Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiberiusX
tag
Sziasztok!
A Windows KB5066835 frissítés után tapasztalt más is olyat, hogy a helyi hálózaton megosztott mappák tartalmát látja a Tv de lejátszani már nem tudja, mert hálózati hibát dob?
-
TiberiusX
tag
válasz
H. Norbert
üzenetére
Ezt honnan lehet letölteni?
-
TiberiusX
tag
válasz
Csupingo
üzenetére
Gigabyte Z790 Gaming X lap
i5 13600k
32Gb-ram
4070ti
Seasonic Prime GX ATX 1000W 80+ gold tápSemmi nincs húzva, ált netezés után felállok és mikor visszaülök a gép elé az fogad, hogy írjam be a pin-t mert újraindult a gép. Talán egyszer volt az, hogy ott ültem, de a telefonomat nyomkodtam és újraindult, semmi nem futott akkor ha jól emlékszem.
Alvó állapot mindig ki van kapcsolva. -
TiberiusX
tag
válasz
Csorbi
üzenetére
MemTest86 lefutott 2 pass ig.
Leellenőriztettem a 3 SSD-t és a 2 HDD-t is, nem talált hibát, Macrorit Disk Scanner
Egy dolgot tudok, hogy az egyik HDD sata kábel csatlakozója elkopott és simán le lehet húzni a kábelt róla, nem kell a bütyköt benyomni hogy elengedje.
Általában IDLE-ben jön elő ez a hiba, netezek, felállok és mire visszaérek már újraindult.
Terhelés, játék alatt nem fordult még elő. -
TiberiusX
tag
Sziasztok!
A számítógépem újraindul random és az eseménynaplóban ezt a kritikus hibát találom mindig miután megtörténik, ez táp hiba lehet?
Már 3x telepítettem újra a Win-t, hátha...
Nincs kékhalál, se hiba üzenet, lekapcs majd újraindul.
-
TiberiusX
tag
Meg van mi okozta az error-t.
A Chrome böngészőre mutatott jobb klikk, részletek.
Local, Roaming mappa és ott volt a hiba oka, törlés és megszűnt.
Viszont ezt a Driver Booster-t nem tudom hogyan kéne törölnöm, mert a Programok Eltávolítása alatt nem találom. Azt sem tudom mi hozta magával ezt a programot. -
TiberiusX
tag
Sziasztok!
A Windows-ba lépéskor egy error üzenet fogad. Nem tudom mi lehet, a gép normálisan működik miután ki X-elem. Már 2x újra húztam a Win-t, de csak előjött ma reggelre is.
Ennyit kapok és tálcán, ha jobb klikkelek rá akkor "Notl"- a neve.
Nem tudok rájönni mi okozhatja ezt.
Hogyan tudnék rájönni?
Azt vettem észre, hogy indítási alkalmazásoknál ott van egy ScanDisp nevű program, amit nem tudom mi az. Piros fogaskerék az ikonja.A Windows friss, tegnap raktam újra. Nincs tele szemetelve.
Frissítések le vannak töltve amiket feldobált a rendszer.
Driverek is fel vannak telepítve.
Win 11 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest