Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
Csorbi
üzenetére
Igen, nem w11 kompatibilis. Rufussal ment fel. Csak a cpu, ami pont a meghúzott határ alatt van (de egyébként sse 4.2-t tudja). Tpm 2.0 is van, 16 GB ram, integrált videochip is ok…stb
Egyébként most el tudtam azt érni, hogy nem a conexant drivert teszi fel a B&O swel, hanem az általános high definitionxx eszközként azonosította az integrált hangkártyát 2025-ös ms drivereel. Így most hibátlanul működik. Kérdés, meddig marad így, de majd kitalálok valamit
Köszi a segítséget. -
zolnagy
őstag
válasz
zolnagy
üzenetére
Megvan, mi okozza az összeakadást. Ez a bughalmaz program:

Úgy jöttem tá, hogy:
1. letiltottam a Conexant audiot az eszközkezelőben
2. Ekkor jó lett, ha bementem a hangbeállításokba nem omlott össze (ugye a DAC megmaradt)
3. Ez a B&O viszont hibaüzenettel jelezte, hogy nem találja a Conexant.
4. Uninstalláltam a B&O sw-t
5. Ekkor valahogy visszajött a Conexant, pedig nem engedélyeztem, de jól működött a hangbeállítás
6. Egészen addig, amíg nem írta, hogy a hw vált. miatt újra kell indítani, ok
7. újraindítás után megint összeomlik a rendszer a hangbeállításoknél. Naná, mert ez a frány B&O valahogy visszarakta magát kéretleneülSzóval a hibás sw megvan. Már csak azt nem tudom, hogyan tilthatom le, hogy a B&O magától ne települjön fel? Mi rántja ezt be? Van ötletetek?
-
zolnagy
őstag
Szia,
erre gondolsz?
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_14F1&DEV_2008&SUBSYS_103C83DB&REV_1001
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_14F1&DEV_2008&SUBSYS_103C83DB
A driver:

Egyébként a hang működik rendben, nincs vele gond, csak, ha a beállításokba megyek, akkor van az újraindulás.
Ez független amúgy a hangeszköztől. Mert, ha rádugom az USB DAC-ot, akkor az is megjelenik az eszközkezelőben, működik is, de a beállításoknál ugyanezt csinálja.
Igazából itt vettem észre először, mert meg akartam nézni a mintavételezés beállításait (win 10 alatt ezt be kellett állítani). Miután ezt csinálta, lehúztam és a beépített Conexanttal is csinálja. -
zolnagy
őstag
válasz
hhgygy
üzenetére
Azon már túl vagyok. Gyári driverek. De egyébként furcsa, mert mikor legutóbb visszatettem a win10-t, ott nem tettem fel külön drivert. Amit a win lehúzott, az jó volt, és sose volt ilyen kék/fekete halál.
Itt is lehúzta a hivatalos conexant drivert, nem ms volt, de miután mindig a fenti újraindulás volt, szedtem le hp oldaláról is. Semmi nem változott. És így volt 1 éve, meg most is. E miatt nem veszek új laptopot. Ha nem jutok előbbre, váltok más osre. -
zolnagy
őstag
válasz
zolnagy
üzenetére
Nos majd egy év után újra feltettem a 11-t,mert azt gondoltam, már megoldódott a gond, de ugyanaz, csak most nem kék, hanem fekete halál lesz, ha szeretném beállítani a hangtulajdonságokat. Van egy külső USB DAC-om, azt hittem azzal van a gond, de ha azt lehúzom és csak a laptop beépítettje van, azzal is csinálja. Friss telepítés, az össze frissítés felment, driverek rendben. Mi lehet itt?
A video: [link] -
zolnagy
őstag
Én feltettem a 11-t tisztán. Ez lett: [link]
Csináltam memtestet, hátha a memória, hdtune-val megnéztem a pendrive-t, az is jó.
Mindenesetre töröltem a w11 isot, majd újra letöltöttem, biztos, ami tuti, újra kiírtam pendrive-ra, újra előről feltettem a w11-t és ugyanúgy kékhalál, amikor a hang beállításokba megyek.
Ezután visszatttem a W10-t. Majd 1 év múlva visszanézek... -
zolnagy
őstag
Sziasztok!
Tegnap tettem fel a Win 11-t a HP Elitebook G735 G5 laptopomra.
Van egy problémám vele. Ha a gépháznál a hang beállításokon belül rámegyek a hangszóró beállításira, 2 mp-en belül kék halállal újraindul: [kép]your device ran into a problem and needs to restart
Itt amit írnak, azt mind megtettem, de ua: [link]
Érdekes, hogy ha a mikrofon beállításra megyek, akkor nem történik ez, csak a hangszórónál...
Mi lehet a megoldás? Újratelepítés? Vagy csökkentett módban javítás? Merre induljak el? -
zolnagy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nehogy már a saját gyerekem ne figyelhetném. A Google Family linken keresztül is ezt teszem, a saját és az Ő érdekében.