Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#19052) MasterDeeJay

Hali Mindenkinek!

Pár kérdésem lenne, amikre nem jöttem rá. Windows7 prof x64-ről lenne szó, természetesen nem virágbolti verzió.

Az asztalt én letiltott ikonokkal használom, és a tálcán kapcsoltam be egy Asztal eszköztárat. Na most ez az eszköztár nekem néha eltűnik indításkor azaz meg sem jelenik (újra be kell pipálni), vagy elcsúszik pedig a tálca zárolása be van kapcsolva. Mi okozhatja ezt?

Lehetne-e gyorsítani a bootolási folyamaton? A fölösleges szolgáltatásokat már letiltottam, de nem érzem gyorsnak az indulást. Hiába van raid0 és felhúzott proci, egyszerűen nem érezhető. Még az XP-nél volt egy bootvis nevű valami, azzal nagyon látványos dolgokat értem el, jelenleg egy régi 1800+-os athlon is előbb bebootol XP-vel mint az én gépem.

A legnagyobb probléma ami munkám során rettentően hátráltat az az hogy a hálózatoknál a munkacsoportban lévő gépeknél nem tudok keresni megjegyzés mezőre. Az hogy gyárilag nem volt megjeleníthető a gépek description-ja (megjegyzés rész) az mellékes, egy XP-ből átvett ikonnal megoldottam, de a keresés hiánya eléggé gond. (több mint 200 gépnél azért nem mind1) A jobb felső kereső pedig nagy segítség lenne ha működne itt is.

Esetleg még egy apróság, ami nem olyan nagyon fontos. Szeretném kicsit személyre szabni a felületet. Alapból a klasszikus témát át tudom szerkeszteni ahogy nekem tetszik, de az Aero felületet nem tudom mert a beállításaira kattintva csak a klasszikus felület szerkesztése jelenik meg. Csak áttetszőséget és annak színét tudom állítani, nekem kellene még az ablakszegély vastagsága, betűtípusok és ha létezik olyan akkor az áttetszőségnél kivenni azt a mintát amivel átlátszódik (nem tudom megfogalmazni, ilyen átlós csíkokban nem egyformán tetsződik át) :D

Illetve lehet-e növelni a file gyorsítótár méretét kézileg? Szeretném ha kihasználná a memóriát amennyire csak tudja, és ha szükség van rá akkor szabadítson fel amennyit csak kell.

Egyenlőre csak ennyi. :) Ha tud valaki megoldást a fentiekre az legyen szíves válaszoljon! Köszönöm!

Vintage Story PH szervere újra fut!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.