Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
rendben köszi ,
Francia91 ha erre tévednél: Hogy a buba forduljak f80-al ? mert alig húzzom 12G és megy a szárny , 400-nál és 700-nél is tök mindegy mennyinél , airbrakel is , egy tempest útán nem tudok menni mert rögtön szakadok, így ez kimondotan tré , a sabrek is tördösni fognak ?
mert akkor én hanyagolom a jeteket 
Van rá esély , hogy kapjunk ilyet?

-
Micsurin
nagyúr
Welcome my world , csak én űlök a gépben jenkiknél , mindenki meghalt és néha még sok v 1-et is kell alakitanom , múltkor meg én voltam a köcsög mert szólta, hol a climber csapat társunk aki fosott z 1v2-től , és 30 perc emelkedés , zúhanás útán gondoltam zárjuk rövidre
takarodjanak ezek vissza RB-be 
-
Fel
addikt
Kíváncsi leszek a Banshee-ra. Korábbi gép, mint az F9F, úgyhogy gondolom azért kap kisebb BR-t, bár a 6.7 azt fogja jelenteni, hogy sokszor fog propelleres ellenfeleket kapni. Érdekes... Azt gondoltam egész jó kis alternatíva lehet a Sabre-k helyett Koreára, mert biza az F9F nem igazán tudja tartani a lépést a MiG-15-tel..
Ha már banshee, akkor itt egy érdekes videó '51-ből: US Navy Fighter Tactics with the F2H Banshee. Nem kimondottan a gépről szól, de kapcsolódik hozzá.
-
Fel
addikt
"4 20mm Hispano cannons with 525 rounds per gun. " - Ahahahaa... Még csak le sem kell vele szállni újratölteni...
"The gunsight was fitted in the cockpit and a cannon pack could fit into a bomb bay"
Ezek szerint alapból nem lesz fegyverzete, hanem majd ki kell fejleszteni hozzá a modult, és mind a négy puska a hasa alatt lesz.
Érdekes megoldás... Ezzel inkább majd az ellenséges bombázókat lesz érdemes bántani. Vagy legalábbis én biztosan nem mennék le talajszintre vele "puha" célokért, mert azokkal a Hispanokkal közepes tankotés light pillboxot lőni nem lehet.. -
superecneB
őstag
Szeva,
Nem tudnál csinálni majd nekem egy szemből kikerülős ellenfél mögé kerülős videót?
Mustangok elleng G-2vel nagyon nehezen megy.
Oldalra kiszoktam rántani majd felfele próbálok megfordulni vagy lefele zuhanásból de nem tudok visszatámadni. Túl messzire kerülnek, majd lehagynak sík repülésben és megint fordulnak.Általában úgy látom a német játékosok kicsit jobbak G-2 szinten már legalábbis. Ha pl Yak3-mal megyek egy jó G-2-es simán eljátszik velem mint macska az áldozatával, próbálom lefordulni stb, de függőleges manőverekkel valahogy mindig megszívat. Legalábbis egy jó G-2es pilóta.
-
PAtr0n
addikt
-
-
Szőrös
veterán
Nekem Ki-84-ben volt hasonló , bejött velem szembe egy Mustang, én megküldtem a 4 20assal látszott a találat de csak hitet kaptam , emmeg kilőtte a motor , likas lett mindkét szárnyam aztán elkezdett égni a gép és szét is esett az egész.
Szóval még mindig túl van buffolva az az .50-esMondjuk SB-n pont emiatt jó murican gépekkel repülni .
-
Szőrös
veterán
Ez olyan mint a tegnapi japó Zeng....mittoménmi a neve event. Tizensok kört mentem és mindegyiket nyertük. Szerencsétlen muricánokat már majdnem elkezdtem sajnálni olyan alázást kaptak...na jó nem is .

A legjobb az volt mikor egy nagyszájú orosz Mustang pilot meccs elején benyögte "love raping japanese girls" no a gyerek a végére maradt és vagy 5en lőtték rommá...persze 0 ponttal zárt mert csak menekült.
-
Francia91
veterán
Én is vesztettem így meccset, hogy 1 v 1-ben maradtunk New Guinea mapon, F80C-re meg még nincsenek meg a rakéták és bombák, így nem tudtam mit kezdeni az ellenséges hajókkal, a pontok meg csak fogytak és fogytak... Egy Ki-200-as maradt vhol, de nem jött rám, pedig F-80C ellen annak nincs nehéz dolga...
-
Szőrös
veterán
Ér ez egyáltalán valami ? Mármint passzív játékért jelenteni valakit ? Ha több ilyen jelentés jön rá akkor mit csinálnak vele ?
Amúgy tényleg ez a legidesegítőbb a játékban , főleg amikor úgy nyer egy csapat hogy vesztésre áll játékos szám/teljesítmény alapján de a qrva botok megnyerik nekik ha passzív játékkal húzza az időt. -
Micsurin
nagyúr
Neked az a játékban a kikapcsolodás , nekem ez , ha meg lesz a 3 nemzet ami nekem a cél akkor majd csak repűlők (amcsi : pipa , japán fél út , angol : fél út , és mivel nem mentem ezel a gépel nem tudtam érdemese repkedni vele vagy maradjak az mkII-nél amivel tudok repülni)
@Találtgyerek
öszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez húzott fel , de tök felesleges volt írni is .... pusztán azt nem tudtam a noob jelző vagy a kordináta és magaság kiírásáért kaptam.......
De persze , mindig én vagyok a gyökér....
az konkrét , akkor a J7W1 nem ajánlod kifejlesztenimajd ugye ?

de azért te mindent megtettél 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nekem nem fekszenek , eventek szoktak adni valami plusszt ?