesztelve mindenféle programmal csak frissítettem a megjelenő buildekre majd a véglegesre.
Ha mindenáron újra akarod tenni akkor jobb ha csinálsz egy komplett rendszermentést a frissen felrakott rendszerről vagy a beépítettel vagy valami külső backup programmal és arról állítod vissza töredék idő alatt mintha újraraknál mindent.
Ha jól tudom ötször fogadja el az OEM újraaktíválást változatlan hardveren. -
virkir
veterán
Egy próbát még megér szerintem ha kipróbálod ezt is.
Nekem ezzel még mindent sikerült elérnem. -
virkir
veterán
-
virkir
veterán
válasz
Waxaxa
üzenetére
Amennyire utánanéztem nem sok esélyt adok neki mert a legutolsó wines driver a gyártónál is csak 2007-es ami még biztos, hogy xp-hez készült az asus-nál meg 2005-ös
Egy komplett rendszer backup utáni próbát esetleg megér ha mindenképpen kéne használnod. -
virkir
veterán
válasz
scope2007
üzenetére
Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features
Majd baloldalon Turn Windows features on or off
Ezen kívül ne nagyon buzeráld komoly szaktudás nélkül mert akkor jön a szarfoswinfosmegintkékhalálvoltnemmegyezarohadtrendszeréskülönbenisdögöljönmegabalmerpityu.Waxaxa
A vezérlő gyártójának a honlapján esetleg lehet driver.
Az Asus amúgy is egy trehány cég dríverügyileg. -
virkir
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Sajna nem, oda az utoljára használt programokat lehet berakni, hogy mennyit mutasson ami nem lenne rossz csak azokat meg absz ötletszerűen rakja ki.
-
virkir
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Keress a beállításoknál VMR7-VMR9 választási lehetőséget, általában a video kimenetnél vagy renderelésnél szokott lenni és itt próbálkozz
-
virkir
veterán
Pont az volt a gondja, hogy nem megy a boot USB-ről.
Tehát ha csak simán bedug egy USB-s eszközt akkor csak a 32 bites telepíthető mert a FAT fájlméret korlát miatt a 64 bites már túllépi a 2GB-os határt mivel az install.wim ott 2,6GB ezért kénytelen NTFS-re formázott eszközt használni míg a 32 bitesben 1,9GB. -
virkir
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha nem változtatod (32-64 bit) akkor simán felmásolod az ISO-t bemountolod és mehet a setup.
-
virkir
veterán
válasz
Chesterfield
üzenetére
-
virkir
veterán
válasz
laca500
üzenetére
Először, mit jelent a megpróbálkozom vele. Hányszor raktál már win7-et újra az alig egy éves életciklusa alatt?
Másodszor, eredeti a telepítő?
Harmadszor, ha nincs szükséged extra funkciókra hardverileg akkor hagyd, hogy magának rakja fel esetleg az update keresse meg. Nem mindig jönnek be az összevadászott driverek.
A legtöbb géphez max a VGA és a hang drivert érdemes gyárival frissíteni. -
virkir
veterán
Elképzelhető, volt már rá példa de nem jellemző.
A tuningra meg sajna semmi garancia nincs még akkor sem ha komplett gépet veszel, lehet nálad instabilabb a hálózat, vízér fut a gép alatt, nem jól áramlik a csí.
Szerintem először próbáld meg tuning és frissítés nélkül felrakni a wint majd a frissítéseket kisebb pakkokban és ha így megy a gép stabilan akkor lehet megpróbálkozni a tuningal. -
virkir
veterán
Nem feltétlenül kell mennie annak ha felrakod egy teljesen idegen rendszeren.
Esetleg azt meg lehet próbálni, hogy mielőtt az asztalin leállítod minden hardvert eltávolítasz az eszközkezelőben.
Ha van a netbookban CD vagy külső drive akkor xp-ről is lehet indítani a telepítést nem kell CD-ről bootolni. -
virkir
veterán
válasz
bobsys
üzenetére
Depedig tényleg elhasználódik a win7-is.
Tavaly amikor relatív friss volt a rendszer meg sem kottyant neki egy FF 6-8 tabbal, 3 tőzsdei terminál, world, excel, outlok, VMware-en futó win7 64-32 bit amiből a 64-en futott a Stalker.
Ma már igencsak be tud akadni ha valami hasonlóval próbálkozok.
Azt viszont hozzá kell tenni, hogy a 7232-es béta óta nem volt tiszta telepítésem csak frissítve lett a véglegesig meg volt rajta 100+ program fel/le.
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
válasz
wiesmann
üzenetére
Na akkor lépésről lépésre próbáljuk.
Az megvan, hogy az xp ki van írva lemezre.
Gépet újraindítod és belépsz a biosba és keresel egy olyan opciót, hogy bootsorrend, ott beállítod a CD-ről bootolást elsőnek. Kilépsz de mented a bios beállításait.
Restart és ekkor már be kell jönnie a telepítés lehetőségének. -
virkir
veterán
válasz
@matthew@
üzenetére
Felkeresel néhány torrent oldalt és keresel eredeti nem buherált Win7-et olyant mint ami a tisztaszoftverben fog jönni.
Felrakod, belakod és használod addig amíg megjön a kódod majd azzal aktiválod.
Öröm bódottág.
Ha nem kapnád meg a kódot 30 napon belül akkor van lehetőség kitolni a próbaidőszakot akár 90 napig is. -
virkir
veterán
válasz
M.Kriszti
üzenetére
Nyugodj meg támogatja a processzort Asus CPU support
Innen tudod letölteni a támogatott memóriák listáját a memory support fülnél de ahhoz kéne tudni a memória pontos típusát mert amit beírtál az csak a modulon lévő chip típusa.
Szerintem elsőnek egy sima reinstallt kéne megtenni azután megnézni az eszközkezelőben, hogy mindent felismert-e a win.
Ha nem akkor az asus-tól a legfrisebb drivereket feltenni és így megnézni, hogy megy-e.
Az everestre elhasalás nekem egyszer még a béta idején jött elő egy chipset driver telepítés után. -
virkir
veterán
válasz
v.attis
üzenetére
A válasz igen, létezik bios módosítós crack és elvileg ha egy rendes wint raksz fel akkor ilyennek nem szabad előfordulnia.
Szerintem beszéld meg az eladóval, hogy felpróbálod a saját rendszeredet amit nem aktiválsz és ha akkor is van valami gond akkor egy format c: után adod vissza a gépet. -
virkir
veterán
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Tőccsed le azt is

Esetleg olvasgass.
De ottan van az előbb linkeltben, hogyaszongya istalláld a win lájvot ha még mindig nem megy. -
virkir
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Miért ne lenne használható hiszen az csak egy "fájl" amit oda másolsz ahova akarod, akár másik gépre is átviheted a HW megegyezik.
-
virkir
veterán
válasz
bmwk1200s
üzenetére
Na közben utánanézegettem és jó eséllyel nem fog menni a RAID-ba dugva biztosan mivel az ASUS nem támogatja ennél a lapnál a 7-et.
AHCI-t ne keress mert érdekes módon semmi SATA beállítás nincs a lapon csak a RAID vezérlőé.
Ja azért nincs rá megfelelő driver mert sajnos ez a lap is "őslénynek" tekinthető. -
virkir
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
-
virkir
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Roppant egyszerű.
1. CloneDVD-vel vagy valami íróprogrammal ami tud ISO-ba grabbelni csinálsz belőle ISO-t és azzal megcsinálod az USB-s telepítőt.
2. Torrentről letöltesz egy MSDNA-s ISO-t azzal csinálod meg az USB-t telepítesz és megadod a kulcsot amit kaptál a tisztaszoftvertől. -
virkir
veterán
válasz
harlyngton
üzenetére
Ahogy nézem nem egy mai darab az a kamera.
-
virkir
veterán
válasz
harlyngton
üzenetére
Amennyire néztem nincsen, meg elviekben nem is kell.
Keress egy drvupdate-amd64.exe-t futtasd le majd próba hátha benne volt. -
virkir
veterán
válasz
jahatpersze
üzenetére
Nálad.
Mindenki másnál meg hibamentes az MS-től letöltött bármelyik verzió.
Tudod ha úgy látszik, hogy mindenki hülye csak te nem az nem biztos, hogy úgy is van. -
virkir
veterán
válasz
jahatpersze
üzenetére
Control Panel\All Control Panel Items\System
Balra- Advanced System Settings
Startup and Recovery - Settings gomb
Kiveszed a pipát az auto restart elöl. -
virkir
veterán
válasz
jahatpersze
üzenetére
-
virkir
veterán
válasz
jahatpersze
üzenetére
-
virkir
veterán
válasz
jahatpersze
üzenetére
Ha már ilyet használsz legalább olvasd el az NFO-t benne van, hogy nem kell aktiválni.

pzstm
Azt azért ne felejtsd el, hogy csak néhányan kaptunk speciál MS edisünt az RC-ből amik azóta is hiba mentesen működnek még a véglegesre frissítve is.

-
virkir
veterán
válasz
blueMerle
üzenetére
Próba szerencse alapon én leszedném a PC Studio-t mert attól, hogy nem indul még összekavarhatott valamit.
Nekem decemberben kellett ghost-ból visszarakni a rendszert eme csodás program miatt, igaz vagy három verziót is próbáltam de egyikkel sem akart a telefon együttműködni.
Hogy bacca meg a samsung. -
virkir
veterán
válasz
jahatpersze
üzenetére
Leszedtem a legjobban kelletős Win 7-et angolul.
Feltételezem nem a polcról.
Na itt az első probléma és nem a win7-é. -
virkir
veterán
Sub-ZeRo
Gyorsabban olvasol
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest