Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
Az eszköz váltogat a két Bluetooth profile között (egyirányú jó hangminőség és kétirányú rosszabb hangminőség). Szerintem nem tudsz vele semmit csinálni. Ha kipróbálod a fülest telóval, ott is át fog váltani ha pl. zenehallgatás közben felhívnak.
Mielőtt vettem füleseket anno, utánaolvastam ennek, és maradtam a nem-Bluetooth-os, de wireless megoldásoknál. -
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Olyan problémám lenne (24H2), hogy ha jobb klikkel mentenék egy oldalról egy képet, akkor felugrik az letöltések mappa ablak, de pár másodperc kell neki, míg a már ott lévő elemek megjelennek és rá tudok nyomni a mentés gombra.
Mitől lehet ez a laggolás vagy mi? -
zeee
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy JBL E60BT fejhallgatóm. Számomra kitűnő hangja van. Szeretném használni COD multiplayerre. Beállítottam mindent, működik a miklrofon része is. A probléma az, hogy amikor elindítom az új Black Ops 6-ot, a betöltőképernyőn még szépen szól, de amint megjeleni a játék főmenüje, átvált szokol rádió szintű élvezhetetlen hangminőségre. Mindenféle beállítást próbáltam a játékon belül, mikrofonteszt jó. Olyan minthogyha a hangminőséget átállítaná a mikrofon 8 bit jelszintre a kimenetet. A gamebar-ban volt egy valami kapcosló, amit egyszer mintha kikapcsoltam volna és akkor jó volt, de azóta sem tudok rájönni mi volt az. Próbáltam bluetoothon és vezetéken keresztül is, a probléma ugyanaz. Van valakinek vlami halvány dsejtése mit kellene beállítani?
-
Csorbi
addikt
válasz
atirag
üzenetére
Az egy borzasztóan elavult (20 év!!!!!), ősöreg, 16/32 bites, már akkor is optimalizálatlan rendszer lehet. Ne akard egy mai OS-en futtatni, nem lesz megbízható. Muszáj megkeresni az alternatíváját, pénzt áldozni rá, eljárt felette az idő. Az informatika sajnos ilyen, sokba kerül.
-
atirag
őstag
-
Geth
veterán
válasz
svgyula
üzenetére
Sajnos a szabány egy dolog, az ARC/eARC egy másik, a Protected Path pedig egy újabb dolog

Ha megy HDMI 2.0-val is, szólj, érdekelne.
Dolby Access-el megy a multichannel, a Win teszt is több sávon szólal meg (ez ugye Neked nem sikerült), de engem kifejezetten a tömörítetlen többcsatornás LPCM érdekelne. Köszi! -
-
DrKapocs
őstag
Igen, megfogadom a tanácsod. Nincs fenn Avast (marad a Defender) és Cyberghost sem a mentésben. Erre a kettő dologra gondoltam, mint forrás. Erasert is töröltem, az benne volt a mentésben. Tudom, hogy nem lehet kinyomozni az okot, inkább arra voltam kíváncsi, hogy találkoztatok-e már hasonlóval. Cyberghostot sem teszem vissza, az sincs fenn még a mentésben. Gyanús ez a Privacy guard is, bár nem volt bekapcsolva. Fene tudja. Nem sok idő van már a Cyberghost prémiumomból, nézni kellene valami olyan VPN-t, amiben nincs ilyen Privacy guard dolog. Surfshark esetleg? Vagy a legnagyobbnál, a NordVPN-nél érdemes maradni? VPN-n kell, szükséges számomra.
Inkább attól tartok én is, amit hotkar fórumtárs ír, hogy újra előfordul. Ezt szeretném megelőzni. Gondolom nem hardveres a hiba, mert az új SSD az 3 hetes. De az nem így jelentkezne szerintem.
-
movax
őstag
-
DrKapocs
őstag
válasz
Csorbi
üzenetére
Eseménynaplót nem néztem, hiba. Tiszta ideg lettem, nagyon kell a gép, iszonyat sok a meló most, feltettem a mentést gyorsan. Napló nem jutott eszembe.
A Start menüből szinte az összes program eltűnt, viszont látszólag fenn voltak a telepített alkalmazások listában. Microsoft 365 is eltűnt, pedig céges, jogtiszta előfizetés van rá. Megnyitni nem tudtam a Worddel, nem volt fenn. Az biztos, hogy az asztalon lévő parancsikonokkal tudtam indítani a Veracrypt vagy Cryptomator programokat. Avast, Cyberghost eltűnt. Windows frissítést nem tettem fel, úgy állítottam be, hogy csak értesítsen, ne töltsön le semmit.
-
Geth
veterán
Próbáld meg DDU-val safe mode-ban törölni a Realtek hang driver-t, és normál módban net nélkül újra feltenni az MSI csomagot.
#23379 svgyula A sztorid digitális kimenetről szól, amellett, hogy semmi köze a kolléga analóg problémájához, még olyan apróságok sem derülnek ki, mint a HDMI verziószáma a kábel két végén (és a kábel is fontos lehet). Pl. 2.1 előtti verzión nem tudsz tömörítetlen 5.1/7.1-et átküldeni, csak sztereot.
#23381 LuiT Évekig használtam több rendszeren alaplapi Realtek hanggal egy analóg 5.1-el hangfalszettet (Win7-8.1-10), nem volt soha semmi gond vele.
-
LuiT
aktív tag
A képed alapján, amint látom van rajta optikai kimenet, azon nem tudod kipróbálni?
Nálam külön hangkari van, egy Asus Sonar DX, s optikain használom. Bármilyen programmal a hangot 5.1-ben szólaltat meg.
Igaz, így kell hozzá egy erősítőt is használni.
Még így külön hangkártyával is, soha sem tudtam, semmilyen Windows verzióval (w7, w10, w11), az analóg kimeneten 5.1-t kicsikarni. -
DrKapocs
őstag
Eddig teljesen elégedett voltam a W11-el. Kb. 3 hete használom, clean install volt. Tegnap dolgoztam a gépen, Word, Excel és egy másik stat program futott. Látszólag minden rendben volt, viszont a telepített programjaim egy jelentős része eltűnt. Viszont én semmit nem uninstalláltam.
A gép normális sebességgel futott, hibaüzenet nem volt. Az összes személyes dokumentumom megvolt. Még a Word is eltűnt, miután kiléptem belőle. Na ilyet még soha nem tapasztaltam. Nincs fenn semmi tört program, vírus gyakorlatilag kizárt. Mit csináltam munka közben? A régi SSD-t, ami a gépben volt, rajta a komplett W10-es rendszerrel, programokkal beletettem egy SSD házba, majd USB-n csatoltam törlés céljából. Nem erről bootoltam. Kicsit nézelődtem rajta, de nem indítottam el semmit. Ezután törölni akartam Avast programmal, fájlok biztonságos törlése módszerével. Tuti, hogy ezt a meghajtót választottam ki, háromszor megnéztem. 3%-ot törölt, de túl sokáig tartott volna, így leállítottam. Majd próbálkoztam az Eraser programmal, az is túl sok idő lett volna. Ott dobott valami hibaüzenetet megszakításkor. Ezután inkább formáztam a korábbi SSD-t és h2testW-vel telteleírattam speedtest formájában. Ennyit csináltam, de tuti, hogy a gépben lévő SSD-t nem piszkáltam ezekkel a műveletekkel. Pár napja fenn volt a Cyberghost, ott van Privacy guard, de nem kapcsoltam be. W10en 1 évig hibátlan volt. Avast Prémium is kb. pár napja volt fenn, alapbeállításokkal. De vajon miért tűnt el az installált programok nagy része? Van esetleg ötlete valakinek?(Macriummal visszatettem a kb. 2 hetes mentésem, szóval nem lett gond belőle, de érdekelne az oka.)
-
svgyula
addikt
Sajna én is csak odáig jutottam minden próbálkozás ellenére, hogy két csatornán küldi ki a hangot a HDMI kábelen. Ha beállítom a Dolby DTS, vagy Dolby Atmos akkor meg csak akkor megy át a hang ha az adott film ezt küldi. Be van állítva a sourrund, Aminek ugye a Realtek-hez nincs köze mert az Nvidia digitális hangátvitelét használja. Itt kell nálam beállítani a hangszórókat. Ez kb a semmi a négyzeten kategória. A rendszer nem hajlandó csak sztereóban küldeni. A legszebb az egészben, hogy a frissítésekkel állandóan leveszi a hangminőséget a béka segge alá mintha egy win3 hangot adna ki vagy a supermario szaladgálna. Ezt az önkényes kapcsolgatást a frissítések után random csinálta! Ezért tilva van a frissítés legalább egy sz@rtól megszabadultam.
A TV ezt alapjáraton minden különösebb dolog nélkül kezeli!
A gép HDMI kábelét pedig mindegy, hogy az erősítőbe vagy a TV-be csatlakoztatom csak 2 csatorna vagy nincs hang a kimeneten csak ha az adott filmen ez van! Vagyis minden film előtt átállítás, újraindítás, filmnézés, aztán visszaállítás, újraindítás. Másképp semmi. Ja fel van telepítve a Dolby minden alkalmazása de ugye a fenti eredménnyel...... Nem véletlenül sehol nem javasolt a windows hangkezelésre! Itt még mindig a 90-es években tartanak!
Zörögjön hátul két doboz! Jó az a parasztnak! -
tomp
félisten
Újabb bug:
Mára tálca bal sarkánál elérhető "Vezérlők" ablaka üres lett!
Volt Windows újraindítás is de semmi...
Találkozott már valami ezzel? -
Kiflikoch
csendes tag
Edge ezek szerint félig, Chrome semmi, Opera letöltötte rendesen.
Még az sem mindegy, milyen böngészővel töltöm le? -
atirag
őstag
Üdv. Van egy problémám egy programmal ami elég speciális,de ezt lehet csak használni. Az adatbázis nagyon rosszul kezeli. Minél több van annál rosszabbul. Jelenleg win 10 pro 64bit van használatban és amikor megnyitom a programon belül az adatokat név mail cim stb. már egyre több ideig gondolkozik. Számít valamit ha a program win 10 vagy win 11 alatt fut?
-
Kiflikoch
csendes tag
Letöltöttem a Microsoft oldaláról az Office-t, de nem tudom telepíteni.
Milyen program kell hozzá?
Gondolom nem Daemon Tools.Köszönöm! 👍
-
Victorio
aktív tag
Giga B650I Aorus Ultra + 7700X, M.2 SSD-n a rendszer, a Gépházban felajánlott 24H2 telepítés.
A restartnál 15 percet karikázott a BIOS post screen, majd bejött egy kék képernyő egy teljesen semmitmondó: Valami hiba történt, a Win nem tudott elindulni hibaüzenettel, és utána a következő restartnál visszadowngradelt 23H2-re.
Most a Gépház / Win Update-nél a 24H2 - A frissítést nem sikerült telepíteni, de később újra fogunk próbálkozni üzenet van.
Nem nyomtam még rá az Újra gombra (emléxem még az őrület definíciójára a Far Cry 3-ból).Volt másnál is ilyen? Volt rá megoldás? Merre kellene elinduljak?
Minden driver friss, a BIOS a legutolsó stabil, nincs RAID, a default EXPO-n kívül nincs OC, az eddigi 23H2-vel stabil a rendszer továbbra is. -
Peace
nagyúr
Youtube és filmlejátszás esetén szól az összes hangfal, de windows hangtesztben továbbra is csak a két front. Már átdugdostam az összes jack-et az összes foglalatba, hátha csak meghülyült, de nem segített. Teljesen érthetetlen, hogy mit művel. Senki nem járt ezek szerint így mint én Win 10-ről upgrade-elve?
-
Az ilyen Win-es, hangmizériás dolgok, nem mostani keletűek. Én még valamikor 2014 környékén, vettem agy Audio-GD NFB 15-ös DAC-ot [link] , aminek az ára akkoriban, olyan kb. 90 ezer Ft-ot kóstált. Azután jött egy Win 10-es nagyobb frissítés, és onnantól kakukk, többet nem lehetett megszólaltatni, még a DAC, akkori magyarországi forgalmazója is megpróbált mindenféle mókolást, de neki sem sikerült, így kénytelen voltam eladni, egy olyan személynek, aki hosszabb távon maradni akart, a Win 7-en. Itt írtam róla akkoriban, a topikjában. [link]
-
Peace
nagyúr
És megint a hangot szívtam meg! Nem működik az 5.1. Valaki járt még így? Alapból 2 csatornásnak ismerte fel, a játékban tűnt fel, hogy a hátsó hangfalak nem szólnak. Átállítottam 5.1-re és újraindítás után már felismerte, hogy igazából 6 hangfal van csatlakoztatva, de tesztnél továbbra sem szól semmi más, csak a két front......
-
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Neki estem újra, hogy ne akarjon autologinolni a W11 a jelszóval védett fiók ellenére.
A PIN kódot is törölni kellett, meg még egy új jelszó, és megjavult. Végre kér jelszót...
De hogy mi okozhatta ezt, hogy jelszó megadása nélkül belépett a jelszavas fiókba, na az nem világos.Tapasztalt valaki hasonlót?
-
DrKapocs
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Nálam speciel semmi gond nincs vele. Nemrégiben tértem át W10-ről W11-re. A 10-et még anno macerább volt feltenni, mint most a 11-et. A 10 a driverek miatt körülményes volt. Annak ellenére, hogy a HP már nem listáz a laptopomhoz 11-es drivereket, de a 11 simán mindent összeguberált az i5 8258U mellé. Én jobban szeretem a 11-et, pedig 24H2 van fenn. A 16GB RAM mondjuk kell neki, jó döntés volt a +8 GB RAM.
-
F.B.I.
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Sajnos az a gond, hogy nem tudok belépni a Win11-be, mert ahogy megjelenik az asztal, egyből fekete kép. Ilyenkor csak újratelepítés vagy a telepítőből is el tudok jutni a csökkentett mód indításáig?
-
rsanya87
tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem lenne:
A 24H2 frissítés állítólag megjelent már egy hónapja, mégsem kapom meg. Nem szeretném újrahúzni a gépet, így várom a windows updaten keresztül.. Az elsőnapos frissítések is be van kapcsolva 2 hete, de még semmi. Történt valami ami miatt "visszavonták", vagy csak ilyen lassan adja a népeknek ki a MS?
Köszi!
Sanya -
teptep
őstag
válasz
rumkola
üzenetére
Persze! Mert csak a 24H2 hozza ezt a hibát.
-
tomp
félisten
Erre létezik megoldás?
Eléggé bosszantó, hogy ha a menüpont többi elemét akarom elérni akkor gyakorlatilag a képernyő alsó részére kell húzni az ablakot mert csak így látszódik...
-
F.B.I.
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
F.B.I.
üzenetére
• Boot to Safe Mode in Windows 11
• Add Safe Mode to Boot Options Menu in Windows 11#23343 Executioner
Az F8-as alapértelmezetten csak Windows 7-ig volt opció, az újabbaknál már nem működik, vagy max. csak akkor, ha külön engedélyezve van.How to Enable or Disable Legacy F8 Advanced Boot Options in Windows 10/11
-
F.B.I.
veterán
válasz
Executioner
üzenetére
Köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Hogyan tudnám csökkentett módban indítani a gépet? Ahogy betölt az asztal, villan egyet a kép és utána nincs kép. Sajnos állítottam egy UV-t a kártyának és lehet beragadt. Vagy ilyenkor csak Windows újrarakása segít?
-
tomp
félisten
Öröm látni, hogy végre felnőtt a 24H2 a heic formátumhoz...
Végre nem eszi meg mind a 16GB RAM-ot a rendszer ha megnyitok 10db heic fotót...
Korábban 10 fotó után kellett egy Windows Intéző újraindítás, hogy ne több GB-ot foglaljon feleslegesen a RAM-ból... -
zolnagy
őstag
Én feltettem a 11-t tisztán. Ez lett: [link]
Csináltam memtestet, hátha a memória, hdtune-val megnéztem a pendrive-t, az is jó.
Mindenesetre töröltem a w11 isot, majd újra letöltöttem, biztos, ami tuti, újra kiírtam pendrive-ra, újra előről feltettem a w11-t és ugyanúgy kékhalál, amikor a hang beállításokba megyek.
Ezután visszatttem a W10-t. Majd 1 év múlva visszanézek... -
5leteseN
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
A dolog furcsasága az, hogy az azonos módon készített W10 eljut a driver keresésig, a W11 nem.
Valahol megnézhető, hogy hol fagy le a W-telepítés ebben akorai szakaszban? Ekkor is van már logolás(hol)?
A telepítő szerintem jó, mert az előtelepített W11 kb azonos fázisnál fagy le.
Neki futok a külön mappás dolognak közben.
...:
-
King Unique
titán
válasz
5leteseN
üzenetére
Egy külön mappába, mint pl. az IRST/VMD driver esetében is.
Másik megoldás a szükséges driverek integrálása az ISO-fájlba, mint azt már linkelték a másik válaszban.Viszont ha drivert hiányol a telepítő, attól még normál esetben be kellene botoolnia. Ha nem bootol be és közben kifagy, akkor ott felmerülhet pl. a telepítési adathordozó (pendrive), ISO-fájl (Windows 11 ISO), kiírási módszer (Rufus, Ventoy), BIOS/UEFI bootolási beállítások hibája is...
-
vegyszer
addikt
Szervuaztok!
Egy érdekességre lettem figyelmes ma.
A lenovo laptopomon [Lenovo IdeaPad 5 15ALC05 (82LN0023HV)] eddig ujjlenyomattal oldottam fel. A windows helloval elvileg kompatibilis a rendszer, de az első (két évvel ezelőtti) telepítés óta az folyton hibára fut.
Ellenbe ma a laptop kinyitása után nem kért jelszót, símán beengedett. Pont a windwos hellora hivatjozva. Ami azért érdekes, mert a kamera előtt fizikai retesz van.
Próbáltam nyitott, és zárt retesszel is teljesen kikapcsolás után is, de ugyanez mradt. Jelszó nélkül autologinol a w11.
Jelszó csere volt, de akkor is.Hol keressem a bajt?
-
5leteseN
őstag
Jó, akkor oda másolom be!
Nagyon ...

Jaaa, nem!
Mert piros hó esett, milka-boci adja tejeskávét, stb...
...+ itt még nincs bekötve a drótos net, csak a mobil, azon meg lassan, darabosan, vagy-sehogy-sem jön le épen ekkora darab letöltés, ezért a meglévő ISO-ból gazdálkodok!

...+: Az újban sincs szerintem benne, ami kellene!

-
5leteseN
őstag
A W11 telepítés közvetlenül az elején(már a "körözés" alatt) lefagy. valószínűleg(szinte biztosan) valami driver miatt.
Rufus-os, Ventoy-os, eredeti, mind...Hova másoljam be a Rufus-os készítésű pendrive-on a szükséges meghajtó programokat?

Kösz-kösz!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Napost... kérdés: hogy lehetne kiszűrni a legegyszerűbben, hogy melyik windows update hibás?
Hibajenség:
Pár hete feltűnt, hogy a tálca nem érzékeli a kattintásokat(se tapi,se külső egérrel!) csak "ctrl-alt-del" vagy "win+l"(vagy/vagy) gombok lenyomása után. A hiba egy 2 éve készített külső hdd-re mentett win10pe rendszeren is jelentkezik, ami teljesen független a gépen lévő win11-től.
Próbáltam frissíteni 23h2ről 24h2-re, de egyes játékok nem hajlandóak elindulni frissítés után. Próbáltam újratelepítést is, tiszta telepítést is, az utóbbi kettő esetében kezdetben nincs hiba, majd a vége felé valamikor megint jelentkezik!
3 másik win11es gépen meg nincs jelen a hiba!
Továbbá megszünt a görgő kattintás érzékelése is, eddig 3 usb-s egérrel próbáltam, egyikkel se működik a görgőklikk...
Sajnos az már észrevehető, hogy a legtöbb szoftver minősége(függetlenül attól, hogy fizetős vagy ingyenes) egyre jobban közelít a béka segge alatti szintre...
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Azt hogyan is kell megoldani, hogy ha 2, vagy több futó alkalmazás ablakát akarom szimmetrikusan elosztva egymás mellett (alatt) látni a képernyőn?
Pl. 2-stb nyitott excel táblát, vagy excel, böngésző, stb. stb. -
Peace
nagyúr
Nagyon nyomatja a Win11 promót a gép. A kérdésem az lenne, hogy Win10-ről frissítés után valakinek meggyűlt valamivel a baja? Eltűnt 1-2 telepített programja vagy valami létfontosságú nem működött már 11-én, ami addig tökéletes volt? Főleg MSI afterburner érdekelne. Nyilván az lenne a cél,hogy rákattintok és a Win11-re átállás után nekem nem kell szórakoznom semmivel, ami elmászott.....
-
amdni
aktív tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni az alábbiakkal kapcsolatban:
Távolról használnám a gépem (PC) Ubuntu és Windows operációs rendszerét is (Virtalbox egyéb okból nem jöhet szóba).
Ha pl. az Ubuntu fut, a Grub Customizer program segítségével át tudom állítani, hogy újraindítás után ne a Linux hanem a Windows induljon el.
Eddig ok, viszont fordítva egyenlőre még nem megy, nem találtam működő megoldást.
Windowsra nincs Grub Customizer, hogyan tudnám módosítani a boot sorrendet?A Grub2Win program alkalmasnak tűnik erre, magát a bios boot sorrendjét át tudja állítani hogy ne a windows boot betőltő és ne is a Linux boot betöltő induljon, hanem a saját betöltőjét indítja el. Viszont ebbe Linuxot nem tudtam betenni, nem kezeli úgy tűnik, és nem tudom benne visszaállítani, hogy a Linux betöltő legyen az elsődleges a BIOS-ban.
Köszönöm előre is!
-
Ha MS fiókkal vagy bejelentkezve, akkor ez van. Az O365-t (butított változat, nem a fizetős) bárki ingyenesen használhatja, akinek van MS fiókja és be van jelentkezve.
Az egyik lehetőség, amikor böngészőn keresztül használod az O365-t, de van lehetőség (ezt talán kevesebben tudják) a "gépen futó" felületen is használni (egyszerre le kell nyomni a CTRL+SHIFT+WIN+ALT billentyűket és egyből "lőn világosság") és ennek a "moduljai" frissülnek, ez telepítve van alapból, nem Te telepítetted fel.
Ha eltávolítod, akkor nem lesz ott kijelentkezéskor ill. a korábban említett 4-es bill. kombó lenyomásakor sem fog indulni, megy fel a netre. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Win11 alatt van 3 felhasználói fiók is.
Ha az egyik fiókból ki akar a user jelentkezni (pl. hogy belépjen valaki a másikba), Start menü, aztán jobb gomb a néven és előjön az az ablak, ahol megoldható a kijelentkezés.
Ebben a feljövő ablakban, nekem ott van 2 tétel is és nem tudom mi célból:
Egyik a felhőtárhely. Ok, használom, mutatja a foglaltságot. Hogy miért itt nem értem, de legyen.
A másik a MS 365. Ezt nem értem mit keres itt. Van Office Professional Plus vásárolt csomagom, kell a fenének a 365. De itt van.
Nem lehet valahogy a fentieket innen eltüntetni? Mutasson helyette mást, valami hasznosat.A MS 365 külön érdekes, mert a MS Store szerint én le is töltöttem (vagy nem tudom mit csináltam), de rendszeresen frissül:
Valamint telepített alkalmazásként is megjelenik.
Nem kattintottam a megnyitására, mert nem szeretném ha elbízná magát és azt hinné, hogy meg akarom venni.
Mi van ha ezt az alkalmazást törlöm (amit egyébként sem tudok hogy került ide)? -
LuiT
aktív tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Mehet, de sztem nem sok értelme van. Beállítod elmented, bezárod a progit és az úgy is marad, még újra indítás után is.
-
CsengődiGeri
tag
Na csak úgy ideírom, volt egy kis mazohista rohamom. Dell 7010-es gép I7 proci, SATA2, HDD Win11 24H2 2.0-ás USB pendrive-ről természetesen Rufus-sal. Telepitési idő 2 óra 15 perc. ÉRDEKESSÉG a 23H2-ről történő frissítéstől eltérően a tiszta telepítés feltette a Copilo-ot és az ujj Outlok-ot. Eddig gond nélkül működik kicsit lassú de mivel semmiben sem felel meg az hw. feltételeknek coki az MS-nek
-
LuiT
aktív tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Igen és a progi indításakor is mindig rákérdez. Egy évben max., ha 3xor elindítom, hogy lássam hogy a ventikkel minden rendben van és úgy pörögnek ahogy beállítottam őket.
-
kidnou
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Egy jelez a többi szerint tiszta, akkor az általában fals pozitiv. telepítsd bátran. Van hogy azért is jelez, mert automatikusan induló programnak teszi be magát, vagy épp driverhez kell hozzáférnie a megfelelő müködéshez
-
tomp
félisten
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Gondolom azért mutatják annak mert rendszerszinten vezérel azaz közvetlenül hozzáfér a driverekhez.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Az Opencomposite.exe amiket használok VR.-hoz most leteszteltem az is ilyen vírus hibát dob. Évek óta használtam.. Nem tudom akkor most ezeket figyelembe kell e venni..
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Ha kétségeid vannak hogy elindítható-e egy letöltött exe , javaslom a virustotal.com oldalt ellenőrzésre. Kíváncsi lennék hogy az az ominózus exe az lebukna-e...
-
coco2
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Megvannak, köszönöm

-
King Unique
titán
• Windows 10 termékkulcs nélkül
• Windows 11 termékkulcs nélkülTechnikailag a Windows 10 és a Windows 11 is használható aktiválás nélkül, viszont lesznek emiatt pl. személyre szabási (és egyéb) korlátozások mindkettőnél.
• Always or Never Combine Taskbar buttons and Hide Labels in Windows 11
A Windows 10-hez hasonlóan eleve beállítható a Windows 11-nél is, hogy a tálcán a megnyitott programok és fájlok ikonjai össze legyenek-e vonva (alapértelmezett), vagy sem.
• Hide or Show System Tray Icons in Taskbar Corner Overflow Menu in Windows 11
• Turn On or Off Hidden Icon Menu on Taskbar System Tray in Windows 11
• Add or Remove Notifications Bell icon on Taskbar in Windows 11A Windows 10-hez hasonlóan eleve beállítható a Windows 11-nél is, hogy a tálca értesítési területén mely ikonok jelenjenek meg, a gépházban be / ki kapcsolhatók, "fog és vidd" módszerrel is odahúzhatók, stb.
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Win10-11 különbségekhez kérdés.
A win11 friss telepítés, de jelenleg aktiválatlan. Nem vagyok benne biztos, hogy az különbséget jelent-e a látható funkciókban. Win10-nél úgy volt anno, hogy legalább első hónapban teljes funkcionalitást láttam aktiválás nélkül is. Ha win11-nél nincsen úgy, egy jelzést had kérjek róla.
Notepad ikon a tálcán. Megnyitok 2 külön szöveg file-t notepad-dal, és a tálcán csak egy notepad ikon jelenik meg összevontan, nem két külön ikon a két notepad-hoz (notepad-ot beállítottam külön ablakban nyitni meg külön munkameneteket). Átállítható-e valahogy? (Nekem spec nem tetszik ez a notepad++ stílus.)
Tálca jobb alsó sarkában pár dolgot megtaláltam eltüntetni, de pld a hálózat ikon, hangszóró, értesítések makacsul ott maradtak

Bal oldalon ott a gyűjtő felnyitni. Abba belerakni szeretném azt a 3-at, ha teljesen kikapcsolni nem tudom, bár inkább teljesen kikapcsolnám a megjelenítésüket.A tanácsokat előre is köszönöm.
-
LuiT
aktív tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Nekem is fent van a gépen szépen teszi a dolgát amikor kell.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Roxbury
üzenetére
Nem. És nem dobta vírusnak..mint egy normalis program. Amugy nem biztos hogy elinditottam volna.
Van egy Fancontrol nevű progam ezt szeretném mert ezzel.tök jó beállitani a ventiket. De ehhez rá kérdez hogy futtatás mindenképpen.. Na ezt nem merem már elinditani. [link] szerintetek sem biztonságos ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Plazma TV topic
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A gép normális sebességgel futott, hibaüzenet nem volt. Az összes személyes dokumentumom megvolt. Még a Word is eltűnt, miután kiléptem belőle. Na ilyet még soha nem tapasztaltam. Nincs fenn semmi tört program, vírus gyakorlatilag kizárt. Mit csináltam munka közben? A régi SSD-t, ami a gépben volt, rajta a komplett W10-es rendszerrel, programokkal beletettem egy SSD házba, majd USB-n csatoltam törlés céljából. Nem erről bootoltam. Kicsit nézelődtem rajta, de nem indítottam el semmit. Ezután törölni akartam Avast programmal, fájlok biztonságos törlése módszerével. Tuti, hogy ezt a meghajtót választottam ki, háromszor megnéztem. 3%-ot törölt, de túl sokáig tartott volna, így leállítottam. Majd próbálkoztam az Eraser programmal, az is túl sok idő lett volna. Ott dobott valami hibaüzenetet megszakításkor. Ezután inkább formáztam a korábbi SSD-t és h2testW-vel telteleírattam speedtest formájában. Ennyit csináltam, de tuti, hogy a gépben lévő SSD-t nem piszkáltam ezekkel a műveletekkel. Pár napja fenn volt a Cyberghost, ott van Privacy guard, de nem kapcsoltam be. W10en 1 évig hibátlan volt. Avast Prémium is kb. pár napja volt fenn, alapbeállításokkal. De vajon miért tűnt el az installált programok nagy része? Van esetleg ötlete valakinek?
Volt Windows újraindítás is de semmi...

Eléggé bosszantó, hogy ha a menüpont többi elemét akarom elérni akkor gyakorlatilag a képernyő alsó részére kell húzni az ablakot mert csak így látszódik...

Valamint telepített alkalmazásként is megjelenik.