- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sziszifeca #23250 üzenetére
"Na ebből is tanultam.. Soha nem fogok szinkronizálni semmilyen böngészővel, és nem szedek le olyan programot."
Mi a gond adatvédelmi szempontból a böngésző szinkronizálással? Nekem úgy tűnt a leírásodból, hogy itt a vírusos program volt a probléma, amit leszedtél valahonnan, és elindítottad. Én rendszeresen szinkronizálom a különböző gépeimre a google chrome-ot, a jelszavaimat is az tárolja, aggódnom kellene szerintetek? Én jelszókezelés tekintetében inkább egy harmadik féltől származó progi használatától "félnék", nem a google-tól. Rosszul gondolom? -
válasz
boborján2 #23160 üzenetére
"Hasznos fícsör."
Mitől hasznos? Épp most írtam a win10 topikban, hogy mi kell attól biztonságosabb belépési azonosítás, mint az ujjlenyomat? Azért a bűnözők által levágott ujjal történő belépés nem olyan gyakori.Szóval nem igazán értem, mire jó ennek a procedúrának az erőltetése.
-
válasz
Doky586 #23155 üzenetére
"csak ő állíthatta be méghozzá ma vagy tegnap"
Nem, pár napja egy kijelentkezés után már nem tudott ujjlenyomattal belépni. Nem állított be semmit manapság, ami régen be volt esetleg állítva, azt meg elfelejtette. Próbáltunk egy csomó lehetséges pin kódot, de egyik sem volt jó.
-
válasz
liszi70 #23149 üzenetére
"... mindig ujjlenyomattal lépett be. Most valamiért pin-kódot kér tőle, amiről viszont már lövése sincs. Meg lehet oldani valahogy újratelepítés nélkül a belépést?"
Közben rájöttem, jó nagy hülységet kérdeztem. Pont az a jelszavas/pin-kódos védelem lényege, hogy ne lehessen azt megkerülni, mert akkor bárki beléphetne kisebb-nagyobb procedúra árán. Tehát újratelepítés lesz, sajnos így veszik néhány iskolai elmentett munkája. (Hacsak nem szedem ki az ssd-t, aztán teszem azt egy másik gépbe, az adatokat lementve róla.)
Azt tudja esetleg valaki, hogy milyen esetben szokott pin-kódot kérni, az ujjlenyomatos belépés helyett? -
Lányom a notbookjába mindig ujjlenyomattal lépett be. Most valamiért pin-kódot kér tőle, amiről viszont már lövése sincs. Meg lehet oldani valahogy újratelepítés nélkül a belépést? Köszönöm!
-
Sziasztok!
Nem követtem végig a topikot, de most elolvastam néhány száz posztot. Nem lett egyértelmű számomra, miért sietnek sokan átállni a 11-re? (A neofil motivációt leszámítva.) Konkrétan miben jobb, miben nyújt többet a 11 a 10-től, ami miatt érdemes lehet átállni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest