- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
-
WayneGace
őstag
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Cifu
félisten
-
Habib[HUN]
senior tag
-
Cifu
félisten
Őőőő....
Most komolyan a racionalitást keressük olyan esetekben, ahol a lore-ban leírt "1000 űrgárdistás" rendek mögötti logikát ezerszer szétrúgták már mind a GW-nél (battle reportok), mind a szabálykönyvekben, mind a novellákban?
Hovatovább a DoW 1-ben is egy-egy csatában is annyi Űrgárdista harap fűbe meg plasztacélba, amennyi elvben az egész rend létszáma...

Esélyesen azért a hupikék törpikék jönnek, mert egyszerűen ezek népszerűek.
-
Frod
addikt
"Remélem ebből aztán kisajtolnak mindent a jó értelemben és lesz majd egy Chaos DLC is."
A Total War-széria jellemzője volt eddig is, hogy 20+ dlc van a részekhez.
A fantasy Warhammer 3-hoz pl jelenleg 30+.
(Ennek egy része új frakció, gondolom van ami csak cosmetic, de a lényeg, hogy lesz minden is.) -
Cifu
félisten
Ultramarine-ok végtelenül unalmasak már, ezen is változtathatna már a GW.
A Space Marine-ok a legnépszerűbbek, ezen belül is a Kékpáncélosok. Szóval ez biztonsági játék ilyen szempontból.
Hajdan a Dawn of War első részében éppen az volt a nagy dobás, hogy egy vadonatúj rendet hoztak be... -
WayneGace
őstag
Egyébként ez nem is annyira hülyeség. Mert van olyan magyarázat, hogy azért látják Horust és kattanak be a blood angels space marineok, mert Sanguinius lelke nem elpusztult, hanem szilánkjaira tört és ott vannak a blood angel marineökban. Az ő érzései és emlékei veszik át az uralmat és kergeti őket hirtelen őrületbe. Tehát elméletileg a szilánkokat összegyűjtve, ha hoznának valami óriási áldozatot, akár ő is visszatérhetne.
WH40K már messze nem kis réteg táblajátéka, valahova haladnia kell a történetnek. Előbb-utóbb Emperor is fel kell a trónról.
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Cifu
félisten
-
Peace
nagyúr
-
csibe1
veterán
-
Cifu
félisten
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Cifu
félisten
-
Peace
nagyúr
-
ripla
addikt
-
Düsseldorf
tag
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Nekem is vissza kell néznem, mert az új operation nem ment le. Mindig valami nyomorultat fogtam ki, aki folyamat forgatta a szigeteket és nem tudtunk tovább menni. Inkább kiléptem. Viszont végre megkapta a Frame Generation támogatást és olyan szinten hasít a játék!!! Eddig is szuper volt, de most már isten!
-
Cifu
félisten
A fő gond szerintem is valahol az, hogy a GW üzleti modeljét kellene rendbe tenni.
Ahhoz nincs pénzük, hogy egy komplex szórakoztatóipari céggé fejlődjenek, de közben akarnak pénzt a tabletop-ból, amit főleg új modellekkel és Codex-ek kiadását jelenti, illetve 3-4 évente kiadnak egy új Warhammer 40k verziót, amely a legtöbb esetben azt jelenti, hogy a régi Codex-eket és modelleket is cserélheted le. Továbbra is olyan pompás megoldásaik vannak, hogy a méregdrága festékeket adott modelltípushoz adják, így aztán nem meglepő, hogy a Youtubereknél a legnépszerűbb videók az alternatív festékeket mutatják be.
Akarnak pénzt a novellákból, viszont a könyvek minősége szerintem erősen hullámzó, és nagyon látványos számomra, hogy inkább csapásirányok vannak megadva, amiből aztán az írók jobb vagy rosszabb dolgokat hoznak össze. De a legfőbb tétel a számítógépes játékok és a TV-sorozatok / mozifilmek lehetősége lenne, mert ebben lehet(ne) sok pénz.
Viszont ezt továbbra is elszúrják, mert látványos, hogy a játékoknál két nagy halmaz van, az egyiknél kb. tök mindegy mit teszel le az asztalra, csak fizess a jogdíjakért. Erre pozitív mintapélda a Mechanicus és a Rogue Trader, mindkettő mentes a nagy és látványos GW befolyástól és érezni, hogy lelkes rajongók készítették őket. Bitang jók is lettek.
A másik halmaz a drágább játékok, ahol viszont a jelek szerint a GW beleszólást akar és ennek következményei vannak.
És itt a nagy probléma véleményem szerint, mert a GW továbbra sem tudja, hogy pontosan mit akar. A Space Marine 2-nél miért kellett Titus-t Primaris-ra upgrade-elni? Ha a játék elejét kihagyják és ezt a vonalat kivágják, semmit sem veszített volna a történet, cserébe nem kell megint végbéltükrözéssel fogmosás szinten megerőszakolni az egészet. Amúgy jó döntés volt Titus karakterét tovább vinni és szerintem még a háttértörténet is többé-kevésbé rendben volt, és a játék középső része tök jól össze volt rakva. Majd jött a végkifejlet, ahol megint azt éreztem, hogy valahogy be kellett hozni bizonyos elemeket, mert a GW ezt kérte (
).Necronok és a Káosz-űző szupergép esete Amennyire a kikerült foszlányokból össze lehet rakni, a Cavill féle TV-sorozat is leginkább azért esik-kell, mert a GW nagyon meg akarja szabni, hogy milyen alapokra építkezzenek, és a jelek szerint ez a készítő gárdának nincs ínyére.
Csakhogy a GW pont azt bizonyítja újra és újra, hogy képtelen érdemben megújítani a franchise-ot, és számomra pont ezért fájó, amikor újra és újra ezt bizonyítják. A Fulgrim visszahozás is hogy lett bejelentve - egy modell megjelenése által. Vicc.
Lehetne új és fantáziadúsabb karaktereket létrehozni, megalkotni, felépíteni. De ehelyett a régieket veszik elő és revampolják újra... -
Cifu
félisten
Jah, de könyörgöm, tovább tekerik azt a bizonyost, miközben a saját világuk korábbi sarokköveit verik szét.
Volt egy Birodalom, amelyet az élőhalott, trónprotézisben szenvedő IstenCsászár lelke tartott egyben, akinek napi ezer pszit áldoztak.
Volt az Adeptus Astares, amely az egykori önmaga árnyékaként is iszonyatos erőt képviselt. De egyetlen élő ismert lojalista Primarch se volt.
Volt egy Birodalom, amely minden ízében recseg-ropog, de mégis összetartja az IstenCsászár köré épített vallásos áhítat.
Volt egy Galaxis, amelyet a frenetikus őrült Orkok, a haldokló ősi Eldarok, az új és halálos Tyranidák és persze az Ősellenség, a Káosz veszélyeztetett.Én értem, hogy kell a vérfrissítés, ami jöhet jól (Necron, Dark Eldars) vagy kevésbé jól (pl. Tau). De most már ott tartunk, hogy csináltak a hajdani Nagy Keresztes Hadjáratban harcoló űrgárdistákhoz képest is fejlettebb és erősebb Primaris űrgárdistákat, visszahoztak régóta halott vagy elveszettnek hitt Primarch-okat, revampolták a teljes Space Marine-t gyakorlatilag, közben a többi fajjal immel-ámmal foglalkoztak csak.
Ami a Necron-okkal történik a több pálfordulás után, egy vicc, már háromszor nyomtak rebootot. Az Eldarok örök haldoklásukban is erősebbek, mint valaha. A Tau hatalmas lendülettel érkezett, majd megtorpant, mert rájöttek, hogy ha így haladnak, akkor lassan a Földet is bekebelezik. Most éppen megint a Tyranidák támadnak újra, de úgy istenigazából továbbra sem tudjuk egyértelműen, hogy miért is.
A leglátványosabb az, hogy miközben folyamatosan hoznak be újabb és újabb csapatokat (pl. [Imperial Navy Breachers] ), ezernyi régebben létrehozott csapat feledésbe merült. A Birodalmi Gárdához tucatnyi sereget találtak ki és építettek fel. Ma kb. van a Cadia (ja, őket éppen a Káosz szállta meg) és a Death Corps of Krieg. Na jó, a Talarn Desert Raider-sekről volt 9nd edition Codex. De Snitt.
Valhallan Ice Warriors?
Mordian Iron Guard?
Praetorian Guard?
Vostroyan Firstborn?
Ezekről hosszú ideje nem hallottunk.Szóval kissé úgy érzem, hogy a Horus Heresy és a 30. évezred kifejtése után kissé tanácstalanul nincs jobb ötletük a Games Workshop-nál, mint egyszerűen feltámasztják a Horus Heresy-t a 42. évezredben...
-
Cifu
félisten
-
Peace
nagyúr
-
Cifu
félisten
Aham, az amúgy marha jól kinéző Dark Angel skin potom 10 euróért a Tied is lehet. Marha jó...

A megjelenéskor szimpatikus volt a fejlesztő csapat, meg is vettem a játékot (de még nem játszottam vele, mert alig van időm, és először a Rogue Tradert szeretném befejezni), de ezek a pénzlehúzások, mikrotranzakciók nekem nagyon ellenszenvesek.
-
Phobion
addikt
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
ricsiv92
tag
-
ricsiv92
tag
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
ripla
addikt
Azóta már megjelent "néhány" kötet, ez itt mind a Tuan kiadása, szóval van mit behoznod.
Én csak a WH40K-t és a Horus Heresy-t gyűjtöm, a sima WH annyira nem vonz, az itt látható könyveim közül összesen 2 hiányzik, de azokat majd később rendelem meg, mert nagyobb pakkokat szoktam rendelni, nem sok kicsit.
-
ripla
addikt
A fordításokkal az égvilágon semmi gond nincs, a Tuan a kiadó már 9 éve, ellenben a helyesírási hibák még mindig elég gyakoriak. Legutóbb a Mars kohói sorozatot olvastam a témában és annyira zseniális volt, hogy végig benne éltem a könyvekben, csak azok a fránya elírások ne zökkentettek volna ki folyton. Mert sajnos nem csak néhány darabról beszélünk, hanem könyvenként átlag 80-100 helyesírási hibáról.
-
Frod
addikt
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
ripla
addikt
-
csibe1
veterán
-
csibe1
veterán
-
Cifu
félisten
-
ripla
addikt
Tapasztalat, hogy az a single játék amiben van szemlátomást gondját viselt multi is, ott a sztori csak azért van, mert így nem mondhatják rá azt, hogy csak multi lövöldének készült. Na meg a rajongók boltert ragadnának, ha egy single első rész után jönne egy második, csak multival.
Biztos vagyok benne, hogy megjelenés után a multija sokkal több figyelmet fog kapni, mint maga a sztori része, aminek eredetileg indult.
És tévedés ne essék, anno az első részből gyűjtőit vettem, az artbook és a kártyák a mai napig megvannak. A polcomon is megvan az összes eddig megjelent WH40K könyv, a Szukits és a Tuan kiadó által hozott könyvek is. Szóval nem azért írtam a fenti véleményemet, mert utálnám ezt az univerzumot, távol álljon tőlem, hiszen az egyik legnagyobb kedvencem. -
WayneGace
őstag
-
ripla
addikt
-
csibe1
veterán
-
Cifu
félisten
Az SM2 multi nem nagyon érdekel, kicsit aggaszt, hogy nagyon ebbe az irányba tolják el a játékot, de azért kíváncsi vagyok rá, mit hoznak össze - a grafika tényleg nagyon szépen néz ki (a promó videókban, de hát tudjuk, hogy az mennyit ér...).
A Mechanicus 2 viszont...
Na, ez üt, mint a buszkerék... -
Frod
addikt
Topkomment a Mechanicus videó alatt:
"Finally! The trailer for the new Guillaume David album!"
Komolyra fordítva pedig ÚÚÚÚÚÚÚRISTEN Mechanicus 2
Már pattant is wishlistre. -
Phobion
addikt
-
ripla
addikt
-
Cifu
félisten
-
Cifu
félisten
BlackShield -> Száműzött, kitaszított Space Marine. Alapvetően a Horus Heresy időszakából származó fogalom, az áruló űrgárdista rendekből származó, de lojalista űrgárdistákat jelölte. Évezredekkel később a különféle okokból száműzött vagy a rendből dezertált, de a birodalom irány hűséges űrgárdisták használták magukra ezt a jelzőt.
A történet kellően grimdark, szóval ilyen téren kudos.
De hogy Primariskát csináltak belőle...
Nekem ez nem gyerebe. Az egész Primaris történet azért mókás, mert amúgy is über-killer Space Marine-okból csináltak még egy űberebbet, így egy "sima" gárdista már nem is lehet olyan világmegváltó? Vagy miszösz?
Titus sima gárdistaként is elég lett volna... -
Düsseldorf
tag
Ja ehhez még valami ami előbb lemaradt:
Például, Horus mi a francnak akarta az arany trónra ültetni a már alig élő Császárt? Hogy odavonza a még életben lévő lojalistákat? De hát Guilliman már rég úton volt. 
Ha Hórusz győz és a Császár meghódol neki, akkor Guilliman és teljes légiója flottástól mindenestül nem jelentettt volna többet mint pár zavaró muslinca. Ha úgy gondolja, G.-nak is felkínálja hogy hódoljon be ő is, és akkor kap ő is egy trónt maga mellett hogy az ö vezetésével mint kegyes isten újra összegyűlnek a fiók (kivéve azokat, akiket meg akart mindenképp ölni) , de valószínűbb hogy szétzúzza őket és az ő fejét is elviszi trófeának a szentélyébe. Ha H. győz, lényegtelen lett volna G. mit csinál,mekkora erői vannak stb. -
Düsseldorf
tag
Igen, némelyikbe te látsz bele többet, vagy az aki írta - bár tévedhetek is

Egyenként:": a Császár utolsó szavai Horushoz. "I wait for you and I forgive you." Ebbe mi a wtf? A várok rád azt jelentette ott, hogy HA leveti a Káosz erőit magáról, akkor várja és megbocsát neki - H. rövid időre önmaga lett, ezzel elnyerte a bocsánatát, de mivel ez csak piillanatokig tartott, már kezdte a 4 isten visszaönteni bele a hatalmat, ezt használta fel a megölésére. Én ebbe semmi wtf-t nem látok, olvasva az egészet, nem csak rövid részt kiemelve a kontextusból. "Régi lore szerint teljesen megsemmisült Horus lelke, lehet kapott egy kis retcont, hogy később esetleg fel tudják haszálni és valahogy visszahozni? Pörögnek a teóriák, hogy a 'Star Child' menthette meg a lelkét" Ez véleményes, bele lehet magyarázni, hogy talán nem semmisült meg teljesen, mert ez tényleg nincs leírva így szó szerint, de az sincs leírva, hogy nem semmisült meg és esetleg megmaradt. A harmadik így van, az viszont nagyon nem biztos, hogy ezt tartósan is meg lehet-e tenni, még ha akarná is valamelyik.
-
Düsseldorf
tag
Ez teljes félreértés, aki ezt írta az vagy túl gyorsan olvasott v. az angollal nagyon hadilábon állt. Szó nem volt ilyenről, nem abba akarta ültetni, hanem egy trónba maga, hogy mellette legyen mint vazallus, aki felismerve végül az igazságot (mármint amit H. annak gondolt) és belátja tévedéseit, a legvégén meghódol neki.
-
Cifu
félisten
Én továbbra is tartom, hogy a HH vonala teljesen szétcsúszott és a novellaírók szétcincálják az eredeti lore-t, mindenféle átgondoltság nélkül.
Az Ő szemszögükből Horus esetleges visszahozatala kész főnyeremény, még 50 novellára való alaptörténet megvan.
Eközben a "timeline" vége évek óta viszonylag békén van hagyva, a GW nem tudott mit kezdeni vele az elmúlt időben, a 8th Edition kijövetelekor (2017) ugye Guilliam elindította a Indomitus Crusade-t. Amely effektív szinten csiga lassan halad előre...
A 10th Edition (2023) ezt nem piszkálta, ezért inkább a galaxis túlvégén elindult a negyedik Tyranida invázió, most ezt hozták elő fő csapásiránynak (jééé, a Space Marine 2 játékban is Tyranidák ellen harcolunk majd, vajon mihez kapcsolódik?
) Ilyen háttér mellett az, hogy a HH novellasorozat végén (is) csinálnak egy csomó WTF megjegyzést igazán semmiség...
-
Phobion
addikt
Ja, és talán a legnagyobb wtf,
a Császár utolsó szavai Horushoz. "I wait for you and I forgive you." Régi lore szerint teljesen megsemmisült Horus lelke, lehet kapott egy kis retcont, hogy később esetleg fel tudják haszálni és valahogy visszahozni? Pörögnek a teóriák, hogy a 'Star Child' menthette meg a lelkét.

Ja, arról nem is beszélve, hogy
Horus egyszer tulajdonképpen, mint morzsát az asztalról, lerázza magáról a Káosz erőit. Szerintem ezzel elég erőteljesen megerősítették, hogy egy Démon Primarch se veszett el teljesen. 🙈 Legutóbb Guillimanen keresztül mondott valami hasonlót a Császár Mortarionnak. (Godblight-ban.) Te jó ég mi lesz még itt, bár lehet csak én látok ezekbe több, mint kéne.

-
Peace
nagyúr
-
Hintalow
senior tag
-
Peace
nagyúr
Az mondjuk komoly!!! Nálam is unstable volt az állomás, pedig rohantam oda. Na helyreállt a béke, kaptam 6 navigator insight-ot egy random event-nél és újra ráálltam a helyes felfedezős pályára, szóval haladok tovább. Mondjuk már 3-szor is történt helyi esemény kolóniákon, ahol a személyes jelenlétemet igényelték és utazhattam vissza.
Kedvem lenne levírusbombázni ezeket a bolygókat a fa**ra.

Pénteken végre HO!!! Alig várom, hogy folytathassam! Tegnap este le tudtam ülni egy órácskára, de nem sok agyam volt már hozzá......Ezt az officer-es dolgot én is olvasgatom, hogy valami beteg módon OP. Annyi plusz kört lehet összehozni ranged egységeknek, hogy szinte 1 kör alatt letarolja az ellenségek 90%-át. Nem hiszem, hogy eredetileg is ilyen balance-ot terveztek.
-
Peace
nagyúr
Én most kicsit berottyantottam. Valahogy sikerült elba**nom 10 navigator insight-ot, olyan manővereket hajtottam végre. És ma reggel olvastam egy reddit bejegyzést, hogy el lehet akadni a main story-ban. Egy olyan rendszerbe kell ellátogatni, ahova új útvonalat kell létrehozni. És ha nincs insight-od, akkor ennyi volt.
Úgyhogy most kíváncsi vagyok miképp alakulnak a további kalandjaim...... -
Düsseldorf
tag
"Ti szoktatok ismerősöknek, barátoknak mesélni, beszélgetni a WH 40k-ról? Én nem, mert bizonyos, hát inkább a 99%-a a settingnek annyira hajmeresztő, hogy ha ezt valakinek elmesélném, hogy engem ilyen "univerzum" érdekel, hát, lehet rám hívnának valami pszichiátriai kommandót. "
én se nagyon, de a feleségemet érdekelte, mi ennyire jó ebben, hogy még angolul is képes vagyok olvasni, meg fordítgatni a magyarul soha meg nem jelenő könyveket, így elmagyaráztam pár órában az alapokat, ezek után elolvasta mind a 3 Eisenhorn kötetet. Azok tetszettek is neki (egy plüss rotweilerét el is nevezte Eisenhornnak
) , és mivel a folytatás érdekelte, sajna pont a 3 béna Ravenorral folytatta, így ennyi is lett a WH40k érdeklődésének.
Illetve a Magost le el fogja olvasni valamikor még, miután mondtam, hogy ez az eredeti kötettekhez mérhető nívójú. Illetve hiába nem lore, a 90-es Inkvizitorra megpróbálom rábeszélni - de lehet h. angolul jobban élvezné. -
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Phobion
addikt
Ennek örömére kiadtak egy jó nagy patchet, szerencsére csak PC-re, de visszajelzések szerint betölthetetlenné teszi az összes mentést. Az általam jelzett bug természetesen meg sincs említve még. 💩
Szerk.: WORKAROUND:
'Currently, your saves are not loading because, after the patch, the platform is detected not as Steam but as GOG. This error will be fixed very soon, but there's a workaround for now: go to the path Steam\steamapps\common\Warhammer 40,000 Rogue Trader\WH40KRT_Data and rename gog.info to steam.info.'
-
Peace
nagyúr
-
Anonymusxx
senior tag
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Megpróbáltam megvenni tegnap, nem működött az oldaluk. Megpróbáltam ma reggel. Beírtam az 50%-os promó kódot és bankkártya adatokat. Gondolkozott 10 percig majd kiírta, hogy meghiúsult a vásárlás. Délelőtt újra megpróbáltam melóból, akkor meg már kiírta, hogy már nem érvényes az 50%-os promó kód.
Torrent!!!
-
Phobion
addikt
-
Cifu
félisten
-
Peace
nagyúr
-
Frod
addikt
-
Peace
nagyúr
-
Cifu
félisten
Ez most a legnagyobb produkció a Warhammer+ -on vagy vannak ehhez hasonlók is?
Idei évre igen, ez volt a legnagyobb.Az induláskor volt egy nagyobb roham (Hammer & Bolter széria), azóta spóradikusan vannak effélét. De van rajta más kontent is - ha szereted a tabletop játékot és a modell festéseket.
Viszont ha azok nem érdekelnek, akkor nehéz évi egy-két mini sorozatot 54 US$-ért jó üzletnek tekinteni...
Akkor fizetnék csak elő, ha több ilyen és ehhez hasonló is van már.
Több ilyen is van, de változó a minőség.A Hammer & Bolter széria 10 rész, de az rajzolt volt inkább, nem 3D CGI. Plusz nekem kb. az epizódok cirka fele kicsit "meh" érzés volt.
Az Interrogiator fekete-fehér noir hangulatú rajzolt sorozat, 8 rész, nekem nem jött be...
A The Exodite a Tau-król szól elsődlegesen, a látvány és a hangulat ott is megvan, de az is csak 3 rész, nettó 3x 6-7 perc történettel... -
Peace
nagyúr
Pár napja néztem rá a Steam topikokra. Ott azzal magyarázzák, hogy 2023 tél, az szerintük 2024 február végéig tart. Bár én tisztán emlékszem, hogy 2023 volt behirdetve valamelyik videó végén, nem 2023 tele és a Steam adatlap is 2023. Viszont ha idén megjelent volna, akkor már rég elő lehetne rendelni és lenne konkrét dátum. Szóval esélyesen lesz ez 2024 tavasz vége vagy nyár. Ha kell nekik idő, akkor kell.

Rogue Trader ne csússzon, az a lényeg!!! Mert ki van írva a szabi.
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
csibe1
veterán
-
WayneGace
őstag
-
Cifu
félisten
-
SpazzMaticus
tag
-
Peace
nagyúr
-
SpazzMaticus
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED TV topic
- Assetto Corsa Rally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2026 tavasz volt megadva. Meglepődnék, ha április végén bejelentenék, hogy május 30. De még megtörténhet.

Necces is lett volna, ha simán lehet klónozni őket.

Melta az meg iszoynat OP!!! Nem tudom nerfelték-e azóta......
Kedvem lenne levírusbombázni ezeket a bolygókat a fa**ra.