Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Napost... kérdés: hogy lehetne kiszűrni a legegyszerűbben, hogy melyik windows update hibás?
Hibajenség:
Pár hete feltűnt, hogy a tálca nem érzékeli a kattintásokat(se tapi,se külső egérrel!) csak "ctrl-alt-del" vagy "win+l"(vagy/vagy) gombok lenyomása után. A hiba egy 2 éve készített külső hdd-re mentett win10pe rendszeren is jelentkezik, ami teljesen független a gépen lévő win11-től.
Próbáltam frissíteni 23h2ről 24h2-re, de egyes játékok nem hajlandóak elindulni frissítés után. Próbáltam újratelepítést is, tiszta telepítést is, az utóbbi kettő esetében kezdetben nincs hiba, majd a vége felé valamikor megint jelentkezik!
3 másik win11es gépen meg nincs jelen a hiba!
Továbbá megszünt a görgő kattintás érzékelése is, eddig 3 usb-s egérrel próbáltam, egyikkel se működik a görgőklikk...
Sajnos az már észrevehető, hogy a legtöbb szoftver minősége(függetlenül attól, hogy fizetős vagy ingyenes) egyre jobban közelít a béka segge alatti szintre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bambano: Bambanő háza tája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - OFF topic
- Autóhifi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest