- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
pinnacle #28001 üzenetére
A skálázás az, amivel kijelzőnként eltérő felbontást tudod kompenzálni. Ez szerintem nem csak Windows specifikus, én még nem láttam épkézláb DE-t más OS-nél sem, ahol ez nem így lenne.
Ha csak a fontméretet lehetne állítani eltérőre, akkor a rendszernek folyamatosan újra kellene számolnia, tördelnie és rajzolnia a felületet egy egyszerű skálázás helyett. Ez nekem nem tűnik hatékonynak, amellett, hogy mókás lenne így két kijelző között ablakot mozgatni
-
zetecR
addikt
válasz
pinnacle #25452 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
Másik szívfájdalmam:
Tele van az alábbi Errorral a System logom:
The name "WORKGROUP :1d" could not be registered on the interface with IP address 192.168.31.190. The computer with the IP address 192.168.31.32 did not allow the name to be claimed by this computer.
Source NetBT, Event ID 4321.190 az asztali PC-m, . 32 egy S905 box, mindez egy Xiaomi AX3000 routeren.
Merre keresgéljem a megoldást?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #25655 üzenetére
Minden alkalommal meg kell nyitni a fájlokat, a miniatűrre váltás miatt, mert csak a lejátszóprogram, VLC ikonját mutatja.
Régebben volt olyan lehetőség a mappabeállításoknál, hogy "Ne gyorsítótárazza a minatűröket". Olyan mintha ez lenne bekapcsolva, ezért kell mindig újra és újra beolvasni, de ilyen beállítás, nincs már. -
-
-
-
pinnacle
nagyúr
-
krealon
veterán
válasz
pinnacle #25625 üzenetére
Az új telepítés miatt a biztonsági azonosító (SID) megváltozik, így a régi SID-del meghatározott hozzáférési jogok "érvénytelenné" válnak.
Nincs"most minden legyen jó" nyomógomb. Rendbe kell hozni a hozzáférési engedélyeket.
pl
Store ACLs for one or more directories matching name into aclfile for later use with /restore:
ICACLS name /save aclfile [/T] [/C] [/L] [/Q]
Restore ACLs to all files in directory:
ICACLS directory [/substitute SidOld SidNew [...]] /restore aclfile [/C] [/L] [/Q]https://learn.microsoft.com/en-us/windows-server/administration/windows-commands/icacls
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #25621 üzenetére
Nincs valami ötletetek?
Akkor sem jelenik meg a miniatűr kép, ha olyan mappába másolom a fájlt, ahol a többinek látszódik. Lehet valami hozzáférés tiltást kapott, mert amikor importáltam a fájlokat és törlésnél is jelzi, hogy ehhez rendszergazda jogosultság kell. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #25479 üzenetére
Nem tudjátok mi lehetett ez a PIN, jelszó probléma? Látom másnak is volt ilyen. Egyébként, hogy lehetne ezt megelőzni, illetve ha bekövetkezett megoldani? Most magától javult meg, de azért lehet nem lesz mindig így. Illetve mi lehetett az, hogy kiírta Biztonsági kérdés, majd mellette a születési helyemet. Magyarán nem a kérdést, hanem a választ adta meg.
-
Csupingo
veterán
válasz
pinnacle #25417 üzenetére
Hdmi kábelt már cseréltél? Csatlakozásokat ellenőrizted? Ha rá nyomsz a megjelenítőm nem látható szövegre és ott a szigorú megjelenítő észlelést választod, akkor se kerül elő?
Úgy értettem, hogy ha csak 1 kijelző van hdmi-vel rákötve és akkor lépsz a bios-ba, akkor marad a látható kép? -
válasz
pinnacle #20304 üzenetére
Kódot akar injektálni valami win-es folyamatba. Ellenőrizd, hogy káros szoftver-e valóban, vagy nem az, és ha téves riadó, akkor valahogy engedd át. Ha csak Defendered van, (mármint újkori nevén biztonsági központ), akkor arra asszem van külön topic, ott tudnak jobban segíteni. Más vírusírtókat sztem ne tölts le próbacseresznye alapon, a világon semmi értelme, tű a szénakazalban esete, hogy pont ezt az esrv.exe-s "próbálkozást" fel fogja bármi neked ismerni, inkább meggugliznám a mappák alapján, hogy mi lehet az.
Ja, és megnyugtatlan, nem a frissítés ment félre, ha csak ez a hibaüzeneted, akkor elvileg jó vagy win-fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest