Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sandboxiet szeretném frissíteni, de nem lehet a COM Surrogate miatt. Telepítő nem tudja bezárni én meg nem találom. Hol van ez a program?

-
pinnacle
nagyúr
BT fülhallgató halk. Kettőt is próbáltam. 100%-on annyi, mint a fejhallgató 30%-on. Mi lehet az oka, lehet még máshol állítani a hangerőn?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Jarod1
üzenetére
Köszi! Snappy Driverrel az összeset frissítettem, nem is értem ezt miért nem csinálja meg magától a Windows (rengeteg volt), utána megjavult. Pont az NVIDIA maradt ki, de ha újra előjön, akkor azt is frissítem. Ez érdekes, honnan tudja a Snappy, hogy az újabb driver nem jobb, nem is ajánlja, mint megfelelőbb.
Egyébként régi probléma, hogy a 4 monitorom nem kapcsol be egyszerre újraindítás, bekapcsolás után, csak akkor ha az egyik nem működőt ki-be kapcsolom, utána az összesen lesz kép. Hiába frissítgetem évek óta, ez nem változik. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Monitor Megkettőzésnél, Kiterjesztésnél lefagy a PC-m. Asztal látszódik, egeret nem tudom mozgatni. Csak második képernyőnél nem. Mitől lehet ez? Windows frissítés pár napja volt, gondolom attól azonnal jelentkezett volna a probléma.
Most vetem észre, hogy ha a második képernyőről indítom a kiterjesztést, akkor nincs gond.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
poirot
üzenetére
Köszi! Arra gondoltam, a hibára, hogy lehetne angolul rákeresni, lock, locked taskbarra a tálca elrejtése, megjelenítése kérdések jelennek meg. Illetve amit találtam ott azt írják, hogy nem lehet már, de mint tudjuk lehet.
Amit ajánlottál explorerpatcher-t tegnap már felraktam.
Ikonja van a programnak ha az Asztalon hozom lére parancsikonnak, de ha a Tálcára teszem akkor nincs és nem is tudom javítani. -
pinnacle
nagyúr
válasz
poirot
üzenetére
Köszi! Én is ezt raktam fel tegnap.
Nem tudod angolul, hogy lehetne rákeresni?
Egyébként az is megoldás lenne, hogy a programon jobb egér klikkel rögzítem a Tálcán, középre teszi, de be tudom húzni balra a többi ikon közé. Viszont érdekes módon ez csak a Rendszer alkalmazásokkal sikerül, külső programoknál, pl. Monitorian, nem látszik az ikonja, üres. -
pinnacle
nagyúr
Egyébként, hogy lehetne erre angolul rákeresni? A lock, locked taskbarra a tálca elrejtése, megjelenítése kérdések jelennek meg. Illetve amit találtam ott azt írják, hogy nem lehet már, de mint tudjuk lehet.

-
pinnacle
nagyúr
válasz
poirot
üzenetére
Ugyanaz a explorerpatcher van fent csak más a Windows verzió. Neked 200 nekem 100, és jelzi is, hogy a Win10-e tálca nem érhető el nálam. Akkor itt van a kutya elásva.
Nekem, hogy lehetne 200-as, mint neked? -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
poirot
üzenetére
Köszi! A Tálca ikonokat én is tudom mindkettő oldalon rendezni. Ez a Gépház, ez meg a Tulajdonságok. Neked más valamiben? Mondjuk az is furcsa, hogy nekem most a tálca jobb egér menü bővebb, mint neked, csak pont a Tálca zárolása hiányzik.

-
pinnacle
nagyúr
válasz
poirot
üzenetére
Köszi! Töröltem az Open-Shell-t, felraktam a explorerpatchert, már más a tálca jobb egér menü, de még mindig nincs tálca zárolás. Nem tudom, mi a fene lehet. Aki tudja nézze már meg legyen szíves, hogy neki megjelenik a tálca zárolás?
mrbego nem tudom, hogy lehet nálad. Amikor a Tálca zárolás fel van oldva, egy kis függőleges vonal van a tálcán, amit lehet mozgatni, növelve a látható ikonok helyét. Neked van ilyen kis vonal?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Nincs valami ötletetek erre a tálca zárolásra vagy már mindenkinél ilyen, mert egy frissítéssel megszüntették? Nem is tudok új ikont hozzáadni csak a meglévőket eltávolítani?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Tálca zárolása hol van? Sehol nem találom.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Windows 11-ből kimaradt a Terminal betűtípus, hogy tudnám telepíteni? Sehol nem találom. .nfo fájlok pontos megjelenítéséhez kellene. Ajánlották a DAMN NFO Viewer-t. Abban benne van a Terminal, de én szeretném a Jegyzettömbbel is megnézni.
-
pinnacle
nagyúr
Régebben volt jobb egér menüben, "Futtatás kompatibilitás módban" Windows 11-ben ez hol van, egyáltalán szükséges vagy már magától működik?
Azt írták nekem egy cégtől, hogy a szoftver csak a Windows 8.1 verzióig volt kompatibilis, ezért már le sem lehet tölteni. Ugye ez nem lehet probléma a Win11-nek? Ráadásul a korábbi XP, Windows 7-es verziókat is simán fel tudom tenni ebből a programból. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Minden alkalommal meg kell nyitni a fájlokat, a miniatűrre váltás miatt, mert csak a lejátszóprogram, VLC ikonját mutatja.
Régebben volt olyan lehetőség a mappabeállításoknál, hogy "Ne gyorsítótárazza a minatűröket". Olyan mintha ez lenne bekapcsolva, ezért kell mindig újra és újra beolvasni, de ilyen beállítás, nincs már. -
pinnacle
nagyúr
3uToolsnak írtam a probléma miatt. Utána meg rákerestem. Első találat végén írják.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Így már lefutott, de nincs változás. Azt kellene megtudni, hogy mi a különbség a PC-s iCloudon, Windows Fényképek és a 3uTools, Google fotók, webes iCloud importálás között, mert az utóbbi esetben sem jelennek meg a miniatűrök.
Nem kodek probléma, hiszen akkor nem az lenne, hogy hol látszódik a miniatűr, hol nem. -
pinnacle
nagyúr
ExifTool-t, hogy kell futtatni? Oldaláról letöltöttem a 7,2MB, 10,7MB-os verziót. Kicsomagoltam egy mappába, bemásoltam ide a fájlokat is, a Címsorba beírtam a cmd-t, bejött a parancsor, bemásoltam a exiftool -m -P -overwrite_original -Keys:FullFrameRatePlaybackIntent= *.MOV, de hibaüzenet jött fel, mindkettőnél. Előbbi parancsot elmentettem convert.bat-nak, ezt is bemásoltam a mappába, erre kattintva, egy fekete ablak felvillan, de még mindig nem látszódnak a miniatűrök.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! 18.1.1 van rajta. Szerintem ez Win11 hiba. Valakinek megjelennek a miniatűrök Win 11-en? Majd megkérdezem az iPhone topoikban is. Felettem egy laptopra is a 3uTools-t. Azon sem látszódik a miniatűr. Azt hittem az volt a gond, hogy nem telepítettem az iTunest, mintha régebben ez is kellett volna, de most eleve jelzi, hogy kell az iTunes vagy a driver.
PC-s iCloudon, Windows Fényképekben viszont látszódnak a mappában a miniatűrök. Windows valamit korlátoz ha a 3uTools-al vagy a Google fotókból importálom. -
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
válasz
krealon
üzenetére
Köszi! Mit is kellene csinálni? Nehogy elrontsam. E:\Teszt mappában egy Teszt nevű fájlal? Hiába adtam meg mindent engedélyt, akkor sem jelenik meg a miniatűr. Egyébként ezt miért is van? Windows 11 telepítés után, mindenkinél csak a régi videók képei látszódnak, utána meg már külön kell engedélyezni?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Nincs valami ötletetek?
Akkor sem jelenik meg a miniatűr kép, ha olyan mappába másolom a fájlt, ahol a többinek látszódik. Lehet valami hozzáférés tiltást kapott, mert amikor importáltam a fájlokat és törlésnél is jelzi, hogy ehhez rendszergazda jogosultság kell. -
pinnacle
nagyúr
Windows 11 telepítése után, mappában nem jelennek meg a telefonról feltöltött videók miniatűrjei. Fotóknál viszont igen. Biztos a Windows 11 miatt van, mert a telepítés előtti korábbi mappáknál nincs ilyen probléma. Azoknál ha korábban nem nyitottam meg őket, akkor is megjelennek a miniatűrök. Rendszer ikon, miniatűrre vált. A mostani, Windows 11 alatt feltöltéseknél már nem vált át. Mi lehet a probléma? Megosztottam, teljes hozzáféréssel, akkor sem vált át miniatűrre.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Akkor csak a gépre lehet belépni jelszó nélkül, de hálózati elérésnél még kéri.
Egyébként úgy néz ki, alap driverrel a monitor probléma is megjavult. Szerintem az kavart be vagy mi lehetett a gond? Össze vissza villogtak a monitorok, nagyon sokáig "karikázott" a betöltés jel, majd kijött, hogy gond van a PIN-el, fiók felfüggesztve. Lehet többszörös belépésnek érzékelte, hogy nem tud betölteni a Windows. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Jarod1
üzenetére
Köszi! Itthon van a gép ez nem probléma, viszont most jutott eszembe a média box lehet nem fogja látni a megosztott fájlokat a PC, mert mintha csak jelszóval működne a megosztás.
Kár, hogy nincs semmi ötlet erre a kizárásra, eléggé kellemetlen volt. Még arra gondoltam, hogy 4 monitor van kötve a gépre és emiatt nehezen tölt be, néha van amelyik be sem kapcsol. Mondjuk nem tudom ez okozhat fiók felfüggesztést, PIN, jelszó problémát.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Nem tudjátok mi lehetett ez a PIN, jelszó probléma? Látom másnak is volt ilyen. Egyébként, hogy lehetne ezt megelőzni, illetve ha bekövetkezett megoldani? Most magától javult meg, de azért lehet nem lesz mindig így. Illetve mi lehetett az, hogy kiírta Biztonsági kérdés, majd mellette a születési helyemet. Magyarán nem a kérdést, hanem a választ adta meg.
-
pinnacle
nagyúr
Bekapcsolás után nagyon sokáig töltött be a gép majd se a PIN-t se a jelszót nem fogadta el. Újraindítás után sem. Az irja, hogy zárolt a fiók, illetve ez a hibaüzenet. Csökkentett módban sem tudok belépni. Kiirja a születési helyem, kerületet, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Mi lehet a gond?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Csorbi
üzenetére
Köszi!
zetecR Terminálba másolva kiírja, hogy mi ébreszthet.
powercfg -lastwake
powercfg -requests
powercfg -devicequery wake_armed
powercfg /waketimersNem tudom mi lehet ez a Legacy Kernel Caller. Idáig nem volt.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Csupingo
üzenetére
Igen, a 4. monitor eltűnt. BIOS-ba be tudok lépni, később hallom is ahogy a fülhallgatóm csatlakozik a géphez, gondolom a PIN kódot is elfogadja, de kép az nincs. Nem értem mi történt. Windowsban be lehet azt állítani, hogy HDMI-re ne adjon képet csak DP-re?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
MSI 1650 Super kártyámon, 3db DP és egy HDMI-s monitor van. A HDMI-nek mára elment a képe. Más kábellel, más monitoron sincs. Viszont ha csak erre van kötve a gép, akkor a BIOS logó látszódik betöltéskor, de utána semmi. Mi lehet a gond? Úgy tönkre tud menni a HDMI, hogy a BIOS-nál még van kép vagy a Windowsban állítódott el valami? -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Írás engedélyezve van, viszont a Teljes hozzáférés nincs. Lehet azt is be kellene kapcsolni. Egyébként ez véd valamit a károkozók ellene vagy azoknak úgyis tök mindegy.
-
pinnacle
nagyúr
MKVToolnixel szeretnék fájlokat összefűzni, de nem tudom, mert ezt az üzenetet kapom.
could not be opened for writing: open file error.
Win10-el nem volt ilyen probléma. Mi lehet ez valami védelem? Másik HDD-n vannak a fájlok, de a beépített videólejátszó gond nélkül megnyitja.Rendszergazdaként futtatva működik. Akkor ez valami védelem külső programok ellen?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek érdemes frissíteni Win11-re, Intel E3-1231v3, ASRock Fatal1ty H97 Performance, 2x8GB RAM gépet vagy maradjon a Win10? UEFI, Secure Boot be van kapcsolva a TPM hiányzik. Illetve most látom a CPU sem jó.Dell 6320 már nem kapta meg a legújabb frissítést, gondolom nem is fogja, persze lehet még így is jobb, mintha Win10 lenne rajta.
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Csorbi
üzenetére
Én vagyok az. Saját gép. Acer saját programját sem engedi. Hiába kattintottam a feloldásra.
-
pinnacle
nagyúr
Windows 11-re frissítés után ilyen figyelmeztetéseket kapok. Mi ez, fals riasztás?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
tibaimp
üzenetére
Open-Shell az utód. Egy probléma van csak vele, a betű nagyítás nem működik.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Petrónius
üzenetére
Nekem is inaktív, csak sötét színmódnál tudom bekapcsolni. Valóban jó lenne ha világos színmódnál is tudnánk változtatni.
Mitől lehet az, hogy egy Win10-ről frissített Win11-nél, a tálca ikonokat nem tudom szabadon rendezni, ha egymásra húzom őket mindkettő látszódik, illetve az a furcsa, hogy az ikon területe nagyon nagy. Nem ilyen kicsi az "árnyéka", mint egy másik gépen, majdnem olyan széles, mint a kép, illetve az asztal alsó harmadába nem is tudom húzni őket, mindig elugranak onnan.

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest