- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
őstag
Ha letöltök valahonnan egy css file-t, bizonyos esetekben ha megnyitom pl. Notepad ++-al,akkor hiába van beállítva a tördelés,akkor is az egészet egybeömlesztve látom, teljesen átláthatatlan.
Van erre valami beállítás, trükk,amivel megkímélhetném magamat egy hosszú tortúra alól, hogy szépen szeparálva lássam a dolgokat?A másik kérdésemmel a múltkor feltett dologgal kapcsolatos, szeretnék egy olyan megoldást, hogy egy adott képre balról a kép szélétől beúszna egy szöveget tartalmazó ablak.
Próbáltam a jsfiddle-be exportálni az eredeti oldalon talált megoldást és betenni hozzá html-be a szükséges elemeket,de nem működött normálisan. Ha meg ömlesztve akartam a cs file-t meg a js file-okat,akkor meg írta,hogy a bal oldalt export-ot használjam.
A lényeg,hogy nem tudom megmutatni mit szeretnék,de a következő linken egyből látszódik.
http://uk.hksinc.com/profile/approachLokálisan már sikerült teljesen lekopaszítanom, csak a kép maradt meg és a beúszó ablak a szöveggel, viszont két "apró" problémát nem tudok kijavítani/megoldani.
1. Firefox alatt már működne a dolog, chrome alatt viszont egészen másként viselkedik a hover, gyakorlatilag meg sem mozdul.
2. Csak akkor van a beúszó szöveg alatt a fekete háttér,ha a html-be az eredeti oldalon található style.cs file-t húzom. ellenkező esetben nuku fekete háttér.
Leszedtem a css file-t,de mint fentebb írtam, ömlesztve látom az egészet és nehéz kibogozni, hogy melyik ccs stílusokat használja.
Feltettem a lecsupaszított részt, ha esetleg valaki rá tudna nézni, megköszönném.
http://filefeltolto.hu/letoltes/85331f6858759d66/weboldal.rar
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest