- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
rendben köszönöm mindenkinek, valahonnan rémlett hogy húzzák egyesek a szájúkat a win11re ha játék jön szóba, valószinü egyéni preferencia akkor, na meg amennyit mostanában játszok (semennyit szinte) nem gond,csak most a laptopon lehet elkezdenék az kényelems hiába na, 40 körül már nincs kedvem odaülni a géphez de ágyból azért rászánom magam hogy játszak
-
ktomcat
senior tag
"Ha tudta a jelszavad, de MFA-n elbukott" Az ilyen kísérletekre írja azt hogy unusual activity detected az unsuccesful sign in helyett?
Akkor gondolom többet nem tudok tenni az ügy érdekében, reméljük abbahagyják. Csak tudnám hogy kerültem be a célkeresztbe, ezt az emailt szinte sehol nem használom felhasználói regisztrációk során.. -
cog777
senior tag
Nem, uresen kaptam meg a gepet a szervizbol (cegemtol vettem meg), Win 10 Pro licenszel, amit feltettem, majd frissitettem Win 11 Pro-ra. Semmi bloat cucc nem jott vele + semmi extrat nem telepitettem.
Hm, aztan hogy valamilyen driverrel nem jott valami extra. Most hogy mondod...
Geforce Experience-t telepitettem + Nvidia Control panelt (fogalmam sincs hogy szukseges-e vagy sem.) Lehet hogy valami bekavart. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Amatőr csillagászat
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest