Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

egyre jobban felqr ez a game utóbbi pecs óta.... minek adják ki ha egyszer nem működik ez a szutyok?!
    relic missiont toltam, erre 4ből 3x nem rakta be a relicet, holott beraktam... persze nem ad semmit a végén ez végett, csak néztem ahogy a többiek vauban p. chassis, boar prime bp-t nyomnak, ffs devs :W

és volt egy ahol én voltam a host - exterminate lett volna erre bedob egy void mobile defensre, startnál mondom miaf... (régen is volt ilyen, akkor még azt hittem én voltam a balfasz, mert másra nyomtam, de most már egyre sűrűbben igazolódik hogy az egész rendszerük szart sem ér) nem is tudom hányadszor járok így mióta ez a retek pecs kijött, bár tartották volna inkább meg - az is op ahogy rámész egy küldetésre és kínlódik, mert nem talál semmit, akkor befagy a keresője, cancelt nyomsz, újra megint, ezt 5x eljátszod, aztán fogod magad és csinálsz egy friends only játékot :U

(#4167) Hege1234 igazándiból eltűntek a legyártott kulcsaim is, volt vagy 80 OD Assassination, ezért még nem is kaptam agyfaszt, de most már igen :U :O ugye egy kulcs 1 óra volt :C jóvan, jó nagy barmok vannak a fejlesztő csapatba

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés