Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Düsseldorf #3177 üzenetére
"de egyrészt a fizetések is nőnek"
Nem, nem nőnek
Majd két éve nem kaptam egy Ft-ot sem, úgy hogy normális ételt venni a családnak meg egy vagyon.
Innentől ez nekem parttalan vita, további sok sikert a Tuan-nak, én kiszálltam 6e+/könyvár mellett. (Majd visszanézek a kötetekre, hogy egy év elteltével kapnak-e kedvezményes árat, ha nem, akkor így jártam.) De ez durván OFF itt, úgyhogy részemről lezárva. -
Frod
addikt
Egyfelől az is benne van, valamint a pusztulat Monopoly pénzünk, stb., de ha lejjebb teker az ember az oldalon, a korábbi részek közel feleennyibe kerülnek, és így az igazán durva a kontraszt.
Ha ez marad így, akkor kiszálltam, és majd megveszem évekkel később, ami érdekel. -
Frod
addikt
Rendelhető a Ciaphas Cain 7, cserébe már ott tartunk, hogy 6100+ egy kötet.
Legkevésbé a Tuan-t akarom bántani ebben a sztoriban, de ez nagyon durva. -
Frod
addikt
Nyugi, én is így indultam
Először a Bestia-szériánál voltam úgy vele, hogy ezt a 12 kötetes bulit már kihagyom inkább, aztán pl a HH-ból az antológiákat skippelem, de már az olyan one-shot sztorikat is, amik annyira nem érdekelnek (pl Volpone). Ez csak nőni fog ha innentől ~6e lesz egy kötet... -
Frod
addikt
Az új könyvtörvénynek hála még inkább meg fogom szűrni mit érdemes megvenni, új sorozatba beleugrani meg pláne (ennek is van 20 kötete...) de ez a rész magasan kiemelkedik a goodreadsen értékelések alapján, úgyhogy erre ment a (sajnos szinte zéró kedvezményes) előrendelés.
-
Frod
addikt
Az a 20 jó inkább 11-nek, legalábbis visszakeresve én akkor vettem meg, mai szemmel felfoghatatlan áron. (10e / 5 kötet)
Időm azóta se volt rá, de a Szukits szórta ki ilyen végső akcióban, talán ekkor vették el tőlük a jogokat a hazai kiadásokra(?). -
Frod
addikt
Napi rant: nézegetem a Skulls eseményen a felhozatalt, pár címet pótolnék is, de elképesztő mennyire szórnak az árak, és nem a Steam javára
(máshova nyilván nem veszünk semmit), az Epic-kel szemben.
Rouge Trader 6300 vs 13470
Daemonhuntes CE 4554 vs 6350
Space Marine 2 preorder 15429 vs 23096 -
Frod
addikt
válasz
Phobion #3022 üzenetére
Topkomment a Mechanicus videó alatt:
"Finally! The trailer for the new Guillaume David album!"Komolyra fordítva pedig ÚÚÚÚÚÚÚRISTEN Mechanicus 2
Már pattant is wishlistre. -
Frod
addikt
A kollab, amit nem láttam jönni
Call of Duty: Modern Warfare III & Warzone - Warhammer 40,000 Operator Trailer
-
Frod
addikt
Ott nem csak a magyar nyelvűt vették el, hanem a GW sok (az összes?) külföldi jogot visszavont.
Végül mindenkinek jobb lett, hogy másik kiadóhoz került a franchise.#csibe1: annyit azért tudni, hogy nyilván a GW/BL a ludas a dologban. Az, hogy piac mérete miatt nem foglalkoztak vele, vagy csak beesett az asztal mögé az engedély az részletkérdés.
-
Frod
addikt
A példa jogos, de egy SM2 esetében olyan hatalmas mélységeket nem kell várni.
Látszólag van egy kész harcrendszer... más nem is kell
(Mondjuk az még mindig a jobb eset, ha most jöttek rá, hogy tényleg nem lesznek kész időben, minthogy az Embracer kavar a háttérben, akik elég sok stúdiót és projektet kukáztak már az idén.) -
Frod
addikt
Hát igen, és ez egyszerű meglepő, és nem túl biztató is.
A negyedórás gameplay azért már azt mutatta, hogy kész van ez, max csiszolni kell.
Nem tudok nem arra gondolni, hogy a Saber-t tulajdonló Embracer van emögött valamilyen szinten, nekik nagyon nagy pofon volt az idei év. -
Frod
addikt
Elkezdtem most a GP-be kerülés miatt egy Psyker-t, de csak módjával tudom tolni, egyelőre megfelelő perkek hiányában még simán ottmaradunk kezdő szintű missziókon is.
Meglátom még megéri-e a pakolni bele az időt, mert jelenleg úgy érzem még egy kasztot kihúzni 30ra is végtelen messze van. -
Frod
addikt
válasz
wednesday #2828 üzenetére
Az elsőnek azért, mert egy egyértelműen kivágott tartalomról van szó, amit kivettek az alapjátékból, hogy még egy kis pénzért el lehessen adni. Az ilyen sztorikat a Steam közössége nem szokta kímélni, és megdobálják negatívval. Ahogyan olvasom, egyetlen egység van benne, ő sem túl tápos.
A Duty Eternal esetében legtöbben a balansz problémákat sorolják fel, túl nehéz early-game, irreális javítási költség a Dreadnaught esetében, és nem is használhatod mindig, csak ha a játék éppen engedi.
(Pedig amúgy ígéretesebbnek hangzik, mint az assassin-os kieg, amit viszont dicsérnek, kiemelten, hogy ezeknél az új egységeknél nincs már korlátozás mikor vihetőek)
-
Frod
addikt
Ez azért nem teljesen igaz, ahol van két verzió ott lehet annyi a különbség, hogy low vagy high grafika, de épp azért mert az új is a régihez van butítva, és kb csak annyival tud többet, hogy szebb.
(Ezért kellett 2022 végén a Ragnarökben is "két fal közti csúszással" közlekedni, meg a térkapuk mögött hegyezni a zabot amíg megnyílik a másik - ezek ugye mind bújtatott töltőképernyők, aztán nézz meg egy Returnal-t, ami meg úgy fut, mint az álom, mert nem kellettek kompromisszumok. Nem véletlen a Forbidden West dlc is dobta a régi vasat, mert már nyűg volt nekik)
De ez itt totál OFF, úgyhogy ugorjunk. -
Frod
addikt
Eleinte csak mérsékelt lelkesedéssel fogadtam, hogy jön a folytatás, de egyre inkább várom, ez valami bitang jól néz ki.
Határozottan tetszik az újkori Doom-féle glory kill rendszer behozása, meg az időnként beadott (bár nem egyértelmű, hogy ezt mivel triggereli) egylövéses animáció. Jó lesz ez.#2809 Djuree
Hála égnek, hogy a 10 éves gép nem fogja vissza a fejlesztést, és ki tud így nézni ahogyan. -
Frod
addikt
válasz
wednesday #2805 üzenetére
"elméleti síkon gondolkodtam el azon, hogy mind a Rouge Trader mind az Inkvizítor belátása szerint cselekedhet"
Talán az Eisenhorn könyvekben van kifejtve az, hogy kétféle szemlélet van: vagy nagyon szabálykövető az inkvizítor és betűről betűre mindent betart, vagy vannak akik a 'cél szentesíti az eszközt' eszményében használnak bármit/bárkit. (Most nem ugrik be pontosan, hogy milyen jelzővel illették a két csoportot, talán renegát az utóbbi?)
De ahogy Cifu is mondta, ez a Rogue Trader egy nagyon régi valami, így lehet én is feleslegesen mostam össze a mai tudásommal, hiszen Watson könyvében is simán dolgozott együtt Draco egy harlekinnel.
Ezen a ponton már elfogadom, hogy a RT áll feljebb a hierarchiában, és simán lehet "főnöke" egy astartes-nek, és a inkvizítornak. -
Frod
addikt
Ezzel a Rouge Trader-es vonalával nem vagyok annyira tisztában a hobbinak, de egy füst alatt egy admech, astartes, sororita, inkvizítor és egy eldar... ez így reális? Elsőre kicsit ilyen bestof-nak tűnik
(plusz ez a navigátor, a 3. szemmel vonal, ez nem lett kánonon kívül helyezve? tudom, hogy Watson könyveiben még ez ment, de azóta nem találkoztam velük) -
Frod
addikt
válasz
Düsseldorf #2715 üzenetére
Számomra a Nekropolisz és a Mindhalálig a legjobb Gaunt könyvek, ha nagyon kellene egyet választanom, akkor talán az utóbbi.
-
Frod
addikt
Néztem egy pár videót a bétából, elsőre biztos üt, de itt sem látom magam előtt, hogy szuper élvezetes lehet 16x ugyanazt a pályát pörgetni.
Továbbá hasonlóan a Vermintide-hoz, ezek a mid-level bossok még mindig bulletsponge-ként működnek, egyszerűen nincs rá semmi taktika vagy stratégia, hanem megjelennek, és indul a perceken át tartó megállás nélküli pumpálás, miközben legalább két karaktert biztosan hazavág. Elég lusta game design.
Persze GP-ben "ingyen" lesz, szóval aki teheti nézzen rá. -
Frod
addikt
Amióta durván rákapcsoltak a hazai kiadásokra - most épp van egy kis holtszezon -, azóta már én is csak a goodreads alapján erős köteteket veszem meg. Sajnos szinte mindegyik 4* fölötti
De már fogy a hely a szekrényben.
Viszont a HH-t erősen szelektálom, az antológiák instant skip, és a főbb könyvekből se mindet veszem. -
Frod
addikt
Mondjuk a 3 féle mission nem hangzik túl jól. :/
A Gears of War Tactics-ba is volt kb 5-féle, és úgy is dögunalom volt - mondjuk ott maga a felépítés is szar volt azzal, hogy rengeteg volt a kötelező sidequest.Mechanicusban sem volt sokféle variáció, de ott az audio-része a játéknak nálam teljesen vitte
Sztem a 30-40 óra teljesen oké egy ilyen címnél. -
Frod
addikt
Persze reklám, de pl legutóbb a Hunt-nak volt hasonlója, ott kizárólag kozmetikai cuccokat lehetett szerezni, ergo senki nem vesztett semmit. Itt is kicsit fel lett fújva, mert most nem ilyen +5% dmg meg hasonló cuccokkon fog múlni senkinél sem a kampány, de legalább nyertek vele pár hangos elégedetlent.
-
Frod
addikt
válasz
Düsseldorf #2434 üzenetére
Én már csak nagyon szelektálva veszem a HH szériát, de a Masters of Mankind valóban az egyik legjobb kötetnek van mondva, be is van könyvjelzőzve, hogy azt mindenképp rendeljem.
(ellenben a legutolsó 5(?)-öt már fixen kihagytam, nagy részük antológia) -
Frod
addikt
Nekem a TW: WH széria tipikusan az, hogy nagyon-nagyon érdekelne, de mivel nincs időm elmélyülni benne, így kimaradt sajnos, majd talán a nyugdíjas években, lol. (Más kérdés, hogy az árazási policy sem tetszik, hogy rengeteg faj érkezett fizetős dlcben, darabonként. Bár talán ennyivel a megjelenés után már lehet van valami komplett csomag)
-
Frod
addikt
-
Frod
addikt
Bevallom én sem hallottam róla, megnéztem pár fotót, és már ebből lejött (majd aztán a leírásból be is igazolódott), hogy VR cucc lesz, így talán érthető a radar alatt maradása.
#2372 Djuree
Alapvetően egy körökre osztott taktikai akciójáték tehát nem a műfajt találták fel újra, talán az Xcom a legnépszerűbb példa erre, viszont nagyon magas szinten van egyben az egész: a zenéje elképesztően jó, az Adeptus Mechanicus egy (szerintem) érdekes frakció, a sztorit egy 40k író jegyzi, ezért a főbb karakterek simán egy novella szintjén megállnak, és valóban eltérő jellemmel bírnak.
Többen is nagyon pozitívan nyilatkoztunk róla, ha visszakeresel a topicban, itt van pl. Cifu beszámolója. -
Frod
addikt
Megmondom őszintén mindamellett, hogy örülünk Vincent, meg tényleg álmomban sem hittem volna, hogy valaha folytatást kap a széria, nekem a videóban ami nem tetszett - amellett persze, hogy csodálatos - , azok pont a tyranidák.
Sem a meghátrálós kicsik, sem pedig a nagyobb, akinek szinte már "karaktere" volt, hogy ő most mérges és 1v1 párbajozik. Én úgy képzelem a tyranidákat mint egy áradat, egy irányíthatatlan erő, ami végigsöpör mindenen. Remélem a játékra el lesznek felejtve ezek a kis nüanszok, egy bioorganikus fegyvernek ne adjunk jellemet
Egyébként ami felvillant gameplay a végén, az nekem teljesen hozta a 10 évvel ezelőttit hangulatban. -
Frod
addikt
válasz
Phobion #2135 üzenetére
Sajnos várható volt, hogy ez lesz. Ezt a kort éljük, mindenki megpróbál saját szeletet hasítani a tortából.
Mivel gondolom itt aztán végképp nem várható lokalizáció, így marad a téka.szerk:
Itt egy második tréler, ebben már nem csak a fenti két sorozat van benne, hanem továbbiak is + elvileg a néznivalókon kívül lesz egy könyvtár (WH Vault), ahol - gondolom - ebook-ként egy nagy könyvtár áll az előfizetők rendelkezésére. -
Frod
addikt
Multi persze, de azért megkülönböztetünk pl egy már elhangzott CS-t, vagy legyen az Call of Duty, Battlefield. Ezekben alapvetően csak ti vagytok és a pálya, egy kő egyszerű cél (ölj meg mindenkit az ellenfél csapatából, hatástalanítsd a bombát), majd vége, és indul újra.
Azért a Vermintide is olyan volt, hogy függetlenül attól, hogy lehet menni négyen egyszerre, botokkal is teljesen nyugodtan szólózható, és minden pályának volt célja, hogy miért megyünk oda, mit akarunk elérni, és persze voltak fordulatok is menet közben - de azért bőven nem olyan szinten, hogy írói mesterműnek lehessen tekinteni ezeket.
Az, hogy a játék loop-ja az, hogy utána ugyanazokat a pályákat pörgeted le, nehezebb szinten, jobb loot-ért, attól még ez nem kötelező, ha csak a történet érdekel egyszer is teljesen okés ha valaki letolja a kampányt, a lehetőség adott.
Itt is hasonlóra számítok, de így, hogy Abnett a fedélzeten van, a pályák között is számítok interakcióra, átvezető videókra, esetleg kódex bejegyzésekre. -
Frod
addikt
Valószínűleg.
Esetleg a küldetések között lesznek(?) jobban sztori vezérelt cinematic videók, mert máskülönben nem igazán tudom elképzelni mihez kellett Abnett.
Mert az, hogy a pályák előtt valamelyik random karakter ledarálja, hogy miért jöttünk ide, és mit kell csinálni - mint a Vermintide-okban - az nem "sztori".
Vagy ha csak ennyi lesz, azt kb megírta egy kávézás alatt valamelyik délután.#2095 Peace
Megvetted végül, vagy elérhető valamelyik streaming/könyvtáras előfizetős helyen? -
Frod
addikt
Tegnapi megjelenéssel, ingyen debütált a Combat Cards Steam-re!
(Bár ahogy olvasom a véleményeket, maradtak az időzáras ládanyitások, ami annyira, de annyira mobil-sajátosság, hogy ez így bizarr lehet asztalin. Ott azért nem azért szól az élet, hogy 3 óránként előcsapod a játékot két percre)
ui: a mobilos CC-ban egyébként most minden nap készülnek ajándékokkal, stb.
Tegnap egy 40 kártyás káosz csomagot adtak puszira pl.Szintén a mostani event keretein belül ingyenes a Warhammer: Underworlds Online!
Ennek az asztali verziója mindig is érdekelt, de próbálom visszafogni magam, hogy nem kell több hobbiba kezdeni(De pl ha lenne ilyen 40k-ban.... vagy a Kill Team lényegében az?)
A Darktide történetéért nem más felel, mint Dan Abnett!
További 40K akciók Steam-en: Warhammer Skulls Sale
-
Frod
addikt
Warhammer Skulls Showcase
(bocs ha rossz a link, telefonról ügyeskedem)Volt ma egy Showcase bemutató mindenféle leendő játékkal, az egészet még nem néztem meg de a Daemonhunters egy perce piszkosul jó.
-
Frod
addikt
Necromunda: Hired Gun streamek
Egy pár arc már közvetíti a játékot, és sajnos borzasztó fapadosnak tűnik, az MI a béka feneke alatt van, a játékmenet pedig semennyire nem hozza azt a Doom-feelinget, amit az előzetesek mutattak. Az pedig nemtudom, hogy a field-of-view beállítások vannak alacsonyan a közvetítőknél, de a fegyver modellek egyszerűen túl nagyok arányaiban, elég zavaró. -
Frod
addikt
válasz
Phobion #2069 üzenetére
Láttam ilyen szalagcímekben, de nem néztem nagyon utána mi is lesz ez végül.
Netflix-szerű téka? Vagy simán csak egy plusz feláras felület az új cuccoknak?Azt is csak fél szemmel láttam netes csoportokban, hogy továbbra is csak teaselték valamelyik animációst, amire már nem mondok semmit.
-
Frod
addikt
válasz
Phobion #2057 üzenetére
Normál módban még botokkal is teljesen oké a nehézsége, nyilván ha az ember komolyabban rá akar feküdni, akkor nem árt társaság hozzá, de én mentem nagyon jó partikat randomokkal is.
(pl a Hunt Showdown ezért marad ki, mert ott kb elengedhetetlen, hogy legyen mikrofonos pajtid- de ez már off)
-
Frod
addikt
Részemről pont az ellenkezője: alapvetően a Necromunda-s vonal teljesen hidegen hagy (nekem ebbe a darkgrim világba nagyon nem fér bele a Mad Max feat. punk vonal), de a gameplayt látva, mivel a Doom-ot próbálja nyúlni nekem jöhet
Nyilván várok rá egy combos akciót, kb 10€-ért már jöhet.TW3ra sajnos se hardverem nincs, se időm nem lenne rá rendesen elmélyülni, ahogy volt ez a korábbi részekkel is, nagy sajnálatomra.
A Storm Grund-nak pont tegnap láttam az előzetesét, de nem nagyon jön össze, hogy maga a játék fizetős, de ennek ellenére kártyákat kell gyűjtögetni és úgy összerakni a csapatot... Ami viszont erősen ilyen mobilgame-feeling... Akkor meg miért nem ingyenes?
Mindenesetre a gameplay ahhoz pont elég meggyőző volt, hogy jóval több fontosabb cím ül a backlogon, ahhoz, hogy erre fordítsam.Dark Tide pedig a VT 1 és 2 ismeretében tuti jó móka lesz, de a pc-m már szerintem nem bírná, majd meglátom mi lesz a sorsa nálam.
-
Frod
addikt
Én az elején nem találkoztam ilyennel.
Mármint nyilván vannak, persze, de a játéknak az lenne a dolga, hogy az elején ne sorsoljon össze ilyennel, mert akkor a "vevővel" megutáltatjuk a "terméket".
Valami nagy gáz van akkor, ha csak ezek jönnek.
Én amikor elkezdtem karácsonykor akkor full win szériában voltam sokáig, aztán olyan lv20 fölött már nekem is dobálta ezeket, zsinórban 5 lose után én is besokalltam, és ott pihent is pár napig. Manapság amúgy kb a Free Packokért nyitom meg, ha játszok heti öt meccset lehet sokat mondok. -
Frod
addikt
Akkor egy kis Combat Cards
Ugye három támadás van: (lényegében a játék egy kő-papír-olló, nagyon leegyszerűsítve)
közelharc - távolsági - pszí.
- az a kettő amivel éppen nem támadsz, az minden kör után bónuszt kap!
- az ellenfél visszatámad, ha rendelkezik a megfelelő támadással (tehát ha neki is van pl közelharci értéke, akkor counter-rel a köröd végén ha melee-vel ütöd)
- ha viszont nincs neki ilyen értéke, akkor a kör végén csak néz bambán, kvázi nem kap "ingyen támadást" ígyÉn eleinte úgy tudtam nagyon haladni, hogy kiesett pár pszí lap a Mariskák közül, és a kezdő hármasom egy only-pszí trió volt. Az ellen sokszor nem hoz ilyet, így kb mint kés a vajon. (ugye sosem counter-eltek így kör végén)
Freeplay és Ranked esetén ugye nem tudod mivel jön az ellen, így csak a jól összerakott paklidra számíthatsz.Viszont van egy Kampány fül is a játék alatt, itt pár naponta indul egy előre generált PvE kampány, ahol fix az ellen, és fix a saját frakciód is. (holnap pl egy Imperium Vs Eldar)
Itt nagyjából előre lehet tudni, hogy mire készülj (pl Eldar többnyire pszí v ranged, így egy erős közelharci paklival jók vagyunk)
És mivel ez PvE, így fokozatosan erősödik: az első harc során az ellennek csak a Lord-ja van, egyedül. Utána már hoz +1 guard-ot is. Szóval a kezdők is tudnak érvényesülni az első pár szinten.Érdemes csinálni a napi challenge-eket, minden egyes szintlépéssel +3-al nő az, hogy mekkora pontértékű paklit vihetünk.
Free Pack: 8 óránként pedig kapunk egy ingyen pakkot, pár kártyával és ingame currency-vel.
Victory Pack: minden sikeres ütközet után, kapunk egy időzáras pakkot, ezekből egyszerre maximum négy helyünk van, 3-8-12-24 órás real-time időzárral (klasszik mobiljáték feature)
Kill Pack: ha egy csata során legyőzünk X lapot, akkor ugyanennyi pontot kapunk a kill pakkra, minden 10. után nyithatunk egyet, ha ezt megtettük, akkor 8 óra után tudunk újra.
(pl. ha a csata során az ellenfélnek 6 lapja volt és nyerünk = 5 megy a Kill Packra (ez még ugye nem elég, hogy nyíljon) + a Lord után kapunk egy Victory-t.)
Nagyjából ez a játék loop-ja.Plusz ha belépsz egy klánba, akkor minden Victory és Kill Pack nyitása során kapsz plusz kártyát 1-2 db-ot, annak megfelelően a klánnál mi van beállítva.
-
Frod
addikt
válasz
Phobion #2032 üzenetére
Szerintem előbb-utóbb be fognak hozni ilyen opciót, mert az értékelések között egyelőre mást nem nagyon olvasni, mint azt, hogy a fizetős játékosok szétalázzák a mezőnyt.
(Egyébként most jelent meg, de már 500e+ letöltés, a Combat Cards azért régebbi, de csak 100e+nál jár, nem tudom milyen marketing volt mögötte, de szép eredmény)
-
Frod
addikt
válasz
Phobion #2029 üzenetére
Hát elvileg még az elején könnyebb is, mert ott kicsit vezet a játék.
Bár tény, hogy itt is megvannak azok az arcok, akik szénné fejlesztett paklival exterminálják a könnyed kikapcsolódásra vágyókat.(Tipp: lépj be egy klánba, mert úgy kapsz plusz lapokat a pakkok nyitásakor - attól függően, hogy a klán melyik frakció mellett kötelezte el magát.
Tipp 2: mindig, ha épp kampány van, akár már egyetlen nyert meccsel is kapsz a kampány végeztével egy lapot garantáltan) -
Frod
addikt
Pontosítás végett: a laikus jelző nem leszólás akart lenni, mielőtt bárki annak venné! Mindössze csak arra próbáltam vele utalni, hogy az egyértelmű jelekhez (ugyanaz a fejlesztő, tehát persze, hogy ez is olyan coop játék mint az előző) képest is, túlságosan nagy a hasonlóság az előzőhöz.
Legalábbis szerintem attól, hogy egy csapat két coop játékot csinál, még nem kellene, hogy a mozdulatsorokat egy-az-egyben emelje át az előzőből. Nyilván az, hogy a VT1 és VT2 között átvittek asset-eket az belefér.
Így kicsit van az egésznek egy ilyen "félmunka" érzete, hogy cseréltünk skineket, picit jobb a látvány, bumm -> profit.Ettől függetlenül persze várom én is!
-
Frod
addikt
"Nyilván vannak benne megegyező dolgok.
Ugyanazok a fejlesztők, nyilván az engine is, és ez is coop."
Nem, nem csak ennyi. A fentieket bármilyen laikus le tudja írni, én játszottam a VT játékokkal, és ezért mondom, hogy a konkrét melee mozdulatsorok ugyanazok. Nem hasonló, ugyanaz.
Talán a gunplay más lesz, bár ez meg következhet abból, hogy a VT-ban íj, muskéta, és hasonlók voltak. (meg ott nem is vittem csak melee karaktereket)
A látvány viszont elképesztően gyönyörű - bár a CP77 óta én már nem eszem meg az ilyen kamukat, nyilván ez is egy félmillió+ -os pc-n futott közben -
Frod
addikt
Itt nem az a kérdés mi "ugrik be" róla. Ez annyira konkrétan a Vermintide átskinezése, hogy amiket mutatnak a gameplayben közelharci mozdulatsorokat, azokat egy-az-egyben onnan vitték át. Azon se lepődnék meg ha ugyanaz a kódsor
Ettől persze még lehet jó, bár nálam a VT2 is nagyon hamar lapos lett. -
Frod
addikt
"meg mind olyan rövidek"
Ezeket általában egy személyben készítik rajongók.
Rendes nagyfilm készült 10 éve, az Ultramarines. Köszönjük szépen.
Az Astartes szenzációsan jó, míg a Lord Inquisitor sem volt rossz, de azért az már 4 éves cucc, és az soknak számít ilyen CG grafika terén. -
Frod
addikt
-
Frod
addikt
Kroot és Vespid modell nélküli? De azok alap Tau egységek, nem?
(Loaxtl-okat mennyit kerestem, mert az egyik Gaunt könyvben ezeket darálják, de alig találtam róluk grafikát.
Én megesküdtem, hogy a Megváltásban vannak, de most nézem, és minden wiki a Tanith ágyúi + Sabbath Mártír kettősre hivatkozik. Ennyire rég olvastam volna...?) -
Frod
addikt
Érkezett ~10 percnyi anyag: Necromunda: Underhive Wars | Gameplay Walkthrough
-
Frod
addikt
Tutorial misszió lement a Mechanicus-ból, tetszik.
A techpapok "nyelve" nagyon érdekes (és ezzel spóroltak egy csomó szinkron színészt ugye), a zene pedig kiváló.
Kérdés: a Heretek mennyire must-have? Olvasom, hogy mindössze 5 (brutálisan nehéz) küldetés, 2 új egység, 1 diszciplína - ezek alapján hajlok rá, hogy kihagyom. -
Frod
addikt
válasz
Düsseldorf #1855 üzenetére
Most függetlenül attól, hogy a választott fordítás mennyire szöveghű, még ha ezt a variánst is választotta, akkor is 'kacsának' kellett volna lennie, a 'kacsájának' minden létező esetben rossz.
-
Frod
addikt
válasz
Düsseldorf #1847 üzenetére
Első reakcióm a totális értetlenkedés volt, hogy mégis melyik szóból lett kacsa, de aztán kikerestem, hogy a tendril lenne a kacs/inda kifejezés (gondolom, akár a szőlőnél).
Oltári blama, hogy ez így kiment.(#1802) Peace
fentebb látottakat én (még) nem találtam meg, de a hétvégén futottam bele egy néhai képregénybolt emeletén egy komplett terepasztalba, erőddel, híddal -
Frod
addikt
válasz
Giovan! #1837 üzenetére
Szerintem a Vermintide-ra húznak egy IG-skint + néhány finomhangolás.
Fatshark-ék sem túl bonyolult srácok, olyanok, mint a hazai Neocore, nekik is a Van Helsing óta mindenük tök ugyanaz, csak más a skin.
Ami miatt viszont ez így picit csalódás, hogy IG-dal maximum csak random kultisták lesznek az ellenek mivel xeno-kal nem bírnak (vagy hát javítsatok ki, de kétlem, hogy majd orkokat vagy tau-kat kell csépelni)
Mindenesetre nekem radaron lesz, anno a Vermintide2 is talán 25€-s áron nyitott, az még teljesen oké. -
Frod
addikt
Én onnan is olvasom a Gotrek-szériát, plusz a Malus Darkblade sorozat is a polcon figyel, de annak még nem jött el az ideje
Amúgy igen, sok az átfedés, grimdark ez is, csak fantasy szóval vannak törpék, elfek, orkok, de pl a Káosz adott, a 4 káoszisten adott, stb stb.
És pár éve volt a nagy esemény, az End Times, ami felrúgta az addigi status quo-t, és talán elpusztult a világ(?) - épp ahogy a 40k-ban is mostanság lépett a lore tovább - és ekkor jött a helyére az Age of Sigmar.
De én csak nagyon felületesen vagyok rajta ezen, így bocsánat ha valami nem volt tűpontos. -
Frod
addikt
-
Frod
addikt
Nincs mit, remélem pozitív lesz az ügyintézés.
(#1733) Peace
Nekem jelenleg az Angelus/Pária/Áruló kötetek vannak leadva, de fixen várok hozzájuk még és akkor szállítással kérem. (Bár lassan tényleg kellene egy új könyvszekrény, a jelenlegin is van ahol két sorban vannak per polc, és így is kezd megtelni :/ ) -
Frod
addikt
Az előrendelés ugye azt jelenti, hogy megjelenés előtt megrendeled, megjelenéskor szállítják.
Náluk nem. Még talán tavaly ősszel voltam bent, és kérdeztem az eladót, hogy meddig tartják az előrendelt státuszt - mert ugye máshol valóban az van amit te írsz, hogy azonnal - mire azt mondta, hogy 90 napig tuti, HA jelzed nekik ezt, hogy nem azonnal kéred.Na ez gondolom nem opció olyan könyveknél amikből az egyik kapható, a másik augusztusi, a harmadik novemberi megjelenéssel rendelkezik.
Igen, így, hogy novemberi az talán már picit erős - bár szerintem ha írsz egy emailt nekik simán pozitívan állnak hozzá majd - de amikor 1-2 hónap van a megjelenések között akkor simán opció.
Én pl tavaly az utolsó fél évben talán egyszer voltam bent személyesen és hoztam el az összes felgyűlt könyvet, talán hatot egyszerre, mert mindig beírom a megjegyzés rovatba, hogy "majd egyszerre megyek többért", és előrendelői áron kapom meg, hisz le volt adva.
Relatíve kis piac az övéké - mégis mennyi WH fan lehet itthon, 1-2 ezer? - ne úgy nézz rájuk, mint egy nagy multira, szerintem rugalmasak és korrektek ha írsz nekik. -
Frod
addikt
Nem igazán szokott, de a regisztrált tagoknak eleve talán -25% az előrendelésre, esetleg amikor azonos széria több kötetéből szoktak csinálni "könyvcsomagokat", azok lehet kapnak talán -30/35%-ot is.
Egyébként nekem legutóbb összejött négy kötet, és magától írt a kolléga, hogy elértem az ingyen szállítást, küldje-e úgy. (Amúgy se tudtam volna menni érte a jelen helyzet miatt)
Szóval de, az előrendelés simán opció, mert itt nem azt jelenti, hogy van 1 heted utána átvenni aztán elveszted, simán írd be a megjegyzés részbe, hogy majd összevárnál több kötetet.
Nem tudom te mennyire szoktál szemezgetni a kínálatból, én bármi WH fantasy v 40k, ~90%át instant rendelem, szóval ez az összevárás simán működik.
Persze ha minden olvasmánnyal naprakész vagy - úgy sem hiszem el, hogy van ilyen - akkor megértem, hogy nem akarsz várni heteket mire összejön annyi könyv. -
Frod
addikt
A Gaunt-ot azért adják ki gyűjteményesben, mert azok már rég kifogytak, és egyszerűbb/olcsóbb volt gondolom így az újranyomás.
Kétlem, hogy a piac elbírná azt, hogy kijönnek a normál regények, majd kiadják gyűjtőiben, mert értelmetlen, másrészt ha nem akarnak népharagot akkor nem lehet sokkal olcsóbb, mint a három regény külön, lásd Gaunt (10e, preorder 7,5).
És van egy gyanúm, hogy a fenti kiadásban inkább az ára a szimpatikus, nem a gyűjteményes forma. (egyébként jó vétel annyiért) -
Frod
addikt
Hmm, akkor ezt kivételesen jól tudtam. Pedig mindig olvaslak itt titeket, és a kanyarban nem vagyok az információkkal, de nekem is úgy rémlett, hogy az Astronomican-hoz kellenek.
-
Frod
addikt
válasz
Anonymusxx #1554 üzenetére
Felcsaptam az első könyvet, hátha van dátum az elején, de nem találtam.
A harmadik kötet 769.M41-kor zajlik, innen az infó, Giovan jól írja, nagyjából az a korszak.
(a Sabbath-hadjárat alatt megy a regényfolyam, az pedig 755-780s.M41) -
Frod
addikt
válasz
Anonymusxx #1549 üzenetére
Az mindig egy jó választás, bár hosszú regényfolyam - de nekem nagy kedvenc.
Ha viszont maradnál az inkvizítoros vonalon, akkor az Eisenhorn trilógiát javaslom. -
Frod
addikt
Nem vagyok híve annak, hogy a 40k vonalból bármi is készüljön gyerekeknek - hisz maga az egész világa, körítése, stb nem nekik való - de ezek tetszenek.
A Rainbow Six Siege-es chibiket is imádom.
(ellenben pl a Funko-t nem, mert kis túlzással az összes totálisan ugyanúgy néz ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Mobilinternet
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest