Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Tibro5
senior tag
-
nagyúr
Hát szerintem nem tudod kiiktatni... mindig fog neked szólni... én is ie8-at használok, és nekem is írkálja mindig... de lehethogy valaki tudja, én még nem jöttem rá, bár nem is zavar, hogy feljön...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
-
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem főként az miatt kérdezem, hanem azért, hogy pl. 2D-ben az alaplapi mennyen, terhelve meg a nagy.. Ugye a fogyasztás miatt, feleslegesen nem zabálna a 4870..Vagy ilyet nem lehet? CF totyikban kérdeztem, ott ezt nem nagyon tudták... Gondoltam rákérdezek itt, féligmeddig úgyis érinti a win7-et.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Morden24
nagyúr
Persze, érthető, bár mondjuk ha valami nem kritikusan szar, akkor biztos nem vacakolnék dualboot-tal csak azért, mert X game 50 helyett 55 fps-el szaladgál
Egyébként nem kötözködésből kérdeztem, hanem azért, mert lehet, hogy megoldható a problémája Win7 alatt is
(#19000) RootRulez: Korrekt. Részemről lanpartin utoljára uscve tíz éve voltam, és akkor is csak kb. kétszer. Egyébként nálam teljesen jól megy Win7 x64 alatt a Starcraft + Brood War.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
félisten
Hali!
Registry editorral, navigálj el ide
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exeHa ezen belül találsz egy UserChoice nevű bejegyzést, akkor azt töröld ki, majd gép restart. Normál esetben, így kell hogy kinézzen a dolog
Remélem segít.
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Zolás
addikt
Igen raktam fel mert alapból nem akarta jól kezelni. Eddig a 10.045ös volt most töröltem és a win magától felrakott egy 10.014est. Remélem ezzel már nem fog problémázni. 10.045öst is ugy vadásztam össze a gyártó honlapján mert ami az alaplapgyártóén van azt nem fogadta el a win7.
Többieknek is köszönömCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
RootRulez
félisten
Máris kezdeném egy helyzetjelentéssel, korábban annyira elharapódzott a helyzet, hogy 10 perc alatt 3x kellett újraindítanom a gépet. Nos mióta nincs frissítés, azóta nem fordult elő... (kopp-kopp-kopp)
Viszont lehet a régi wiondows7-emet is csak ez gabalyította meg. Tehát fölöslegesen telepítettem újra és kínlódtam... Főleg, hogy ezt leszámítva semmi gáz nem volt vele...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
- = Zk = -
félisten
már megyek is, köszönöm!
Morden24
igy van. pontosan. utánnajárok, köszönöm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest