Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kezd felbaszni idegileg a win11 újra raktam a gépet mindent feltelepítettem mikor felraktam a videokártya drivert ez a barom felülírta aztán még egyszer felülírta és ezt kapom folyton.
Eddig sosem volt ilyen problémám most engem is megtalált....
Mit lehet ezzel kezdeni? -
válasz
King Unique
üzenetére
Én nem fogok neked bizonygatni semmit sem nekem a lényeg,hogy működik.Olvastam a linkelésed ott is volt aki nem értett egyet de hát ugye a nagyokosok mindig felül szeretnének kerekedni te meg folyton ezt csinálod mint jó páran ezen az oldalon.Sokszor megbánom,hogy kérdezek pl ebben a topikban mert sokszor csak lenézést kap az ember na meg inkább megkeresem én a megfejtést mert elegem van már az okostojásokból.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Vettem már olcsón kulcsot számlával és jogi nyilatkozattal hivatalos cégtől.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Én vásároltam már pl tavaly licenszet ilyenhez és a warezolás sem mindig warezolás.De én csak mondtam valamit.
-
Lehet egy windows 10 IoT LTSC vagy ha már nagyon windows 11 akkor IoT LTSC+ssd+8gb ram bár kérdés ha laptopban intel N2830 proci van az nem a legerősebb.Én most raktam fel második generációs gépre windows 10 IoT LTSC verziót ssd-n van a rendszer meg kapott 8gb ramot csak abban i3 proci van ami 2 mag 4 szál szerintem elég jól muzsikál átlag felhasználásra.
-
válasz
Ferink
üzenetére
Annyira drága volt?Én már nem is emlékszem újonnan mennyi volt mikor anno nekem volt.Arra emlékszem,hogy egy ismerősöm olyan helyen dolgozott ahonnan kidobott számítógép alkatrészeket tudott elhozni és egy szatyor proci között 3db i5 7500-at is találtam,azóta is bánom,hogy nem hoztam el őket.
-
Azt azért nem mondanám mert folyton lecsesznek valamit
Ha példát is kérsz pl 23H2-vel tökéletesen ment a dacom ami külső hangkártyaként szolgál most a 24H2-nél minden indításnál semmi hang ki kell húznom az usb-ről aztán visszadugni,hogy legyen hang.
Jó akkor ha annyira nagyokos vagy akkor hozd be a színprofil beállítást ezt a régi fajtát a jobb egérgomb képernyő beállítások/speciális kijelző beállításokkal.Nekem meg van egy gyanúm,hogy neked sem mert csak a tököm user errorból tudtok kiállni holott nem mindenki abban szenved...
-
Miért cseszték el a 24H2-ben a a színprofil beállítási dolgot?Eddig a képernyő beállításokban a speciális kijelző beállításoknál volt és ugye ilyen beállító felülete volt
És mikor ezen végig mentem ténylegesen látni lehetett,hogy beállította a profilt mert fényerő meg minden láthatóan változott most meg ez a fene nagy leegyszerűsített színprofil beállítással semmi változást nem látni az alaphoz képest.
LUT managerben is szoktam figyelni de abban sincs semmi változás.
Elméletileg be van állítva a profil de mégsem látszik semmi.
-
A windows 11 nem ismeri fel indításnál a FiiO E10K usb dacomat előző gépemmel mindig jó volt a mostni meg friss windovs rendszerrel meg nem csak ha kihúzom bedugom.Ennek lehet köze a windowshoz?
-
Ez mi a franc lenne,el lehet valahogy távolítani?
-
Hogy lehet kideríteni mi okozza a windows leállításnál ugye fekete képernyő kiírja,hogy leállítás pőrőg körbe körbe a karika de nem áll le a gép csak ha hosszan nyomom a power gombot.
-
-
Mit lehet olyankor tenni ha képfájlt akarok csatlakoztatni de a fájlkezelő kiakad és befagy?Vagyis kérdés miért nem lehet csatlakoztatni a képfájlt?
-
válasz
RockHaRD
üzenetére
Ja oké,nekem még 23H2 van fent
Egy helyen ezt olvastam ahol szintén valaki kereste ezt a dolgot
"Több napnyi google-zás, tippek használata után maradt a teljesen tiszta újratelepítés a nulláról. Teljesen lefrissítve a Windows 11 24H2-öt stb. megjelenik rendesen a gyorsbeállítási lehetőségek." -
válasz
Drughi
üzenetére
Hát mintha telepítenél nulláról egy windowst.Csinálsz egy telepítő usb-t bebotolod törlöd vagy formázod a meghajtót a telepítőn belül aztán megkezdte a telepítést.Utána majd ha netet kap a gép beaktiválja magát a már feltelepített windows.
jobb egér gomb mondjuk a közepébe és gyorsbeállítások szerkesztése
-
Ennyire szar a 24H2 frissítés?
-
válasz
King Unique
üzenetére
Igen közben észre vettem. Lehet mindjárt ránézek a firmware dologra.
-
windows 11-nél fennáll még az a hiba amit anno olvastam,hogy wd ssd-kel valami gebasz volt frissítés után?
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ok ilyen mellék vágányt én is vágom,de miért nem működik a rendes alkalmazások közötti uninstallálás?Két gépemen simán töröltem így és így nincs kockázat,ismerősöm gépére a legújabb 24H2 lett felrakva a napokba és az uninstall ott is van de nem történik semmi hiába nyomok rá a lehetőségre.
-
A legújabb windows 11-en miért nem tudom eltávolítani a microsoft edge böngészőt?Akár hányszor rányomok az uninstallra feldobja,hogy engedélyezzem mint rendszergazda aztán villan egyet és semmi nem törlődik.A másik gépemen elsőre sikerült mivel ugye itt az unióban engedélyezik az edge törlését.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Oké,köszi az infót
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Van amúgy valahol valami összehasonlító táblázat mi a különbség a Windows 11 IoT Enterprise LTSC meg a sima enterprise LTSC között?
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi,de ezek már nem próbaváltozatok hanem véglegesek?
-
Ez most mi lenne?Nincs külön olyan rész,hogy választható frissítése?Mert én anno manuálisan felraktam a webkamera driverét is de szerintem a realtek cuccra sincs szükségem.
Eszközkezelőben is minden rendben van
-
Windows 11 Enterprise és az LTSC ugyan az vagy ez két külön rendszer?
-
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm a válaszokat.Akkor szerintem kiiktatom mert akkor nincs rá szükségem
-
Ez Dev Home Project Ironsides mi lenne?
-
válasz
üzenetére
Hát át lehet klónozni a rendszert és akkor nem kell újratelepíteni utána frissülhet is ha kell windows 11-re.Egyébként windows kulcsot olcsón is lehet venni.
Egyébként amúgy igen rufussal kiírva lehet telepíteni win 11-et is akkor kell másik kulcs.Csak kérdés,hogy majd az ilyen fel eszkábált win 11-ek később megkapják e a frissítéseket,bár elméletileg manuálisan biztos lehet majd telepíteni.Nincs mit

-
válasz
üzenetére
Szerintem ha i3 6100-as procid van akkor min alaplap és proci csere kell,mivel az i3 6100 nem támogatott windows 11 által.Minimum 8. generációs proci kell pl i3 8100 ez olyan 8000-10000EFt használtan ez az alja de lehet venni i5-öt is meg feljebbi generációt.Az alaplap az használtan ha szerencséd van 15EFt vagy újonnan az alja 16EFt egy alaplap,a ram az jó mert ddr4 ram van a mostani konfigodban is.Vagy mehetsz amd vonalra de az kicsit drágábban jön ki.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Ilyennel még én se találkoztam pedig aktiváltam már pár windowst de igen a lényeg,hogy a végén jó lett

-
válasz
Csorbi
üzenetére
Isten igazán értem a kíváncsiságod de magyarázkodni nem fogok én így akartam és így tettem ha látja más ha nem látja az adataimat.Olyan ez mint a vallás szabadon eldöntheted,hogy mit szertnél hinni vagy nem hinni mert ha valakire rá akarnak erőszakolni valamit az már régen nem jó.
-
-
Na nagy nehezen sikerült elérnem ezt

-
válasz
Csorbi
üzenetére
A frissítést úgy kell érteni,hogy teljesen új másodgépem lett vagyis nem csak alkatrészeket cseréltem. Viszont legtöbbje hasznàlt alkatrész nem új. Annyit tudok mikor még az ssd-ről elsőnek bebootoltam az új gépen akkor valami lenovo gépbe lehetett mert lenovo volt felhasználóin név de ugye újra kellett raknom mert ezek már más gép alkatrészek.
-
válasz
Csorbi
üzenetére
A windows 10-et azt legyalultam az ssd-ről telepítettem egy új windows 11-et aztán próbáltam aktiválni de ugye a hibát írta ki most ahonnan vettem a kulcsot garanciában kaptam egy új kulcsot és ezzel sem tudom aktiválni a windows 11-et. Már annyi minden gondolkodtam lehet az is hogy valahogy ami laptopból bontották ezt az ssd-t ahhoz kapcsolódott valahogy az ssd és egyszerűen lehetetlen rá windows 11-et telepíteni lehet hogy tízet tudok csak?
-
válasz
King Unique
üzenetére
Beírtam többször is aztàn olvasgattam a neten csináltam egy másik fajta beírást parancs sorból ott meg már más hibakódot dobott
-
válasz
King Unique
üzenetére
Nem,mindegy majd ma meglátjuk mi lesz.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Ezt írja a program amit linkeltél
-
válasz
King Unique
üzenetére
Este ránézek a leírás szerint.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Olyan helyről vásároltam ahonnan már nem először vásároltam és mindig jó volt. Teljesen új építésű gép igaz bizonyos részei használtak. Az ssd laptopból volt bontva volt rajta egy windows 10 de formáztam és ment rá egy windows 11 pro.
-
Következő gond,nem tudom aktiválni a windowst,erre van valami megoldás?
-
Köszönöm,siker 🙂
-
-
Ez a halmozott frissítési előnézet ez mit takar,ilyen frissítést érdemes felrakni?
-
-
Ezzel kompletten az egész edge böngésző eltávolítható?

Gondot okozhat amúgy működésben ha törli az ember az edge böngészőt? -
A frissítéseknél megjelent egy új frissítés kb5034848 ezt érdemes már telepíteni?Azt viszont tudom,hogy előbb utóbb így is úgy is felrakja magát mint a múltkor is.
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Fura mert windows 10-nél nem hízott így ki.
-
Adott egy windows 11 pro egy 250GB-s ssd-n amiből valójában 232GB felhasználható.De,hogy tudja magát így kihízni a windows?Azért ennyi program nincs telepítve a C meghajtón.
-Program Files 9.31gb
-Program Files x86 2.61gb
-Program Data 11,5gb
-Windows 23.5gb
-Felhasználók mappa 41,7gb (ebből app data mappa 39,5gb) -
válasz
tibbike01
üzenetére
Felmész a windows 11 hivatalos letöltő oldalára letöltöd Media Creation Toolt az megcsinálja neked a telepítőt aztán megkezded a telepítőt de általában microsoft fiók bejelentkezéssel engedné telepíteni de ha nem akarod vagy nincs fiókod akkor csináld így.
miután megvagy mindennel netet kap a gép utána aktiválja magát.Itt meg nagyjából meglátod a telepítős particionálást. -
A windows 11 miért ír előbbi telepítési időt mikor tegnap lett telepítve?
És néztem a frissítéseket mert pl fura mód a notepadban pl nincs benne a füles megoldás és 3 drivert ír sikeretlenül letöltésre viszont az eszközkezelőben meg minden rendben van.Ez mitől lehet?
-
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Én még a hozzászólásod előtt kicsivel csináltam telepítő pendrájvot windows 11 ből tökéletesen ment az oldal.De tízes pendrájvot is akartam mire rájöttem az már van de ott is működött az oldal.
-
válasz
Csorbi
üzenetére
Pont ezt tettem te is kb hülyének nézed az embert de nem érdekel.
Ettől függetlenül másnak is volt vele gondja így kizárja az user errort ,kezdem azt hinni,hogy te egy egész nap gép előtt ülő okoskodó emberke vagy aki minden dologra ugyan arról a fórumról linkel be megoldásokat aztán egoista módon más meg le van nézve.De ahogy elnézem nem vagy egyedül.
#Geth
Nem te csak kötekedni akartál mivel ezt én is leírtam ha nem is pont ugyan ígyKomolyan nem éri meg itt segítséget kérni lehet jobb ha inkább magam járok a dolgok után,úgy is volt mikor hamarabb segítettem magamon mint itt kaptam segítséget.
Nézzetek hülyének másokat... -
válasz
King Unique
üzenetére
Hát nem velem az biztos de te úgy adod elő.
-
Mindegy szerintem hagyjuk,nekem így működött ahogy leírtam meg csináltam kész.
De egyet nem fogtál fel amit leírtam a kiterjesztések elvoltak rejtve a windows beépített képnézegető alaphelyzetbe állítása után jelentek meg,De mondom mindegy.Ahogy fent leírtam úgy jelentek meg a formátumok amit társítani akartam.Miért nézik itt hülyének az embert?
-
válasz
King Unique
üzenetére
Hát azért nem teljesen mert a gépházban windows 10 nél volt vagy 5 menüpont milyen böngészőt vagy képnézegetőt akarsz alapértelmezettnek rákattintottál és már társította is itt meg bemész keresd meg egyenként a fájlokat és társítsd hozzá amit szeretnél.A jobbklikkes menü az igen kb ugyan az.De én nem a jobb klikkes menüről beszéltem.
-
válasz
Csorbi
üzenetére
Neked ott volt,hogy mindig?Mert nekem is 23H2 van fent de csak egyszer engedte megnyitni az irfanviewel.Aztán a gyári képnézegetőt alaphelyzetbe állítottam így meglettek a nem látszó kiterjesztések mint a jpeg,jpg.stb aztán ezután is a beállításokból tudtam társítani az irfanviewet egyenként a kiterjesztésekhez.
Semmi user error nem volt benne,láthatod fent én is linkeltem képet.
-
válasz
5leteseN
üzenetére
Kezdek agylobot kapni tőle,csináltam a beépített képnézegetőnek egy alaphelyzetbe állítást és hirtelen megjelent a jpg,jepg kiterjesztés.Bementem az irfanview részbe és társítottam mind két formátumhoz,öröm és bódotság...lett volna... rákattintok egy jpeg képre erre irfanviewhez társítva is a gyári képnézegetőt nyitja meg

Jó közben megoldódott nem figyeltem,hogy a fájl png azt még nem társítottam az irfanviewhwz.Most már jó lesz szerintem.
Amúgy ez egy nagy faszság,hogy egyenként kell társítani,windows 10-ben csak rákattintottam a képeket mivel nyissa meg oszt csá.De mindig buziskodni kell valamivel...Telepített,már tudom,hogy portabléval néha nehéz mert win10-en is szívás volt párszor.irfanviewet mindig telepítem.
-
Nem,annyit ír csak,hogy egyszer azzal nyitja meg és ennyi

Egy helyen annyit írt valaki,hogy neki videólejátszóval volt ilyn probléma,törölte a gyári alkalmazást és megjelentek a társítható dolgok.Viszont nem lehet eltávolítani a gyári képnézegetőt
De én nem azt akarom használni,évek óta irfanviewet használok.
-
Nem értem miért kell a jót elcseszni,win 10-ben tök egyszerűen belehetett állítani az alapértelmezett alkalmazásokat.Most képnézőnek az irdfanviewet szeretném beállítani a gyári helyet,be is mentem az alapértelmezett alkalmazások azon belül az irfanviewbe de sehol sincs jpg vagy jpeg formátum,hogy betudjam jelölni,hogy alapértelmezetten az irfanview nyissa meg.Mit lehet ilyenkor tenni?
-
válasz
King Unique
üzenetére
Akkor oké,mert nekem egy win10-es kulcsom van.
-
Windows 10 kulccsal igaz aktiválható a windows 11?
-
Ez mi lenne?
Csak úgy néha lefuttatok egy biztonsági víruskeresést és most is elindítottam az eset online scannert aztán pár kis ablakot dobott fel ezzel a figyelmeztetéssel. -
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi,sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Valami baja van a tápomnak
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Hegesztés topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Eddig sosem volt ilyen problémám most engem is megtalált....

És mikor ezen végig mentem ténylegesen látni lehetett,hogy beállította a profilt mert fényerő meg minden láthatóan változott most meg ez a fene nagy leegyszerűsített színprofil beállítással semmi változást nem látni az alaphoz képest.