Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Támogatásként neveztem meg. Abban igazad van, hogy eddig is lehetett a különböző verzókkal több pénzt adni a fejlesztő-kiadó párosnak. Ahogy írtam szerintem az a jó irány, hogy a skineket pénzért, a játéktartalmat ingyen adják. Ha nagyon tetszik egy skin és rászánod a pénztt, megveszed. Ha nem, akkor sincs gond, mert ugyanúgy játszhatsz az új tartalommal.
Így foylamatos lehet a bevétel, indokolt a folyamatos terméktámogatás és nem kell egy új pályát 15 eurós dlc-ként eladni. -
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
Darktide már elérhető game passban is. Ha valaki ki akarja próbálni. Megint van 300 forintos első havi előfizetés.
-
WayneGace
őstag
Most könnyű vagy nehéz, mert ez írtad korábban: "Valami brutálisan nehéz!
Legalábbis én nagyon szenvedek normálon. Már megfordult a fejemben, hogy újrakezdem easy-n az elejéről, de csak nem akarom feladni a küzdelmet. Egy szempillantás alatt betudják darálni a csapatot."
Milyen nehézségen játszottad végül?
-
WayneGace
őstag
Szerintem észrevehető, hogy fejlődött a grafika, 9-10. részben már részletesebbnek tűnik, mint a korábbiakban.
The Old Bale Eye-ban pedig illet a történet elmeséléséhez. Ott annyira nem is zavaró.
Van hova fejlődni az biztos, de én annak is örülök, hogy van egyáltalán.Videók minőségében való előrelépésként az utóbbi trailerek biztatóak, mert azok nagyon jól sikerültek.
-
WayneGace
őstag
Kösz mindketőtöknek.
-
WayneGace
őstag
Horus miért mondja azt a monológjában, hogy az apja erőt lopott az istenektől?
Aki képben van, felvilágosítana? -
WayneGace
őstag
A hátralépés inkább ösztönnek tűnt számomra. De azonnal támadtak, amikor a "parancsot" megkapták.
Kb. szerintem olyan, ha utasítás az, hogy menjenek neki az ellennek, akkor is, ha már 1 milliárd fajtársuk meghalt az adott helyen, akkor is nekimennek, de anélkül, akár ösztönösen keresik a jobb alkalmat.
-
WayneGace
őstag
Hammer and bolter-t meg tudom nézni valahol?
-
WayneGace
őstag
Igen, a valósra. Magamtól azt gondolnám, hogy a propaganda azt súlykolja, hogy ő egy erős ember, aki harcol az emberiségért. Csakhogy játszottam a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrral és ott hasonlók elhangzanak: "corpse on the golden throne" és felvetődött bennem, hogy most egy sokadik rendszer egyik bolygójának a lakosa mégis mit tudhat.
-
WayneGace
őstag
Egy átlag imperiumi polgár tisztában van az Emperor állapotával?
-
WayneGace
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Egy óra, két rendszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest