Hirdetés
Aktív témák
-
negyedes
addikt
Udv! Kicsit off lesz, de itt sokan hasznalnak IE8-at.
Az lenne a problemam, hogy uj tabnal mindig kell varjak kb 5s mire behozza, ha egy linket nyitok meg akkor is varnom kell, de akkor megall az egesz IE(flash, gorgetes, click stb nem megy), szoval nem tudok semmit csinalni amig be nem hozza az uj tabot. Ez mitol van es hogyan lehet rajta segiteni?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
Udv!
Talalkozott mar valaki olyannal, hogy a CPU huto nem all le miutan kikapcsolja a gepet?Seven ultimate hun x86 van fent es neha "elfelejti" lekapcsolni. HW hiba kizarva mert elotte Xp-n, Vistan lekapcsolta es randomra csinalja. Kikapcsolas adok neki.
-
negyedes
addikt
Ilyennel mar sokszor talalkoztam es nem tudtam megoldani. Az egyik esetben 1 joval dragabb dvdel elindult, masik esetbe muszaj volt usbrol felrakni. Vistanal is elofordult ilyen, ugyan azon a gepen az XP siman bootol.
-
negyedes
addikt
válasz Sk8erPeter #3743 üzenetére
Azt, hogy az OS "emulal" neki 1 32bites kornyezetett nem lehet elkepzelni? Attol sz@rt sem kell csinalni es megy az program.
-
negyedes
addikt
válasz Steelmanus #3785 üzenetére
Az ugye megvan, hogy az RTM a vegleges kiadas?
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Hello!
Azt hol tudom beallitani, hogy ha lehuzom toltorol egybol tegye at power saver modba es forditva. Igy mar nagyon idegesit, hogy allandoan valtoztatni kell.
-
negyedes
addikt
válasz WonderCSabo #3914 üzenetére
Nem hittem volna.
-
negyedes
addikt
válasz sfdrakex #3918 üzenetére
Sajnos nem. Most is mar par napja powersaver modban ment mert elfelejtettem visszatenni. Nagyon idegesito ez, 3rd parity soft van ra, de az megint egy alkalmazas ami automatan indul a winnel, mindig futnia kell.
-
negyedes
addikt
Hello!
Remelem ez meg belefer a forumba: Lehet-e eletett lehelni az internet tv-be a media centerbol? Jo, hogy nem lehet nezni a US kivul, de van valami amivel ki lehet jatszani? Vagy inkabb hagyjam a fenebe?
-
negyedes
addikt
-
-
negyedes
addikt
válasz konfar.dani #4609 üzenetére
Home Premium kiadásra telepíthető a virtuális XP?
Nem.
Nem jogtiszta Ultimate-re amikor felraktam kipróbálni, próbáltam rá telepíteni, de amikor meg akartam nyitni, valami hibát írt ki.
Genuine miatt?
-
-
negyedes
addikt
válasz IRON STORM #4691 üzenetére
Na ebbol en is tanultam. Sokszor megjartam mar ezt. Soha nem ertettem, hogy a notikon miert indul olyan gyorsan es egyes desktop gepeken olyan lassan.
Latom nalatok is eleg uncsi a karacsonyi musor.
-
negyedes
addikt
Fentebb volt emlitve ez a vinyos dolog(en soha nem probaltam es nem is barmolnek el 1 kulso vinyot ezert), hatha megprobalta az illeto es visszair, hogy mi lett a vege.
Nalam feldob egy ablakot, hogy akarom-e hasznalni a memkartyat readyboostra. Szoval lehet hasznalni. Hogy mennyi ertelme van es mennyit gyorsul azt nem tudom, soha nem volt ra szuksegem egy probat azert meger.
-
negyedes
addikt
válasz hackeeeee #4762 üzenetére
LOL megneztem ezt a virtualis memorias dolgot nalam es most vettem eszre, hogy ki van kapcsolva a vizualis effektek. Mar regota neztem, hogy miert nincs arnyek az ablakok alatt es miert olyan egyszeru a desktopom.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest