Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
teptep
őstag
válasz
roseA580
üzenetére
Én nem érzem idevalónak ezeket az erőltetett megjegyzéseket. Az eredeti kérdésben (#32343) csak és kizárólag a Windows Mobilközpontról volt szó, ami ki lett tárgyalva. Pont. És akkor jönnek a spammok a gépházról, mobil elérési pontról, Windows Mobile Device Centerről, yotube mozizásról...
-
-
gejala
őstag
válasz
roseA580
üzenetére
Itt egy kontroller firmware okozta problémáról van szó, aminél elvileg tudjuk, hogy milyen specifikus terhelésnél jön ki. Ha lefuttatod ezt az írási kört és nem hasal el az SSD, akkor az jó. Nem kell órákat tesztelni.
És egyébként még gyártók közül senkinek nem sikerült reprodukálni ezt a problémát. Microsoftnak meg Silicon Motionnek sem. Partnerek se jelentettek megugrott elhalálozásokat és a telemetriákon se látszik semmi kiugró dolog. Szóval nem tudni, hogy van-e itt új bug. Azt tudjuk, hogy pl. Phison meg Sandisk firmware-kben eddig is sok bug volt.
-
-
Sonja
nagyúr
válasz
roseA580
üzenetére
Ez egy bug! Majd javítva lesz, gondolom.
Szerk.: A legutolsó KB5046633 telepítése okozza. Nálam egyébként nem okozott ilyet.

-
cog777
őstag
-
movax
őstag
válasz
roseA580
üzenetére
Most egyelőre működik a jelszómentes belépés hibernálás után is, megbuheráltam gpeditből (bár ott sleep-nek veszi a hibernálást is). Úgy tűnik, nem a HP Wolf Security okozta. Az bosszant, hogy az okos HP töltésvezérlő önkényesen áttette az energiagazdálkodási sémát Balanced-ről HP optimized-re, ezzel pedig szétcseszett mindent. Aggasztó, hogy felülbírálta a netplwiz-t is, ami windowsos rendszerbeállítás, nem HP.
-
roseA580
aktív tag
válasz
roseA580
üzenetére
Kiderítettem a probléma okát, valószínűleg a területi beállításom miatt nem töltődik le a magyar nyelvű Windows 11 telepitő az első két lehetőségnél.
A 3. (ISO) lehetőségnél már tényleg lehet nyelvet választanom, de ezt a telepítési lehetőséget nem igen szoktam használni.
-
Sungoo
addikt
válasz
roseA580
üzenetére
Köszönöm! Végül is sikerült. Töröltem a VGA drivert, találtam frissebbet, és már 3840x2160-on sem vág le az asztalból, és a filmek is megfelelően jelennek meg.
A képfrissítés maradt a max 30 Hz, de ez a HDMI kábel hibája lesz, be kell szereznem egy 2.1-est. Köszönöm a türelmeteket! -
SunMount3r
nagyúr
válasz
roseA580
üzenetére
Hát nézz utána jobban. Android-on eleve Widevine L1-es minősítés kell hozzájuk, ami az adott eszköz rendszerébe van "égetve", de még ezen kívül is kellhet hozzá külön licenc, ami szintén az Android-os eszköztől függ. Így ez keressztbe-kasul egy emulátorral nem fog menni. Bár lehet van rá valami "csel", ha tudod oszd meg.
-
-
-
King Unique
titán
válasz
roseA580
üzenetére
Mármint melyik is, mert ugye van a Moment 5 konfigurációs frissítés (KB5035349) és van a havi "D" választható kumulatív frissítés (KB5034848), plusz mi a hibakód?
Az alábbi útmutatóban szemléltetett opció bejelölésével lehet telepíteni ezeket a frissítéseket.
• Enable or Disable Get Latest Updates as soon as available in Windows 11
• Check for and Install Optional Updates in Windows 11Már akinél, nálam gond nélkül települt mindkettő.

-
Peace
nagyúr
válasz
roseA580
üzenetére
Tehát nem lehet megoldani, hogy ismét úgy nyíljon meg, ahogy Win10-ben? Mármint megpróbálhatom megtanítani a Total commander használatot kolléganőnek, de nem szívesen......a lehető legegyszerűbb megoldás kéne. És az az lenne, ha ismét úgy működne, mint az előző op. rendszer alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), végül egy cmos reset megoldotta a dolgot, most már kiváló a sebesség, igaz nem aludtam semmit

) kéne nekem(tudni) visszaállítani!