Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Némettel se, ne aggódj. A vicc az egészben, hogy elvileg 8 km a Gepard és Ozelot rakétájának a hatótávolsága, még 4 km-ről sem tudja lockolni sok esetben ezeket a heliket.... Már majdnem ap ofámban van, és egyszeren nem... De az meg 10 km-ről is röhögve szed ki egymás után 6 csapattársat....
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Haswell proci elég War Thunder alatt, nekem laptopról van nyomva a WT egy i7-4930MX procival, meg egy Quadro P4000 videokártyával. A proci 30-40%-on malmozik meccs alatt, GPU van kihajtva teljesen, akadást sehol sem tapasztalok.
Quadro M3000M-ről cseréltem a P4000-re, akkor vettem észre javulást, de a proci előtte sem ment 40% használat föké, csak fluidabbb lett a grafika, és tolhattam fentebb a beállításokat.
Összevetve azt az i5-öst a magasabb alap órajele miatt kb pariban van az én laptop i7-esemmel, az enyém csak a 8 szál miatt van előnyben. -
Francia91
veterán
Nem tudok többet tenni a csapatért.... 10-ből 9 meccsen ez van
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
A-20G-vel, B-25-össel és B-17-essel anno marhajó szimulátor és Reál meccseket mentem, sok esetben a lövészekkel szedtem 5-6 killeket (átültem a helyükre).
5 éve biztosan hanyagolom a témát, az első széllökettől meghalnak a lövészeim, semmit sem érnek....
Mire átülnék a helyükre, már nem élnek, és anno maguktól is gyújtottak ki ellenséges gépeket (egy legénységi helyen vagy 5 géphez Expert képesítésük van), most meg semmi
Csodálatosan nerfelték az egész bombázós ágat, pedig élvezetes Reál mecseket lehetett menni. Szimulátormeccsekről nem is beszélve
Csak pár korábbi meccsem a régi szép időkből:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Francia91
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Valahogy sosem tudtam megszeretni az AB-t, nincsenek 5-6 percig vérremenő csaták és fordulóharcozás az ellenséggel, majdnem minden gép egyformán fordul és gyorsul, csak a tűzerő számít AB-ben.....
Reálban gyönyörűen ki tudom használni a gépek egyedi jellemzőit (Fw 190 pl zuhanóharc modor, Spitfire emelkedés + fordulékonyság)Ez pl egy marha élvezetes meccsem volt, és egyedül hoztam le.
Ez egy nagyon élvezetes 1 vs 1 volt
Ez szintén egy olyan, amilyet Arcade-ban sosem tudtam volna művelni, mert ott nem sok különbség van a gépek fizikája közt -
Francia91
veterán
Gyönyörűen sikerült szétcseszni a játékot...
Az ellenséges csapatban kizárólag kilőhetetlen prémium tank,. 1 perc után már a spawnon van az összes szinte.....
-
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Ma nekem is lefrissített. Mire lesz ez jó elméletileg? Újabb anticheat?
Mai nap is kínai prémium T-80UD-sek és Su-25K-sok úgy b*sztak ki, mint macskát sz*rni....
Repülőt be sem tudom fogni semmilyen légvédelemmel, olyan messze van, neki meg könnyedén megvagyok akár 15 km-ről is..... Egyenlő esélyek megvannak.....
-
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Én laptopról játszok, nyilván nincs maxra húzva, de nekem nincs problémám vele. Azt észrevettem, hogy több VRAM-ot eszik a többi játéknál, de egyelőre nem futottam ki a 8 GB-ból. Az asztali gépben RX 580 8GB volt, annál húzhattam fentebb a grafikát, ott a maximum 7,6 GB volt a VRAM használatból

-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Egyre többet és többet...
Tankban is minden frissítésnél egyre jobban szedálják le a pályákat.... Már ott tartunk, hogy hiába vannak dimbes-dombos pályák, már a dombocskákra sem mehetsz fel a tankoddal, nehogy kreatív lehess, és ki tudd használni a pálya domborzati tulajdonságait (Karélia pl csodálatosan ki lett herélve
). Hát még véletlen kiszedsz onnan pár prémium tankos és prémium fiókos játékost, és elsírják magukat Gaijin-nak, hogy "Onnan kilőtt az a free user, miért mászhat fel oda?"
Szégyen amit csinál a játékkal a Gaijin, csakhogy a pénzeszsákok kedvében járjon...
-
Francia91
veterán
Számomra sem, hetek óta el sem volt indítva a játék. Bejövök tankkal, majd 20 m után kivágnak hármunkat a spawnról.... Következő körben megint bespawnolunk, Ka-50-es egyből nyom 6 killt....
Nem hiányzik.... Helyette Fortnite, ott nem az számít, hogy mennyi pénzt tolsz bele, free userként is szoktam nyerni elég jó arányban -
Francia91
veterán
válasz
JONAS77
üzenetére
Ha melegebb a kelleténél, úgyis visszavesz vagy lekapcsol, ezek általában 85-90 fokig mehetnek. GPU-Z megmondja, ha a VBIOS-ába belekukkantasz, ott írja a Thermal limitet.
De a 74-75 fok normális, 215 W TDP-s erős kártyáról beszélünk
Az RX580-asomnak is 85 fok a VBIOS-ban a Thermal Limitje, a laptop Quadro M3000M kártyájának pedig 92 fok -
Francia91
veterán
válasz
JONAS77
üzenetére
Ez nagyban függ a videokártyádtól.... Nem tudjuk, milyen kártyád van milyen környezetben...

Nekem a Sapphire RX580 8Gb Nitro+ 72 fokig megy az NR200P házikóban, az még teljesen normális neki.
A laptopomban a Quadro M3000M 67 fokig megy WT tank alatt, az is teljesen jó neki
-
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Mondjuk én már nem csodálkozok ezeken, amikor még reál repcsiztem (és elég sokat reál repcsiztem), láttam furcsa dolgokat

Ruszki prémium P-47D (ami egy darab téglával egyenlő, ha fordulni kell) és szintén ruszki P-63-as lefordulta rendszeresen az N1K2-esemet és a Zero-mat.....
-
Francia91
veterán
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Minden pályát leszedálnak, lassan egyikben sem hagynak semmi használhatót..... Évek óta a pályák tönkretétele zajlik
-
-
Francia91
veterán
Nagyon sok pályát elcsesztek azzal, hogy lassan már sehova sem lehet felmenni (Karélia a legfájóbb számomra, annyi lehetőség volt azon a pályán, szinte kifogyhatatlan, most egy nullává tették azt a pályát....
).
Akkor legyen egy nagy síkság pálya, és kész, lassan már úgyis ott tart minden pálya, ami nem városos, hogy egy kis dombocskára sem lehet felhajtani
-
Francia91
veterán
Újabb pálya koporsójába került szög... Volt az egyik oldalról egy f*sza domb, ahonnan nagyon szépen lehetett campelni, előszeretettel használtam a spawncamperek ellen is. Korábban már beb*szott egy nagy sziklát a Gaijin, hogy korlátozottabban lehessen használni, most eljutottak oda, hogy az egészet körbeb*szták, sehogyse lehessen rá felmenni...
Kérdem én, mi a tökömnek van domborzati pálya, ha egyetlen dombra sem lehet már lassan felmenni?....
-
Francia91
veterán
Minek erőltetem én magam....

-
Francia91
veterán
Kár erőlködnöm, hogy jó meccset menjünk...
-
Francia91
veterán
válasz
kigyi_23
üzenetére
Tudom, évek óta ezzel szopok. Valamint vagy 5 éve saját BR-t sem láttam, kizárólag +1.0-át.... Nemtudom, mennyi pénzt kell odatalicskázni a Gaijin-nak, hogy kapj saját BR-t vagy downtiert.... Mert érdekes módon a YouTuber WT-sek a videóik 90%-ában -1.0ában aratnak könnyedén.... Én 2019 óta saját BR-t sem láttam, nemhogy még downtiert is kapjak....
-
Francia91
veterán
Komolyan mondom.... 1 perc után a csapat fele kint van úgy, hogy lóf*szt sem csinált....
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
CAD-ezek 3D-ben, LightRoom (kizárólag RAW fotókat szerkesztve) és Vegas Pro sűrűn van használva. Így nekem alapvető dolog a 32 GB RAM a laptopban és az asztali gépben is

Mert mindkettőn csinálom, mikor melyik van kéznél
Egyszer az asztalin, máskor a laptopon
A laptopom videokártyája cserélhető, ezért van benne most Quadro M3000M, de Quadro P5000-ig megeszik bármit, MXM 1060-ast és 1070-est is

-
Francia91
veterán
válasz
kigyi_23
üzenetére
Nem kell hozzá erős gép, nekem a 2014-es laptopomon (DELL Precision M6800) is hibátlanul megy a játék
Az asztali gép ennél erősebb, nem csúcshardver, de magas grafikai beállításokon gyönyörűen viszi stabil 75 FPS-sel (75 Hz-es IPS monitorom van, VSync beállítva neki)
-
Francia91
veterán
Még mindig egy élmény 10-ből 9 meccsen a használható csapat....
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
"Bár igaz csak EU szerver van belőve, hátha kevesebb kínai lép be a csatába, de igazából nem segít."
Ne is mondd.... Nálam is only EU szerver van beállítva, de 7.0 USA és 10.0 némettel is az ellenséges csapat több mint fele kínai, kizárólag prémium járművekkel, percek alatt kipucolják a csapatomat.....

-
Francia91
veterán
Öröm ilyen csapattal szenvedni állandóan....
-
Francia91
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Nem kell bemutatni, a csapat annyira nem képes, hogy miután egyedül behúzom a pontot, beálljanak, és védjék azt az EGYETLEN pontot....

Inkább a pálya két szélén rohangálva kilövetik magukat 2 perc alatt.... Úgy kell megtartani egy pontot, vagy csak én gondolom rosszul....
Mintha tényleg egy rakás agyhalott lenne a csapattársam, a másik csapat meg tud együttes erővel a pontra vonulni....

De másik meccsen is irthatom az ellent (a pontig nem tudtam eljutni foglalni, ide is több tank kéne, egyedül esélytelen....), ha a többi megint a pálya szélein megöleti magát, és itt sem képes 1 pontra koncentrálni... Mert ha 3 zónás meccs lenne, még megértő lennék.... De 1 ponttal...

-
Francia91
veterán
válasz
Kolbi_30
üzenetére
A gazdasági átalakítások óta egész jól ki lehet jönni 10.0-ában is, vesztes meccs esetén is, ha odateszi magát az ember. Előtte tényleg -15-20k volt jellemzően meccsenként, de mostmár német 10.0-ával és szovjet 9.7-tel is pluszba jövök ki vesztes meccs esetén is. Így ezt a minuszt jelen helyzetben nem értem, ha annyira jó játékos
-
Francia91
veterán
Én találtam megoldást Lion Booster-re:
Az USA 7.0 presetemmel mindig jól jövök ki, még vesztes meccs esetén is. Pár napja lőttem el megint amcsikkal egy SL Boostert
RP Boostert meg az aktuális nemzettel lövöm el, hol tankot fejlesztek, és lesz ami lesz, már lesz*rom. Mivel odateszem magam, még ha 2 perc után halott is a csapat, így is többet hoz egy nagyobb RP Booster, mint egy sima nyertes meccsnél
-
Francia91
veterán
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Tudom, 2013. februárja óta játszom vele, Reál repcsiztem rengeteget, de sikerült odáig nerfelniük mindent reálban, hogy már csak be-be nézek pár meccsre hetente, inkább tankozok, de prémium cucc nélkül 7.0 felett az is felejtős, top tier meg messzire kerülős, ha nincs prémiumod....
Reálban tök jókat mentem bombázókkal, sikerült odáig nerfelniük a lövészeket, hogy az első kósza szellőtől meghalnak, aztán csak elviseled, hogy nincsenek lövészeid, és darabokra szaggatnak, miközben teheteltne vagy... Pedig fullos + Exprert képesítésű lövészeim vannak, minden fullra húzva az adott legénységen
A 4-5 kill egy B-25-össel, B-17-essel vagy A-20G-vel szokásos volt Reál meccsen a lövészek segítségével. Most ez esélytelen, már attól, hogy feltűnik a vadászgép, és egyetlen golyót elszór, meghalnak a toronylövészek....
-
Francia91
veterán
válasz
Kolbi_30
üzenetére
9.7 szovjetezek és 10.0 németezek, nálam is tele van mindent alázó, sebezhetetlen kínai nevű játékosokkal a meccs, percek alatt lealázzák a csapatunkat, én meg pattanok róluk, de volt, hogy hárman lőttük 3 felől, és kiszedett minket, alig sérült valamit egy ZT96 (P)-ben
-
Francia91
veterán
Tavaly nyár óta először találkoztam végre a Dzsungel pályával. Az öröm nem volt felhőtlen, ezt a pályát is le kellett szedálni, nem lehet felmászni a dombokra, körbeb*szták sziklákkal.... Ahol a képeken szikla látható, azokon a helyeken mindehol fel lehetett menni a dombokra
Kérdem én, minek van dombos pálya, ha semmilyen domborulatra nem lehet felmenni?
-
Francia91
veterán
Az összes meccs és szerver tele van kínai mindent alázó userekkel....
Prém jármű, kínai név = mindent aláznak érdekes módon....
-
Francia91
veterán
válasz
7Sony7
üzenetére
Valamikor ősz elején vagy nyár végén volt ez a változás, hogy spirálban megy, azóta nem ugyanúgy kell indítani bizonyos szögekből a rakétákat.
T-80-asnál már azthiszem van IRCM, T-90-esnél biztosan, németeknél meg az első ilyen jármű tudomásom szerint a PUMA (11.7-ig vannak német tankjaim, de itt csak a PUMÁ-nál van IRCM elhárító rendszerem, a 11.7-es Leo-knál vagy kifejlesztendő, vagy nincs is) -
Francia91
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
10.0 németezek, a meccsek 60-70%-a bukta, ahogy írod, 2 perc alatt ledarálva a csapat. Ketten, jó esetben hárman maradunk egy komplett csapat ellen 2 perc után.
Ozelot korlátozottan használható, de ott nagyon jól. Igen, sok esetben előfordul, hogy simán látom a helikoptert,. de nem lockol rá, miközben Ő már abból a távolságból röhögve kiszed.... Nem egy ruszki Strela-102-es, tény
-
Francia91
veterán
válasz
7Sony7
üzenetére
A "megy a tank fele és egyszer elkanyarodik" az az eset lehet, amikor az ellenséges tanknak van IRCM-je (rakétaelhárító rendszer)
A beleáll a földbe verziót még nem tapasztaltam, mondjuk kb fél éve nem volt előszedve a Marder, lehet összefügg azzal, hogy a rakéták pályáját módosították, és mostmár spirál vonalon kanyarogva megy a cél felé, ezt a BMP-2-esen és a Beigletpanzer 57-esnél veszem észre, azokkal játszok mostanság -
Francia91
veterán
Jópár TURMST-V T-72-est szedtem ki, nem lenne feladta, ha normálisan detektálná a találatot
. Hasát szoktam lőni, ahogy az összes szovjet tanknak. De mikor hárman lőjük 3 felől, és csak láncolni sikerül hármunknak ennyi lövésből, kérdéseket vet fel
Lehet izmozni, hogy milyen profi vagy, de mikor egy szaros BMP-2-esről vagy Object 906-osról is pattansz normális lőszerrel, ott azért nem user error van... Hanem találat detektálás, csakhát nem a hibákat javítják, hanem a prémium cuccokat pakolgatják a játékba"(meg hát a játékmechanikát nem módosítja a pénz de azt hiába írom itt
)"Igazad van, a prém fiókos, csak prémium járművel meccsező YouTube-erek videóiban azért megy 99%-ban állandó -1.0-ában, mert nem számít.... Én meg azért megyek kizárólag +1.0-ában vagy ötödik éve, még saját BR-t sem láttam évek óta, downtierről meg álmodni sem merek. 7.0.ával only 8.0 ellen, 7.7-tel full 8.7 ellen, és így tovább....
Nem konkrétan azt mondom, hogy a játékmechanikát módosítja, de biztosan van előnye annak, ha egy talicska pénzt odatol a készítőnek....
-
Francia91
veterán
10-ből 9 meccs....

1 perc után már a spawon van legalább 5 ellen, prémium járművek (Merkava Mk 2D, T-72 TURMS-T) csak rámköpnek, és robbanok, őket 4400 mm átütésű HEATFS meg sem csiklandozza....
Free userként csak szopjál, más nem jár....
Ráadásul 1 hónapja csak ugyanazon a 4 pályán játszok, a másik 10+ pályára képtelen beadni, mintha nem is létezne.... -
Francia91
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
"Persze tök más lenne, ha az elmúlt 10 évben játszottál volna AB légicsatát."
Minden hónapban teszek egy próbát, a legutolsó 3 napja volt, így játszottam az elmúlt 10 évben párat....

De attól a Reálhoz képest sehol sincs, legalábbis abszolut nincs a gépek közt különbség, és több perces 1 vs 1, ahol a gépek közti különbségeket előnyödre tudod fordítaniDe hát honnan is tudhatnám ezt kb 10.800 Reál és kb 9.200 Arcade légi csata után, csak most kezdtem....
-
Francia91
veterán
Csodálatos, még mindig....

-
Francia91
veterán
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Rendszeresen ezt kapom én is, hogy zsinórban képes ugyanazt a pályát, ugyanarról a spawn oldalról és ugyanabban a csatamódban beadni. Mintha nem lenne más 15+ pálya a játékban... Van pálya, amit már bő 1 éve nem is láttam (Karélia, Mozdok, Fehér szikla erőd)

#16290 BerserkGuts
A felől szoktam menni én is, de ruszki tankkal bármilyen dombos pálya büntetés
Jelenleg 9.7-ben megyek oroszokkal (T-64B, T-64A, T-72, Zsu-23, T-62 presettel) -
Francia91
veterán
Ma eddig 7 meccsből 6 meccsen kizárólag ezt a pályát volt képes beadni.... Nincs más pálya a WT-ben, vagy mi a szösz van?
-
Francia91
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
Én 450-400 km/h-tól nyitom a szárnyakat combat állásba, majd 300-tól landing állásba, ez sokat segít lassulni. Ezek azok a sebességek, amik alatt nem szakad a szárny. Combat állásba általában 450 km/h a határ, landing állálban 320-300 km/h az a határ, aminél nyithatod az adott állásokba a szárnyat.
-
Francia91
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
Nincs légfékjük, sem ernyőjük
Messer 262-est 300 alatt óvatosan nyugodtan leteheted behúzott futóművel a két hajtóműre, nem esik szét a gép, és nagyon szépen lassul
(én így szoktam)
Mig 9-nél és a többinél ezt nem tudom megtenni, ott 300 alatt leteszem futóművel, majd mikor a 100-as tempót elérem, Q-val vagy E-vel elkezdek fordulni a géppel (közben féket nyomva), 100 alatt már nem törik ki a futómű a művelettől -
Francia91
veterán
Éljen a Booster....
-
Francia91
veterán
2 vs 20-ban nehéz is eredményesnek lenni

Amúgy meg direkt behoztam a Beigletpanzer 57-est, tudom, hogy azzal pár másodperc alatt ki tudok szedni pár spwncampert, ha már veszve is van a meccs
Hogy legyek eredményes, ha 2 perc után már maximum hárman maradunk egy komplett csapat ellen?
-
Francia91
veterán
Spawncamperek irtása....
-
Francia91
veterán
válasz
Kotomicuki
üzenetére
IS-2 nagyon baba pl, szeretem
T-44-122-est meg tudtam venni, volt Golden Wagerből aranyam, egyik meccs után meg 75%-os kedvezményt pörgetett ki rá, megvettem, nem bántam meg
IS-2-es ágyúja egy mozgékony tankban, jókat lehet vele menni -
Francia91
veterán
válasz
7Sony7
üzenetére
Ahhoz képest én tudtam vele hozni 6 kill környékét halál nélkül Reál meccseken, nem okozott gondot

A T-44-122-estől is óvva intettek klántársaim, mégis 7-10 kill összejött vele meccsenként (és még mindig Reálban). Van ezeknek a tankoknak egy külön kezelési módjuk, ha arra ráérzel, nagyon is jók tudnak lenni
-
Francia91
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
Az elmúlt évek "fejlesztései" alapján nem várok többet a Gaijin-tól. Igazából majdnem mindent leszedáltak, kezdve a pályáktól, majd ez a heli légvédelem, stb....
Azon csodálkozok, hogy a gazdasági rendszeren valamit alakítottak pozitív irányban, és hogy már a prémium Ka-50-es heli nem jöhet állig felfegyverkezve 8 km-ről hatásos irányított rakétákkal, az első pár percben szerezve 6-7 killt is.... Mostmár nem irányított rakétákkal kezdhet maximum, ahhoz meg közel kell merészkednie -
Francia91
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
Igen, eleinte volt, ha a repülővel már picit közeledtem felé véletlen (jet-tel nem nehéz ott lenni pár pillanat alatt, mikor a tankokat rakétázod), akkor darabokra szaggatott. Aztán ezt szépen kivették.
Szerintem hasonló okokból, mint ahogy a dombos pályákon részeket alakítanak át és tiltanak le (ezáltal totál kinyírva a kurvajó pályákat): a prémium, minden pénzt odatalicskázó síró usereknek nem tetszik, hogy ezt meg azt lehet, vagy épp nem lehet
Karélia, és jópár másik pálya olyan szépen ki lett nyírva, azáltal, hogy a fél pályát pirossal látták el, nagyobb dombra, pálya széli lesihelyekre nem lehet felmenni...
Undorító, amiket az elmúlt 1-2 évben művelnek a pályákkal, és ezzel a heli reptérrel is.... Jártam már így én is helivel, ott campelt a prémium Ka-50-es, és szedett ki vagy 4-5 felszálló csapattársat....
-
Francia91
veterán
-
Francia91
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Oldalra kimentem, és onnan szedegedtem őket
-
Francia91
veterán
Ha megszakadok sem enged atomot hozni.... Free user skill...
A csapatnak meg megint gratula, percek alatt öngyilkosnak kell a felének lennie, a másik fele meg alig képes bármit is lőni....
-
Francia91
veterán
Király...

A csapat fogalmának így nagy értelme van, 10-ből 9 meccsen ugyanez megy
-
Francia91
veterán
Lehet valamit tenni az ellen, hogy ne egyedül legyek minden meccsen, és hogy a csapat többi tagja megérje a csata második percét, vagy ha nem fizetek és free user vagyok, törődjek bele több év után, hogy egy meccs maximum 2-3 emberes az én csapatom részéről?......
Mindenki megöleti magát 2 percen belül, aztán egy komplett vagy fél csapat ellen kell szopni... De vagy 5 éve kizárólag ez megy.....
Van valami bevált taktika, azt leszámítva, hogy egy talicska pénzt adok a Gaijin-nak, vagy mostmár ha megnyitom a WT-t, akkor ezzel éljek, amíg le nem törlöm megint?
-
Francia91
veterán
válasz
Phobion
üzenetére
Vannak olyan tankok, amiknek lassan fordul a tornyuk (Panther D, azthiszem, annak pl k*rva lassan fordul a tornya). Adatlapon minden tanknak ott van a toronyforgási sebessége fok/sec értékben, olyan 14 körültől használható, alatta kínszenvedés. Ez adott tanktól függ
Amíg stabilizátorod nincs, nem jutsz el olyan tankokig (amcsiknál már azthiszem 3.7-től vannak a Sherman-eknél, bár nem olyan mint top tierben, olyan 15-20 km/h sebességig használhatóak, a többi nemzetnél olyan 7.0 vagy 7.7 felett jönnek a stabilizátoros tankok), addig sajnos ilyen lesz. Ezen nem változtat az Arcade szerintem -
Francia91
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
Nem muszáj, de így dob össze. EU szerver van beállítva nekem évek óta, de nem sokart ér szerintem, ha free user vagyok
Érdekes módon tank reál meccsben az esetek 90%-ában kínai betűvel megnevezett játékosok aratnak, 1-2 perc alatt 2 emberke ledarálja a csapatot, a lőszer meg átmegy rajta, vagy lepattan olyan helyről, ahol pukkantania kéne....
2 perc alatt 2-3 ilyen emberke kiirtja a csapatunkat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Bestbuy játékok
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Sony Ps5 konzol slim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Hasát szoktam lőni, ahogy az összes szovjet tanknak. De mikor hárman lőjük 3 felől, és csak láncolni sikerül hármunknak ennyi lövésből, kérdéseket vet fel
)"