Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
need
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
válaszom Core2duo6600 sfdrakex nek..

nem kevés fejtörést okozott az a gond de azzal nyugtattam magamat hogy az UPC szopatt a P2P titkosítással de amikor átmentem a Digihez minden kezdödött elöröl..
én is erre gondoltam elöxör vagy is sokadszorra jutottam el a hálókaryhoz vagy is lehet hogy azzal van a gáz..így gondoltam 1-et és az alaplapit nyugálományba kültem és vettem 1 rendes háló karyt 100/10000-st míg az alaplapi kártya a 80 megást épp elérte az asus hálókary elérte tartosan 95/100 megás letöltési sebességet!
és persze a gond is jelentkezett és lemered a gép
erröl a töredezésmentesítésröl 1 picit...
Puran defragot használom én asszem ez 64 biten futó alkalmazás és kurva gyors hetente rászoktam zavarni és se perc alatt végig darál 1 terrát persze particiónként!
gondolkodtam már azon is hogy 1 különálló vinyóra töltök le ami nem a rendszer része..!
de ez az egész akkor kezdödött amikor váltottam a 60 megás netre és úgyan ez van XP alatt is ott is lemered a rendszer...!
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest