Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
törölt tag
Én még egy érdekességet is észrevettem a 32 bites és 64 bites Win7 vonatkozásában. Amikor a Win7-es kezdett megjelenni, én is, mint sokan mások, próbálgattam, hogy mely régi szoftverek futnak rajta megfelelően. Többféle CD/DVD író szoftver megfordult nálam, de gondoltam, kipróbálom a a nálam lévő Nero 7.5.7.0-t. Mivel nem akartam a gépet leterhelni, csak a Burning Rom részt tettem föl belőle, a 32 bites Winre. A Win nem panaszkodott inkompatibilitásra, és engedte felrakni. Semmi hiba. De ha egy olyan mappába léptem bele, ahol videók voltak, és bélyegkép nézetre volt állítva, akkor egy hibaüzenet fogadott. Ha bezártam a panelt, néhány másodperc után ismét jött, és ez így mehetett a végtelenségig. Rájöttem, hogy a Nero 7 a Win bélyegkép nézetét bolondítja meg, valószínűleg az inkompatibilis kodek miatt, amit föltesz. Elkönyveltem, hogy ez a Nero Win7-hez nem jó, leszedtem.
De akkor csodálkoztam el nagyon, amikor a 64 bites Windows 7-re ugyanezt a Nero-t föltéve semmi hibát nem tapasztaltam. Minden szuperül megy, semmi hibaüzenet, lejátszási, kódolási hiba. De hogy is van ez?
Lehet, hogy a Nero 32bites környezetben fut, és nem akad össze a 64 bites rendszerállományokkal? A nálam hozzáértőbbek erre biztosan tudják a választ. -
Morden24
nagyúr
válasz
betyarr
üzenetére
egyébként proc vagy memó terhelés szempontjából van jelentős különbség?konkrétabban:lomhább?vagy épp ellenkezőleg?
Semmi különbség. Minimálisan több ramot fogyaszt a 64-es Win.
Én személy szerint 2007 vége óta 64-es rendszert használok otthoni felhasználásra, semmi hátrányom nem volt még belőle. Nagyon régi játékokkal (abandonia.com kategória) tényleg adódhatnak gondok, de hát haladni kell a korral, és ez sajnos bizonyos szintű kompatibilitás megszűnését vonja maga után (különben dupla blu-rayen kéne kiadni a Win telepítőt
).(#21598) gb4400: Igazából a Windows futásának szempontjából 2Gb ram felett nincsen különbség. 1 és 2 Gb ram között szignifikáns a differencia, de a 2 és pl. 4 között már gyakorlatilag nincsen. A nagyobb mennyiségű ram onnantól fogva már csak a terhelhetőséget javítja.
-
törölt tag
Én még 2 giga RAM-nál sem vettem észre semmi lassulást. Konkrétan azért tettem fel a 64bites Win7-et, mert a munkámhoz olyan szoftvert használok, ami csak 64bites rendszereken megy. Jobb híján kipróbáltam 2 giga RAM-mal a Win7 x64-et, és teljesen jól megy. Semmi lassulást, vagy egyéb problémát nem tapasztaltam.
-
pzstm
titán
válasz
betyarr
üzenetére
64bites proc esetében például még élményindex is egy tizeddel többet ad procira

2giga ram vagy afelett pedig nem hiszem, hogy lomhaságról beszélhetünk....főleg mert igen jól optimalizált már a Win7 memóriakezelése...szóval szerintem épp ellenkezőleg(most már ugye Office-ból is van natív x64-es, MSE az kezdetektől x64-es....ez pedig azért két igencsak nagy jelentőséggel bíró program
) -
betyarr
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
aham,köszi.valójában konkrét kérdésem nincs egyelőre,csak kíváncsi voltam a véleményekre.azt hiszem megnyugtattál.igazából régebbi játékokon kívül nem hiszem hogy lenne ami problémát jelentene ezek szerint,de az meg talán némi virtualizációval megoldható (vmware vagy hasonló,gondolom én,de ha nem sztem az sem lenne világvége.)
egyelőre maradok 32-nél,pár napja húztam fel,de ha megint sor kerül rá,akkor 64 lesz,hacsak addig valami nagyon el nem tántorít.pzstm: valamelyik nap olvastam ilyeneket,már meg nem mondom hol.lehet nem volt a legfrissebb infó.tudom,hogy ez a jövő,ezért is érdeklődök iránta.meg ugye védelem szempontjából sem utolsó,úgy tudom.
egyébként proc vagy memó terhelés szempontjából van jelentős különbség?konkrétabban:lomhább?vagy épp ellenkezőleg?
-
-
ttt1
őstag
Megfrissitettwm a win7-emet és feltelepítette a genuine updat-et is.Most minden indulásnál sir a szája..Hiába uninstaltam le msot is rossz. 1. Azon kívül,hogy nem frissit és az elején sír lesz-e vmi más következménye (pl kizár 30-60 nap mulva) v sem?Ha vki tud megoldást ,hogy lehetne ismét"eredetivé" varázsolni priviben irja meg.Köszönöm
-
Morden24
nagyúr
válasz
betyarr
üzenetére
Tömören: 64 bites appok futtatása (ez ugyebár kizárt 32biten), illetve az, hogy egy applikáció az egyébként 32 bites Win-nél maximális 2Gb-n felül is kaphat memóriát (tehát 32 biten egy szoftver maximum 2Gb-ből gazdálkodhat).
Újabb (értsd: legalább az elmúlt 5 év) cuccaival egészen biztosan nem lesz gond driverek tekintetében. Ez nem jelenti azt, hogy az ezeknél régebbiekkel gond van. Ha 64-es OS-t telepítesz, és nem vagy biztos a támogatásban, akkor még a telepítés előtt nézd meg a hardvereszközeid gyártójának weblapján, hogy van-e driver hozzá. Egyébként a Win-es driverek is lekezelik az eszközök nagytöbbségét.
Szoftverekből amikben 16 bites kód van, azok egyáltalán nem futnak, ezen felül ritkán van probléma. Ha vannak konkrét kérdéseid, akkor tedd fel, elég sokan használunk itt 64-es OS-eket már évek óta, előbb-utóbb szerintem mindenre kapsz választ

-
olloczky
senior tag
Hello
A D: meghajtón lévő Zene mappáról szoktam csinálni egy eszköztárat a tálcára..de egy idő után eltűnik és újra meg kell csinálni..ez mitől lehet? Egyik tippem, hogy a fiókból való kijelentkezés után csinálja ezt. Ez lehetséges?
üdv: olloczky
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Start menü keresőjével van gondom.Hiába indexeltem a C:-t és a D:-t csak fájlokat tud megtalálni a kereső (indexelés előtt szinte semmit), ha a keresett kifejezés egy mappa neve azt nem találja.
Légyszíves aki tudja a megoldást segítsen.
Köszi!
-
betyarr
veterán
a több memória felismerésen kívül milyen előnyei vannak a 64 bites winnek?a legutóbbi infóim még azok voltak,hogy nem mindenhez van driver és egyes programok nem futnak rajta.
-
válasz
jahatpersze
üzenetére
Eszközkezelőben frissítsd a driverüket, ált. meg szokta találni őket.

-
válasz
jahatpersze
üzenetére
miért azt akarod használni?
Tessék, ez biztos megy 7 alatt. -
jahatpersze
aktív tag
-
pzstm
titán
válasz
jahatpersze
üzenetére
Teljesen hibátlanul.

-
(#21479) Piloss, (#21480) negyedes
Koszi szepen!

-
válasz
jahatpersze
üzenetére
Hali!
Igen.

Amúgy a Daemon Tools-t egyes víruskergetők nem szeretik, azok blokkolják a telepítést, összeakadnak az SPTD.sys-el...
Erre azt szokták alkalmazni, hogy a DT telepítésének idejére kilövik az adott víruskergető(ke)t. Ezzel viszont óvatosan, mert lehet, hogy többet nem fog indulni a gép, vagy repkednek a BSOD-k...Fire.
-
virkir
veterán
válasz
jahatpersze
üzenetére
Control Panel\All Control Panel Items\System
Balra- Advanced System Settings
Startup and Recovery - Settings gomb
Kiveszed a pipát az auto restart elöl. -
Morden24
nagyúr
válasz
jahatpersze
üzenetére
Szinte teljesen biztos, hogy totál felesleges egy home felhasználónak egy Ultimate rendszer. Mondjuk úgy, hogy akinek szüksége van az Ultiban (vagy akár a Profban) benne levő dolgokra, az nem próbálgat, hanem teljes mértékben tudatában van, hogy anélkül ő se előre, se hátra.
Ettől függetlenül tökmindegy, melyiket próbálod ki, a HP/P/U kiadás teljesen ekvivalens rendszerteljesítmény szempontjából.
-
virkir
veterán
válasz
jahatpersze
üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
jahatpersze
üzenetére
Windows 7 verziók összehasonlítás
Nézd meg melyik mit tud, mi az ami kell Neked, valamint mi az ami nem

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze
üzenetére
Akkor linux.

-
jahatpersze
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
student vagyok, most akarom kidolgozni a hidegfúziót
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze
üzenetére
Először kérdezni kell, és esetleg utána okoskodni, ha van valami tapasztalat, és nem fordítva, főként tapasztalat nélkül....

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze
üzenetére
Azt én lehet külön szofttal végeztetném inkább.. Ehhez sem kell Ultimate..
-
szabonagyur
félisten
válasz
jahatpersze
üzenetére
Ha nem ismered akkor meg kezdhetnél ezzel....A fájl titkosítás meg nem annyiból áll mint te gondolod...

De egyszerűbb lett volna kérdezni...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze
üzenetére
Akkor meg miért kell okoskodni?

-
szabonagyur
félisten
válasz
jahatpersze
üzenetére
Igen és business? Akkor sincs semmi sztem.
MOndj egy olyan business szolgáltatást ami miatt neked fontos az ultimate vagy még a prof is.
Ha meg ennyire megy a biznisz akkor lehet venni egyet 40-ért nyugodtan
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szabonagyur
üzenetére

-
jahatpersze
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
business notim van
-
szabonagyur
félisten
válasz
jahatpersze
üzenetére
A tanult kollega csak az alapján minősít amit teszel.
Szerintem annak kéne egyáltalán örülnöd, hogy foglalkoztak itt veled a warez win-ed mellett is.
jah és peace
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze
üzenetére
Hát, vagdalózól itt a 40ezres árral, teljesen feleslegesen... Meg már leírtuk jó páran, hogy warezolás nélkül is lehet próbálgatni, amivel valszeg elég sok hibától meg lehet szabadulni...
-
pzstm
titán
válasz
jahatpersze
üzenetére
1. nem tudom ki volt az aki ezt javasolta, de legközelebb ne halgass rá
2. megnéztem, rengetegen panaszkodnak arra, hogy nem tudják aktiválni...volt ahol "megoldást" is írtak erre a kommentek között
3. ez a crack a kommentek alapján nem megy át az eredetiségvizsgálaton.....
4. tegyük fel, hogy 3évig tervezed használni ezt a rendszert, utána Win8-ra akarsz majd áttérni. Otthoni használatra Home Premium bőven elég (nem egy esetben tapasztalataim szerint még sok is....) Nah most ha 3 évvel száámolok, akkor napi 24 Ft-odba van egy Win7 eredeti, amihez nem kevés ideig még support fog járni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze
üzenetére
Legjobban felszerelt.. Ha ennyire jártas vagy, mondj már valamit, amire neked szükséged van az Ultimate-ből, és abban benne van, és a Prof-ban, HP-ban nincs...

-
szabonagyur
félisten
válasz
jahatpersze
üzenetére
A home premiummal semmi baj sincsen....
HA meg tényleg ennyire próbálkozni akarsz akor leszeded a nem gányolt verziót ahogy fentebb is mondták, 30 nap alatt kipróbálod és veszel utánna egyet ha tetszik
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze
üzenetére
Minek vegyünk 40k-ért otthonra, amikor a 28k-s is, sőt még az olcsóbb is bőven elég ? Magyarázd már el...

-
jahatpersze
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
te megvennél 40-ért valamit amiről nem tudod hogy működik-e?Ha igen akkor szerintem veled van a baj.
-
szabonagyur
félisten
válasz
jahatpersze
üzenetére
MIért van neked szükséged ultimatera?

Egy home premium is bőven elég egy otthoni felhasználónak
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze
üzenetére
Hát ez ilyen...akkor meg ha meg ennyire megy a warez, akko meg lehet találni tiszta telepítőket is, amik megegyeznek az eredeti telepítőlemezekkel, nincsenek meggányolva minden szir-sz@r aktivátorral...
Mellesleg, neked átlag júzernek mi a francnak ultimate? Mit tud az ultimate, amit a Prof, vagy a HP nem? A nyelvváltáson kívül, de pl ezt is a prof-ban egysszerűen meg lehet oldani..
Most ha meg csak azért warezolsz mert ultimate kell és az eredeti meg drága, akkor sok sikert...
És sztem innentől kezdve nincs miről beszélünk. 
-
szabonagyur
félisten
Én javaslom, hogy mindenki cserélje eredeti windows-át egy warezolt vmire

Így egységesen nem létező hibákat tudnánk orvosolni
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
egyik csoporttársamnak sincs win7-je, egy idegenhez meg nem állhatok oda hogy írd már ki nekem, mert nem vagyok csöves, bocs a legális verziót nem tudtam leszedni, de most már megy, a gpond az volt hogy firefoxszal nem lehet elszedni, internet explorer a megoldás, csak nem tudom hogyan írom ki ebbena safe módban
-
virkir
veterán
válasz
jahatpersze
üzenetére
-
válasz
jahatpersze
üzenetére
-
Morden24
nagyúr
válasz
jahatpersze
üzenetére
Na, hatalmas istennek kell hozzá lenni, tényleg...

Elég sok istennek sikerült már, meg tudnának tölteni vagy 2-3 panteont.Egyébként ha csak ki akarod próbálni, akkor miért volt bajod a 30 napos licenccel, miért aktivátoroztad?
A 90 napos legális próba is gondolom smafu. Sok a duma, az a baj. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
jahatpersze
üzenetére
De mi a f@sznak kipróbálásra warezolt? Amikor van 90 napos legalális verzió [link]? Plusz már mondtam párszor, egyetemes ismerősök közül (gondolom akad azért) szerzel vkitől prof verziót, és ez warez nélkül megy 120 napig...
-
jahatpersze
aktív tag
-
Morden24
nagyúr
válasz
blueMerle
üzenetére
Be my guest

#21525) negyedes: Ha elmagyarázod nekem, hogy a f@sznak mindenféle kuruzsló által összeintegrált vackot használni rendkívül megbízható aktivátorokkal (amikre egyébként az MS bármikor, akár bejelentés nélkül kicsap egy kiiktató frissítést) ahelyett, hogy legláisan, rearm segítségével "tesztelgessen" a vásárolni nem hajlandó egyén, akkor megígérem, nem lesz értelmetlen.
(#21526) hackeeeee: Ne légy már naiv. Azért, mert nem kipróbálják, hanem "kipróbálják"

(#21524) virkir: Nabazz, ez overkill

-
virkir
veterán
válasz
jahatpersze
üzenetére
Ha már ilyet használsz legalább olvasd el az NFO-t benne van, hogy nem kell aktiválni.

pzstm
Azt azért ne felejtsd el, hogy csak néhányan kaptunk speciál MS edisünt az RC-ből amik azóta is hiba mentesen működnek még a véglegesre frissítve is.

-
Morden24
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ja, és lássuk be, a legtöbb ilyen "kokányolós" mókusnál a 120 napos Windows már olyan matuzsálemnek számít, hogy pezsgőt bontanak, ha elindul a 3dMark...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#21522) pzstm: Jaja, stabilitás, megbízhatóság, biztonság... mielőbb ki kell kaparni mind, nehogy valami bajt okozzon

-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Morden24
nagyúr
válasz
jahatpersze
üzenetére
Az, hogy nem warezolt szemetet raksz fel, hanem elmész a boltba.
Vagy ha már mindenképpen ki akarsz próbálni egyet, akkor legalább módosítatlant tölts le a netről.
Nem mellesleg legális módszerrel is használhatod 120 napig, sőt tovább is. Felejtsd el az aktivátorozást meg egyebeket, manapság már tényleg hülyének kell lenni ahhoz, hogy ilyeneket használjon valaki.Mellesleg warezolt Windows-hoz itt ne várj sok segítséget. Kérj azon a honlapon, ahonnan kukáztad.
Amúgy a hibaüzenet is kéne, az, hogy BSOD, elég bő fogalomkör.
-
pzstm
titán
válasz
jahatpersze
üzenetére
hmmm... szóval BIE verzió...ez annyira nem "támogatott" errefelé....de esetleg ha elmeséled, hogy BSOD milyen hibaüzit dobott...talán tudunk segíteni...
-
jahatpersze
aktív tag
Felraktam a win7 BIE Ultimate 32 bites angol verziót, ami 30 napos volt, aktivátorral aktiváltam, aztán felraktam a daemon tools lite legújabb verziót, restartolt és kékhalál, megint. Ahogy mondtátok nyomogattam az F8-at és Safe with network módban elindult . Most adjam fel, vagy van erre megoldás?
-
jhos910
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egy kicsit később megcsinálom és jelentkezek. Köszi a segítséget.
Ezt a NEM túlhajtás bizonyítására

[link]mod:
Megcsinálom inkább most....amíg van aki itt ül a gépnél és tud segíteni

-
-
jhos910
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Feltöltöttem egy screen-t a kiírt infókról mert nekem nem mond semmit egyik sem.
Hátha nektek mond valamit

Túl nincs húzva már semmi. Nem éri meg nekem az a kis plusz, hogy szétsüljön az egész és vegyek bele új alkatrészt. (az előzőre válaszolva Ati x1650pro-m van)
-
válasz
jhos910
üzenetére
Hali!
1. Nem kell feltétlenül kikapcsolni az újraindulást. Töltsd le és futtasd, ez kiírja a kékhalállal kapcsolatos infókat: [link]
2. Ha játék közben gyakoribb a jelenség, az utalhat melegedésre, vagy tipikusan videokártya/video driver gondokra. Halkan megjegyzem, hogy a legutolsó NVidia driver több ismerősömnél is BSOD-t okozott, így visszarakták az előző változatot.(Ha esetleg NVidia-t használsz és frissítetted a drivert)
Fire.
-
jhos910
senior tag
Sziasztok!
Nem rég tettem fel a windows 7-et (64 bit) ami egy ideig szépen működött de elkezdett kékhalálozni mostanában. Az alaplapom garija 3 hete járt le úgyhogy egyből rá kezdtem gyanakodni.... szavatossági ideje lejárt szval célzás az új vásárlására.
No de amire elsőnek kíváncsi lennék hogy tudom kikapcsolni az automatikus újraidnulást kékhalál után?Meg szeretném keresni mi is okozza a gondot, aztán cselekednék csak. Sokszor játék közben jelentkezik a probléma, ami xp alatt nem jelent meg sosem.
Köszi a segítséget.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).

)

Megveheted boltban is. Magadnak, otthonra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)