Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Bunyec
tag
Sziasztok. Kis segítséget szeretnék kérni. Win7 Prof 64bit Hun verzióm van és nagyon gyakran előfordul hogy a kurzorom megnagyobbodik, csak úgy pl. netezés vagy simán a win használata közben. Van ötletetek miért van ez, mer igen idegesítő, csak restart után áll vissza a normál méretre. Köszi előre is.
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a BlueTooth ikonom eltűnt az óra mellől és így nem tudok használni. Nem volt program feltelepítve, bedugtam win7 drivert tett neki és használtam. Megjátszottam azt, hogy másik USB-be dugtam, drivert fellökte, de az ikonom változatlanul nincs és most se tudom használni...
Köszi: RR
-
Hali!
Sata AHCI módban lett telepítve az OS és ilyenkor használható az ún. HotSwap. Ez a funkció miatt van, hogy a HDD úgy jelenik meg, mint egy pendrive ill. valóban el is távolítható úgy, hogy nem kell kikapcsolni a gépet. Természetesen ezt csak NEM RENDSZER HDD-vel lehet megcsinálni. (Érdekes lenne, ha a rendszervinyót leválasztod, kiszeded, a Windows meg futna tovább
)canniball
Kattints a piros "sütire" a link mellet, akkor részletezik, hogy miért piros.Fire.
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Jóvanna, még ismerkedünk...

WOT-ról jut eszembe: winportal.net vajon mitől lett ilyen piros?
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
A win7 Ultimate x64 a Samsung merevlemezemet a USB meghajtónak ismeri fel (mindhárom partíciót) és az USB eszköz eltávolításnál fel is ajánlja az eltávolítását. (SATA-ra van kötve, Xp alatt nem volt ilyen) Gigabyte alaplap, driverek felrakva.
Van ötletetek?
-
Hali!
Igen, ez a hivatalos MS által megadott rendszerkövetelmény, szabad hely szempontból. Nézd, meditálj el azon, hogy az OS-en milyen programokat használsz, azok mennyi helyet foglalnak úgy körülbelül. Ha esetleg nem tudod megbecsülni és a HDD mérete megengedi, akkor meg adj hozzá +10Gigát a javasoltakhoz, így biztos elférsz, és egy nagyobb HDD esetén meg 10G nem igazán számít. Értelem szerűen, nem a rendszerpartícióra kell telepíteni játékokat, meg oda másolni filmet, zenét, videót...

Fire.
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Mekkora helyt szakítsak ki ideális tárhely gyanánt?
A minimálisra 32bit 16Gb, 64sit 20Gb írt a gugli.
Köszi! -
válasz
canniball
üzenetére
Hali!
Remek, és még csodálkozol, hogy brekeg az UAC...

sfdrakex
Hát (ahogy egy másik topicban írták) a nextnextnextfinish userekkel nem lehet mit kezdeni, meg azokkal sem, akik nagyszörűcicák.com-ot látogatják, vagy olyan Google kereséseket hajtanak végre(majd nyitják meg a linkeket), ahol tűzpiros az összes találat mellett a WOT.
Szóval manapság a legnagyobb veszélyforrás, maga a user... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
MBR kérdés. Feltettem linuxot, leszedtem. Win dvd be, javítás, de nem megy. Vettem egy dos-os boot cd-t, arról felküzdöttem valami német bootos nyavaját, amiből egy kukkot nem értem és másfél óra után eljutottam oda, hogy azzal a német nyavajával el bírom indítani a win-t. Hogy tudnám visszaállítáni a normális win indítást? a win telepítő lemez állandóan azzal jön, hogy nem tudja javítani a hibát.
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Levettem a rendszergazdaként futtatást és megszűnt a probléma.

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Értem. Lehet hogy akkor nem árt ha ott van nekem Vistán is ki volt kapcsolva és Win7 en is szerencsés vagyok nem szedtem be semmit, bár mostmár a víruskergető mellett van 1 router is ami védi a gépet, de az csak 1 hónapja előtte csak a virnyák kergető volt, bár gázos oldalakra nem megyek, igaz szemét bárhonnan jöhet.
Viszont, aki csak le okéz mindent annál sok értelme az uacnak sincs szerintem, mert gondolom ugyan ug rákérdez akkor egy induló virusra is.
-
válasz
canniball
üzenetére
Hali!
Akkor passzolom a kérdést, majd valaki megmondja a frankót...Ez engem is érdekel, mert még nem tapasztaltam ilyet...

sfdrakex
Végül is kikapcsolható, de egy biztonsági kaput kinyitsz ezáltal, és ha rendszergazdaként vagy bejelentkezve és úgy netezel, akkor ha beérkezik egy kártevő, akkor az lazán módosíthat rendszerközeli fájlokat. Persze erre találták ki a víruskergetőket, aminek ez a dolga többek közt, hogy ezt is felügyelje/meggátolja, de azért Én speciel nem nyitom ki ezt a kaput...
Fire.
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A tálcán lévő eszköztárba.

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Miért akkora nagy gáz kikapcsolni az uacot? Nálam ki van.
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez az egyetlen megoldás? Ugyanezen programok pl. az asztalról indítva minden gond (kérdés) nélkül futnak...
-
HXY
addikt
Hogy lehet olyan ikonokat létrehozni az asztalon, melyek csak és kizárólag az asztalon látszódnak, más alkalmazásban pl. megnyitásnál nem? Értitek, hogy mire gondolok?

-
válasz
canniball
üzenetére
Hali!
Akkor tűnik el ez a figyelmeztetés, ha kikapcsolod a Felhasználói fiók felügyeletét (UAC) de ezt, csak ezért nem javasolnám, mert a rendszerbiztonság rovására megy a dolog. (Amúgy ez minden programindításra érvényes, nem csak az eszköztárról indítottakra)
(start/Keresősorba uac beír enter/csúszkát legalulra)
Fire.
-
canniball
nagyúr
Az eszköztárra helyezett parancsikonok esetén hogy lehet kikapcsolni az engedélyezem-e hogy a program módosításokat hajtson végre a számítógépen kérdést? A futtatás rendszergazdaként opció nem segített...
-
amdni
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Kösz a segítséget, sikerült megoldani a digitális aláírás problémát.
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A telóm nincs a listában, de támogatnia kell (minek is kell?), mert E52-ről van szó.
-
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Hali!
Használd a Nokia PC Suite progit, akkor tudsz MS Outlokkal is szinkronizálni, ITT ellenőrizd, hogy támogatott-e a telefonod.
Amúgy meg, nekem úgy rémlik, hogy az alapértelmezett levelezőkliensel szinkronizál, azaz ha feldobsz egy MS Outlook 2007-et, akkor azzal...

Fire.
-
Joe bácsi
őstag
Az Xp alatt működő Outlook Express a Win7-en működik?
-
fatal`
titán
válasz
AirBooms
üzenetére
Törlés helyett kapcsold ki és nézd meg hogy mi történik, mert nekem is ki van és nem fogy a hely. Nem tudsz mindent törölni, ráadásul a rendszervisszaállítással bekapcsolod az árnyékmásolatokat is, amik szintén sok helyet emésztenek fel, és azokat ha jól tudom nem is törli.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a BlueTooth ikonom eltűnt az óra mellől és így nem tudok használni. Nem volt program feltelepítve, bedugtam win7 drivert tett neki és használtam. Megjátszottam azt, hogy másik USB-be dugtam, drivert fellökte, de az ikonom változatlanul nincs és most se tudom használni...
-
Joe bácsi
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Ok, kössz, de ezt speciel tudom.
Az érdekelne, h. bemegyek biosba és formázom amin az Xp van?
Azt hol találom? -
virkir
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Azért nem találod valószínűleg mert kikapcsoltad a hibernálást.
A hibrid alvás ugyanis kombinálja a sleep és a hibernálás módját azaz elküldi csicsikálni a gépet de kiírja a memóriát a merevlemezre egy esetleges áramszünet esetére.
Tehát ha nem áramtalanítasz akkor sleepből jön vissza ha elmegy a matéria akkor meg hibernálásból. -
Kommy
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Mivel kikapcsoltad a hibernálást így az alvás gomb rendes alvást jelent.
Ha nem lenne kikapcsolva a hibernálás akkor ha rányomnál az alvás gombra akkor lenne a hybrid alvás vagyis, lementi a memória képet mintha hibernálna viszont megmarad a memóriába és úgy jönn vissza mintha csak sima alvásba lett volna téve, de ha alvó állapotban, mondjuk elmegy az áram akkor hibernálásból ébred fel. -
Joe bácsi
őstag
Tudom sokak számára triviális a dolog, de én nem vagyok szgép guru. Úgyhogy előre bocs a kérdésért!
Van egy hdd-m ami meg van osztva 48,8 G-ra és 189 G-ra. A kisebbiken van az XP. Ekkora hely elég a Win7 proffesionalnak? A biosban formázzam le a HDD kisebbik részét és dvd-ről bootoltassam be a Win7 dvd-t?Előre is

-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi! Közben eszembe jutott hogy (az XP alatt használt) TweakUI-t hátha megeszi a 7, rágugliztam és ugyan negatív lett az eredmény, de ráakadtam az Ultimate Windows Tweakerre (ami megfelelt a "portable progikat szeretjük" elvnek, így hát leszedtem, megtette).
De tudok ám még kérdezni!

MS azt írja, hogy Alvó állapot, Hibernálás, Hibrid alvás. Nálam ezek közül csak Alvó állapot van a leállítás menüben Hibrid alvás és Hibernálás nincs, utóbbi nem is kell, gugli után parancssorból kikapcsoltam így eltűnt a hiberfil.sys-em is. Viszont valahol azt olvastam, hogy az Alvó állapot alatt a 7 alapértelmezetten a Hibrid alvást érti - ez igaz és ezért nem látok olyat hogy Hibrid alvás vagy a hibrid mód nálam valamiért nem elérhető?
(#2540) MrTurner!
Biztosan el lehet, de ha nem muszáj ne piszkáljuk a registryt... Pár sorral feljebb a link.
-
Sz.Miki
őstag
Húúú de el lettem halmozva segítséggel
Köszönöm mindenkinek!! 
-
MrTurner
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ez szép és jó, de ezt vhogy registryben is el lehet intézni. Engem olyan megoldás érdekelne, ahol nem kell programot telepíteni.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm!!

-
-
canniball
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, én még leragadtam a boot.ini-nél...

Az asztali ikonokon lévő nyilat hogy lehet eltüntetni?
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok, eltávolíthatóak valahogy a win 7-ből a gyári játékok? Engem nagyon zavarnak, pláne, hogy nem játszom velük, a listáról pedig nem tudom eltávolítani

-
Locsi
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
A súgóban ez van
Mi történt a boot.ini fájllal?
A Windows rendszer korábbi verzióiban a boot.ini egy olyan rendszerfájl volt, amely a számítógépen telepített Windows operációs rendszerről szóló információkat tartalmazta. Ez az információ a számítógép bekapcsolásakor az indítási folyamat során megjelent a képernyőn. Különösen hasznos a többrendszeres konfigurációkban volt, továbbá a haladó felhasználók és rendszergazdák számára, akiknek a Windows indításának testreszabásához volt rá szükségük.
A Windows rendszer jelenlegi verziójában a boot.ini fájl helyét a rendszerindítási konfigurációs adatok (Boot Configuration Data - BCD) fájl veszi át. Ez a fájl sokoldalúbb a boot.ini fájlnál, és olyan számítógép platformokon is felhasználható, amelyek eltérő BIOS-t alkalmaznak a számítógép indítására.
Amennyiben módosításokat kell végezni a rendszerindítási konfigurációs adatokban (BCD), például bejegyzéseket kell eltávolítani a megjelenített operációs rendszerek listájából, használja a Bcdedit parancssori eszközt, amely egy rendszergazdák és IT szakemberek számára fejlesztett speciális eszköz. A Bcdedit eszközről további technikai információt a Microsoft informatikai szakemberek számára fenntartott webhelyén talál.
Amennyiben a számítógép többrendszeres konfigurációval rendelkezik, a továbbiakban is kijelölheti az alapértelmezés szerint indított Windows operációs rendszert, valamint az operációs rendszerek kijelölésére szolgáló lista megjelenítésének hosszát a Vezérlőpulton található Rendszer párbeszédpanelen.
Kattintson ide a Rendszer párbeszédpanel megnyitásához.
A bal oldali ablaktáblán kattintson a Speciális rendszerbeállítások elemre. Amennyiben a rendszer rendszergazdai jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy adjon megerősítést.
Kattintson a Haladó fülre, majd az Indítás és helyreállítás területen kattintson a Beállítások gombra.
A Rendszerindítás területen válasszon egy alapértelmezett operációs rendszert, és adja meg az operációs rendszerek kiválasztására szolgáló lista megjelenítésének időhosszát, kattintson az OK gombra, majd ismét az OK gombra.
-
SteeWe
aktív tag
Sziasztok!
XP mellé akarom feltenni a Win7-et. 1TB-os winyót a következőképpen particionáltam:
1. 10 Giga swap-nak és bootloadernek Primary
2. 100 Giga XP-nek, Primary
3. 100 Giga Win7-nek, Primary
4. a többi hely Logikai partición
Nem olvastam még utána, de gondolom win7 ha érzékeli, hogy van már fent másik rendszer akkor feltesz egy bootloadert is. Azt hogy tudom elérni, hogy azt az 1 partícióra rakja? Ugyanis ha az egyik rendszert újra rakom (XP) akkor nem feltétlen akarnám a másikat is újra rakni. Ilyen témában merre lelehetnék segítséget? -
< CyberBob >
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát igen jobb az ilyen helyeket messzire elkerülni, én is mesélhetnék (de nem fogok
).canniball: igen -> EasyBCD
-
canniball
nagyúr
Megint tanultam valamit...
-
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Hali!
Igen, köszönöm, tisztában vagyok vele, csak a körülmények nem tették lehetővé, ugyanis egy téves információt tartalmazó mail-nek köszönhetően, olyan kütyüre kellett telepítenem a vásárolt W7 HP-t, amiben nincs optikai meghajtót. A helyzetet tovább nehezítette, hogy a szomszédhoz kellet menni(akit katasztrófa sújtott területté nyilvánítottam), mert csak ott volt legalább egy XP-s gép. Miközben lemásoltam a gyári lemezt, a szomszéd épp arról mesélt, hogy épp most ismerkedik egy programmal és már tud feliratokat elhelyezni a képein. Nos ekkor nyert számomra értelmet, hogy az XP háttérképen szereplő enyhén szólva lengén öltözött hölgy bizonyos testrésze fölött, miért olvasható ciklámen keretben a "Szeretlek cicus" felirat...

Szerinted, ezek tükrében nem ez volt a legjobb megoldás? Örültem, hogy minél előbb elszabaduljak a szomszédtól....

Fire.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
AirBooms
üzenetére
MSN megosztási mappád nincs gondolom mert, ha az új live msn-t használod abban már sky drive van. Arra is gondoltam esetleg virus irtok adatbázisai de 400 mega arra is sok. Futass le más spy trojai keresőket is. esetleg nézzd meg melyik lehet az a mappa ami növekszik. Ma írd fel hogy melyik fő mappa a C meghajtón mekkora megnézed holnap is, hoyg melyik nőtt aztán nézzd meg azon belül melyik növekszik.
-
AirBooms
addikt
Na ma 47, 45 GB-ről 47, 06 GB-re csökkent a rendszerpartíción lévő szabad hely miközben semmit nem csináltam a gépen. Vagyis nem telepítettem semmit, csak neteztem, de azt sem túl sűrűn. Ennyi szemetet nem termelhetek, mert a CCleaner sem takarít ki ennyit. A Spyboot-SD-t lefuttattam (most is fut a háttérben), de nem talált semmit.
Szóval, miért fogy az én szabad helyem? -
Árulja már el nekem valaki, hogy hogy a fenébe csinálja azt az everest gadget-je, hogy hiába változtatom meg, restart után visszaáll alapra
1-1 újraindítás követően néha megmarad úgy, ahogy kéne, de ez ritka eset.
Konkrétan nem úgy történik a változtatás, hogy everesten belül állítgatom, hanem a fájljait kicseréltem/átírtam, hogy szélesebb legyen, és más háttér, ne csak az alap egyszínű, de egyszerűen visszacsinálja magát

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
petyuska74
üzenetére
start menü keresőbe írd be eseméynnapló. vagy vezérlőpultban felügyeleti eszközöknél.
upsz közbe beelőztek
-
Morden24
nagyúr
válasz
petyuska74
üzenetére
Futtatásba beírod, hogy event viewer angol, vagy eseménynapló magyar nyelv esetén.
-
Morden24
nagyúr
válasz
BlackPlanet
üzenetére
Na, örülök

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
BlackPlanet
üzenetére
Egyébként nem is az ASUS hanem a chipset valszeg realtek oldalán kellett volna nézned hálókari drivert, de ha már rendbe jött lényegtelen.
-
BlackPlanet
csendes tag
válasz
Morden24
üzenetére
Nekem sem tuningolt a gép

A Windows Update nem talált frissítést. Az alaplap"P5K" gyártó oldalán "ASUS" nem találtam Win7 x64-hez hálózati kártya drivert. Az eszközkezelőben megnéztem a hálókártya drivert és ott nyomtam egy "Illesztőprogram frissítése" talált egy újabbat és telepítette. Újraindítottam a gépet
és nem fagy a gép az említett oldalon egyik böngészővel sem.
Nekem ez nem jutott volna eszembe 
Örök hála...nagyon köszönöm

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
petyuska74
üzenetére
Esemény napló.
-
válasz
sanzi89
üzenetére
szia. utánanéztem. van hozzá driver mindenből. igaz össze kell vandászni a 7 hez valókat. amihez meg nincs ott a vistás. csak azért nem hiszem ,hogy nem menne a gépeden a 7 mert nekem egy 3 éves asus notin simán elfut. és gyorsabb mint az XP és érdekes akksiról is tovább birja. ha van időd és akarod szerintem probáld meg még1x.
-
Morden24
nagyúr
válasz
petyuska74
üzenetére
Ööö, a hálókártyás dolog BlackPlanet-nek szólt, nem neked

A te problémád valószínűtlen, hogy hálókariprobléma.
Event viewer-t kéne nézned.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
petyuska74
üzenetére
Játék alatti újraindulás lehet melegedés miatt is, táp miatt, bár azt ha újat vettél kizárhatjuk, illetve memoria vagy vinyó hiba is okozhatja.
-
Morden24
nagyúr
válasz
petyuska74
üzenetére
Tuningolt a gép?
(#2503) BlackPlanet: Futtass egy Windows Update-et, van-e újabb hálókártya driver. Ha nincsen, akkor te magad keresd meg a gyártói oldalon (tehát nem pl. az alaplap oldalán, hanem a konkrét gyártóén, mondjuk Realtek, vagy akármi). Ha ezt alapban megtetted volna, akkor meg pont fordítva, töröld amit te raktál fel, és hagyd, hogy a Windows magának intézze a dolgot.
-
BlackPlanet
csendes tag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy ha a "speedtest.net" oldalon a sebesség tesztet lefuttatom lefagy a számítógép (Win7 x64). Még az egér sem mozdul csak a reset gombra reagál. Ugyan az a helyzet a Firefox és az IE8 mind a kettő lefagy ugyan ott. Újratelepítettem a Flash Playert de nem oldotta meg a problémát. Ez még nem lenne gond de sokszor egy fájl letöltésekor is lefagy a böngésző és viszi magával az egész OSt. Az eseménynaplóba még ideje sincs bejegyezni a hiba okát csak ennyit "A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően..." Szerintetek mi lehet az oka?
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Win7 van telepítve a gépre. Ha rákattintok a leállítás gombra, akkor néha a kikapcsolás után újraindul a gép. nem mindig, csak néha. aztán azt csinálta a gép CoD MF2 alatt, hogy egyszercsak újraindult. (megjegyzem, xp alatt ugyanez a konfig soha nem indult újra játék alatt)
na, arra gondoltam, hogy kevés a 400W-os tápom, le is cseréltem egy Corsair 450W-re.
a játékot még nem néztem, de a gép leállításnál megint újraindul inkább, és megint csak néha.Szerintetek mi lehet a baja? HW vagy SW?
a segítséget előre is köszönöm.
üdv
-
sanzi89
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Bocs, hogy nem válaszolok mindenkinek külön-külön.
A noti egy ASUS M51VA volt. Csak "lényegtelen" dolgokat nem ismert fel, mint pl kártyaolvasó, webkamera, stb. De pl volt ami működött, de az eszközkezelő mégse írta ki, hogy micsoda. Pl hangkártya, gyűtt rajta a hang, de nem ismerte fel, hogy Realtek xyz.
Az aktiválásig el sem jutottam. Egy MSDN-ről származó, nem buherált x64-es Ultimate-et akartam feltenni.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

!

(és nekem is sikerült egész megkedvelnem)

és nem fagy a gép az említett oldalon egyik böngészővel sem.
Nekem ez nem jutott volna eszembe