- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Igen, ezt már említetted párszor.
Na, mentem még egy meccset kiváncsiságból. Láss csodát, a második helyen vélgeztem és nyertünk is

Persze már nincs pérmiumom dél óta, de oda se neki, úgy tűnik, hogy nem is kell akkor hiányoljam ... Vagy ha nem is az za oka, de valahogy mindenképp furcsa, hogy pont a prém lejárta után kezdtem el tudni hirtelen megint játszani. -
KROK640
nagyúr
Eh, nekem most az elmúlt prémes időszakban az is megugrohatatlan kihívás volt, hogya csapatunkon belül az első 10-ben benne legyek. Az már, hogy és emellé még vesztünk vagy nyerünk, már kb semekkora prioritás nem is volt, hogy úgy mondjam már nem is érdekelt. De így visszanézve, volt egy ötös win streakem, amúgy enyhe többségben van a vereség.
#17399 Kolbi_30 : Lehet, hogy én is leteszem, de egyelőre csak nagyon minimálisra fogom csökkenteni a vele töltött időt.
-
KROK640
nagyúr
-
Kolbi_30
őstag
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
"Csodálatosan nerfelték az egész bombázós ágat" - persze. Azt is megmondom mikortól : Az 1.71-es Viva la france patch volt az ami szertendő széjjel nerfelte az egész bombázós ágat. Azóta néha nagy lassan erősítenek rajta picit, de a 1.69-es (2017 május) szintet még távolról sem sikerült elérni újra. nem tudom, hogy kinek az ötlete volt, hogy dobjuk ki a bomber ágat a játékból gyakorlatilag, de nem örülök neki.
A képek amiket linkeltél nagyon nem maiaik, még a lekerekítősdi előttről. Akkoriban nézett így ki a játék, amikor elkezdtem (2015 január).
Érdekes, hogy a játék az elmúlt 10 évben nagyon sok szempontból hátrafelé haladt
-
KROK640
nagyúr
Teljesen mást tapasztalatam veled szemben.
RB : kimegyek, felszállok 5-6 percig repülök, semmi nem történik, már kínomban a telefont nyomkodom. Aztán látom az ellenfelet 1-2 perc vadul koncentrálás mi lesz ha ideér, utána szó szerint 3 másodpercen belül eldől a csata, vagy kilőttek és vége, vagy megyek tovább. Make me nervous wreck.
Ezzel szemben AB-ben kidob 2 percen belül ott az ellenséges repcsihullám, akikkel simán lehet fordulóharcozni anélkül, hogy eltörne a géped, mivel jobban is bírják, ezért sok esetben a csaták is hosszabbak. Amatőr dolog azt hinni, hogy a gépek között nincs különbség, nagyon is van. talán nem olyan éles mint RB-ben, de nagyon is van különbség. Jah és ha kilőnek nem az van, hogy keresel másik meccset percekig, felszállsz, percekig repülsz, hanem csak kihozod a következő gépet és megy is tovább a móka. Arról nem is beszélve, hogy egyszerre több személyzetet és gépet fejlesztesz azonos meccsen belül. Sőt, időarányosabb gyorsabb is a fejlődés, hiába kap az ember látszatra több LB-t egy-egy RB meccs után, ezt már régen levezettem, hogy azonos idő alatt több LB zsákolható be ABben. Már ha a fejlődés is fontos.
Időről időre ki szoktam menni RB-zni is, mert kombináltan játszok, de számomra egyértelműen az AB az élhetőbb. -
KROK640
nagyúr
-
Brekkk
őstag
-
csongi
veterán
-
csongi
veterán
-
KROK640
nagyúr
Nálam most az a divat (szerintem állítottak rajta) hogy arcade-ban simán feldobál 1.7-2.0-t is.
A másik (amiket tettem be az elmúlt napokban is) a "veszett ügy" meccs. Semmit sem tudok csinálni fölesleges az egész, free frag vagyok semmi más.jah meg ha már pályák : pár hete megjelent a "légi hódítás" nevű agyrém. Tegyünk be a korábbi sima légi csapás pályák közepére 1-3 random légi pontot amit el lehet foglalni, miután úgy szétnyújtottuk a pályát, hogy a szerencsétlen játékos csak a középső pontig szó szerint 5 percet repül padló gázon. Bomberrel esélyed sincs kilőni a célpontokat, mert 3-4 percig kell úgy repüljél, hogy már szembejöttek, meg beálltak mögéd az ellenséges gépek, csatarepcsivel ugyanezért nem tudsz földit szedni, mert egyszerűen nem tudsz odaérni, az nem megy, hogy percekig repülsz és a 2-3 mögötted lévő gép ellen tartod is a gépedet, meg azért a földire is figyelsz.
De tudsz szerencsés esetben 1-2 zónafoglalást csinálni. Igaz T2-T3 feladatok között AB légiben semmi ilyen nincs, de tudsz ilyet. Az, hogy X db bázist bomberrel, vagy csatarepcsivel földi unitot kiszedj, az nem fog menni, mert úgysem érsz oda.Amúgyis azt vettem észre, hogy szépen csendben ez a dobj ki bomberrel X db bázist feladat egyre nehezebb lett. Erősítettek a bázisokon is, de a fő gond, hogy a reptér birtoklást (domination) ahol nincs is bázis száma nagyon jelentősen megnövekedett (aztán még én kapom a crew lockot mikor a negyedik meccsből is instant kilépek, amin ugye nincs is bázis amit kidobhatnék, tehát tök fölösleges a meccsben maradnom); plusz ugy rengeteg légi hódítást is kapunk, sima hagyományos légi csapás, ne adj' isten frontline (ami amúgy a kedvenc módom mai napig) meg már fehér holló katgeória

És mintha figyelné az algoritmus, ha az a feladat, hogy szejek ki X db bázist, akkor 4-5 reptér biroklás, majd egy-két légi hódítá, majd megint reptér birtoklás, utána nagy nehezen egy légi csapás (még az sem biztosíték, hogy akár csak egyetlen bázist is kiszedjek, de legalább az esély már megvan. Persze újabban egy körből itt sem lehet kiszórni a megerősített bázisokat, második köröd meg nemigen van).És ezt látom igazán nagy problémának, hogy a matchmaker mintha direkt a játékos szivatására lenne beállítva.
-
JONAS77
aktív tag
-
KROK640
nagyúr
-
csongi
veterán
-
edari
őstag
-
Kolbi_30
őstag
-
csongi
veterán
-
edari
őstag
-
edari
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Nyugi, a hetvegen nekem sikerült par jó meccs, de többnyire a csapatom kempelt kikapcsolt monitorral..meg irkaltak hogy noob...volt meccs ahol 5 foglalasom volt, senki mas meg sem próbálta..meg 5 en kempeltwk korbe a pontot es simán elvitte az enemy..11.7 ben azert mar mast var az ember..1-5 brben azert meg nem kell csodát várni..de ott mar nem lenne baj, ha lehetne erdemi élvezetes jatekot jatszani..amugy volt hogy 4 KA50/52 jott kezdesnek marha nagy elmeny volt..
-
KROK640
nagyúr
Szerintem a youtubeosok kiemeltek ilyen szempontból, mert én is ezt látom. Minden youtubeosnál full downtier van, én meg szintén évek óta valamiért mindig "felfelé játszok", +1.0 BRben.
Ma egyetlen egyszer kaptam downtiert (a 14 meccsből) de azt is csak azért, mert akkor az volt a kib*szás velem. (Légi fölényt kaptam amiben nincs is földi unit, amikor földiket kellett kiszedni) -
KROK640
nagyúr
Nem csodálom. már én is hajlamos vagyok akár az intsant kilépésre is.
Ma például azt a rohadt egyszerű feladatot, hogy iktassak ki 28 földi unitot csatarepülővel. Ezt sikerült 14 azaz tizennégy meccsből abszorválnom, amiből konkrétan NULLA db frontline volt (akkor egy meccs alatt is mehetett volna), viszont még kaptam légi fölényt is a 3.3-as presetemre (jellemzően 2.0 alatt dobálja) ahol ugye NULLA földi unit van. Jah meg szarásig ment a reptérbirtoklás, meg légi hódítás, ahol alig van földi + qrwa messze vannak. Mintha a feladatot és a jármű peresetet figyelembe véve direkt rossz pályát/módot adna be a játék.
Mikor kilépek zsinórban három meccsből és negyedjére is visszaadja ugyanazt adja be, akkor már egészen azt érzem, hogy ebbe bizony bele van nyúlva.A másik : nem tudom mi van, de egy ideje minden meccs arról szól, hogy a középmezőnytől hátrafelé végzek, többnyire vereséggel, és ha fejre állok sem jönnek az eredmények. Nagyon demotivál az egész.
-
kigyi_23
addikt
Nem az a baj, hogy van ilyen meccs, mert elkerülhetetlen. A baj az, hogy mindegyik ilyen és legtöbbször a rossz oldalára kerülök a brének. És hiába nyerünk, ha véletlenül belefutsz egy lövésbe az elején amire bejössz második tankoddal már nincs szembe senki, mert lenyomja a csapatotok.
-
Kotomicuki
senior tag
Az ilyen meccsekről én is kilépek, amint lehet, mert már eleve egy agyatlan, kocsmai bunyó ez a csatafelállás, semmi taktikával és így lehetőséggel sem, amihez még hozzájön a térképek beszűkítése, ezzel tovább rombolva a már amúgy is harmatgyenge élményt, ebben az irányított szerencsejátékban, ahol nagyon nem mindegy, főleg nem kedvezményezettként, hogy tudsz-e magadnak előnyös pozíciót fölvenni, ami ezen módban az esetek többségében eleve lehetetlen.
Ezen csatamód 3/4-ében semmi esélyem az eredményességre és csak a maradékban van némi remény, élvezetesnek egyáltalán nem mondható "eredmény" elérésére, ami minden esetben elmarad a 3 foglalókörös csatákétól.
Másoknak, a célpont szerepébe belekényszerítve, a saját költségemre minek "játsszak"?!
-
Kolbi_30
őstag
-
kigyi_23
addikt
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
-
csongi
veterán
-
7Sony7
addikt
-
KROK640
nagyúr
-
Kolbi_30
őstag
En par hónapja irtam chatre, hogy nem lenne utolso, ha foglalnank pontot es nem csak korbe kempelnenk es ennek ellenére elviszi az ellenfél ,mert nyilván vak gecik vannak velem..es kaptam az oltást, hogy noob geci vagyok meg mit kepzelek...ezt killre játsszák..persze buktunk, mint alltalaban, amikor vak kemper gecikkel rak ossze..tobbnyire egyedul foglalok mert a csapat kempeli a semmit.. es azt is szarul..
-
Kolbi_30
őstag
-
Urna
tag
Kapni nem kap senki, dolgozni kell érte

Dehogy konstruktív is legyek:
99% hogy ledobott. 12 killre már 2000 feletti sp kéne legyen bőven de csak killek nagyon kevesek, ha csak ölni szeretnél az 14-15 körül lesz a downtierben, ha feldobott volna akkor 9-10 elég.
Ha lefelé dob, többet kell dolgozni mert kevesebbet kapsz egy killre illetve capre (mivel neked jobb a járműved, valamivel kompenzálni kell, ne az legyen hogy aki full downtierbe van, ledaráljon 3 perc alatt mindenkit egy nukkal), valamint a killek önmagukban kevesebb sp-t adnak pl egy foglaláshoz képest. Fogallás kb 200-250sp, kill kb 50-el kevesebb de nem nézem túl gyakran a mapot hogy lássam. Emellett bejön az is ha jól tudom (de javítson ki bárki), hogy ha olyan járművet ölsz, ami nem az adott br-be való (feltierelet bt5, tigris 1-ek, sturer emil stb, azok nem adnak annyit mint amit az adott meccsben található járművek adnának, pl egy 7.7-es meccsben )
Tehát sokkal egyszerűbb úgy menni a nuke-ra, (ha ez a vágyad) hogy leginkább a cap pontok közt futkosol, esetleg közben lövöd az enemy-t hogy legyen killed / assistod.
Nyilván ez nem opció battle módban, ott csak ölni meg assistot szerezni lehet de ott javarész hosszabbak is a meccsek. Emellett nyilván az is rosszul jön ki, hogy ha újra kell éledni akkor pl egy heavy sokkal több sp-t kér mint a lightok, repcsiket bevinni nuke előtt meg kb esélytelen, de volt hogy 4 meg 5 éledésre is sikerült már dobni. A fentebbi tierekbe jobb ha van bent light / spaa mert sokkal kevesebb SP bevinni és sokszor visszahozzák annak a többszörösét -> EZ Nuke.
Ebben a meccsben 2x éledtem ontossal, abból 1x 0 pontra tettek ki, majd a második valami 2300 körül halt, és csak a t29 volt bent, szóval azzal még pluszban 600 sp kellett. Ott nyilván segít hogy ha meglövik akkor a felfogott dmg-ből is kaptam sp-t, capeltem vele meg asszem 2 kill volt.
Itt a T64-el nagyon sokáig elmentem, de kiszedtek valahol 2400-nál, és nagyon jól jött hogy a Sprut kb alig került sp-be mert light, volt vele pár scout assist aztán 1 kill, de nem értem be a nukkal.
USA 11.0-t nagyon sokat dobta lefelé a patch előtt itt muszáj voltam capelni egyet majd kiugrani az abramsből.
Szintén 11.0, de itt kellett erősen bántani a lightokat meg a gépeket, ennek a nukenak a nagyát az LAV-AD csinálta meg.
És akkor egy "sok halálos" a végére, itt igazából az első spawn za-rooikat kuka volt, meg a második se túl erős (2-3 kill körül asszem) az Olifant meg a 76-os viszont megérősek voltak. Ugye 2x SPAA, meg 1x egy light azért nem sok sp szóval azért lehet sok halál mellett is, de 2 cap meg assistok sokat adtak itt is.
-
csongi
veterán
Mikor ki irja, higy az ellenseges lovesz eszmeletlen,de mindegyik tuzel. Ez a kedvencem.
Az en loveszeim sorra elhalnak. A pro kegyelmezett loveszeit leszedni nem lehet.
Kinai orosz jatekosok szama azert ugrot meg szerintem, mert a szerverek fele ott van. A gazdasagi recesszio miatt az europai szervereket jelentos reezet lezartak. Banki tranzakciok Magyar ceg bonyolitja. Ezert is lettek magyar jarmuvek. Ha ez nem tortenik meg, akkor sosem lesz.
Siras ide vagy oda.
A jatekok 1/3 fos vagy ultra fos pl-el mennek.
Ping 70 pl 38
.
De a nullas pl szerveren is kriminalis az esemeny.
Most a keleti szerveren szopunk,melotte a nyugatin. Ugyan ezekkel az anomaliakkal kuzd a rendszer. Ehhez tarsul a jatek motorja, fizetos felepitese.
GPU 96% CPU 15.
Konzol gepek optimalizalasa a fo irany.
Megjelent androidra is a jatek.
-
Kolbi_30
őstag
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
-
wednesday
őstag
Hát nem.
Főleg, hogy a lock még semmit nem jelent, még simán kitérhet, flar stb.Pláne, ha feldob 11-be és a fejem felett kőröznek 7-8km-ren és szórják a GBU-t...Legalább akkor a 3km adja be.
Itt az uptier sokkal nagyobb ugrás, mint mondjuk 4,7-5.7-6-7stb. Ott repülőkbe alig jelent valamit, tankoknál meg so-so, lehet kezelni. De itt 10-11 repülőkbe nagyon nem mindegy.
-
edari
őstag
-
KROK640
nagyúr
Igen, én is azt veszem észre, hogy amióta a prémem lejárt egyfolytában zaklat, hogy fizessek elő, másrészt mégjobban sz0pok. Toálisan az volt ma is az érzésem mind a két meccsben amit nyomtam, hogy free fragnek vagyok odatéve. T2-es kötvényfeladat : nyerjek egy csatát és legyek benne az első 5-ben. Volt két olyan vereségünk, ahol az utolsó háromban voltam.
" 1 hónapja csak ugyanazon a 4 pályán játszok" ne is mondd, már azt sem tudom hogy variáljak a letiltható pályákkal, mert ha valamelyikről leveszem a tiltást, hogy egy másikra rakhassam át, akkor a "felszabadult" pályát kezdi el spamelni. Az meg külön G3CI megoldás, hogyha pl az a feladatom, hogy dobjak ki X mennyislégű bázist, akkor elkezdi spamelni a reptérbirtoklást, ahol ugye esélyem sincs végrehajtani a feladatot, pláne, ha több bomber is van a presetemben. Aztán ha 8 percnél hamarabb kilépek, - mert nincs kedvem wastolni az időmet egy olyan meccsben ami nem visz közelebb a célomhoz - akkor meg még én kapok crewlockot, holott a játék volt hülye. Évek óta masszívan megyünk a user unfriendly irányba.
Azt már nem is említem, hoghy az új fórum egy átláthatatlan katyvasz, amit csak azok nem olvasnak akiknek kellene.#16340 wednesday : 6.3-tól felfelé nem élvezem a meccseket, sőt, messzebb megyek, néhány kivételtől eltekintve már általában 4.3 felett sem, és ami tényleg élvezhető legjobban az 2.0 alatt van.
-
KROK640
nagyúr
Arról bölcsen hallgattál, hogy minden hónapba megpróbálod, ugyanis eddig csak az RB-s tartalmakat öntötted ránk, meg nagy vehemenciával megszakértetted, hogy az AB szar és pont. Szóval nekem ezt mégis kb honnan kellett volna tudnom?

1024 reál, és 21 ezer AB csata van mögöttem, és látom mindkét módnak az előnyeit. De most az AB-t nagyon elszarták, kezdek odajutni, hogy már a T2-es kötvényfeladatokat sem fogom lehozni, a T3-asokat meg el is engedtem. Pl mostmár szinte lehetetlen crit hitet lőni, ettől még mindig megvan a az feladat, hogy csinálj 36 critet. Míg régen ez egy óra aktívá játék volt, most a feladatra rendelkezésre álló 21 óra sem lenne elég ...
#16328 Kotomicuki : "Tényleg egyre xarabb ez a játék.." - el nem tudom hozni, hogy kik és mi alapján hoznak bizonyos döntéseket, de az látszik, hogy azok nem játszanak a játékkal. Egyébiránt sem értem azt, hogy miért nem user barátabb irányba fejlesztenek, miért azt nézik, hogy lehet mégjobban sz0patni az embert?
Most mióta ezt bevezették látványosan kevesebbet játszok, napi 1-2 meccset megyek szemben a régi napi 15-30 meccsel. -
edari
őstag
-
csongi
veterán
-
Urna
tag
A rakéta akkor fog elérni a páncélig ha tandem warhead-es, vagy a pen-je nagyobb mint amit az era max meg tud állítani. (mivel az is kémiai, mint a heat fs)
Ha pedig nem megy a turmst kilövése apfsds-el se akkor javaslom lentebbi tiereket (nem bántás de akkor kell még gyakorolni) , mert az a tank 2 lövés a legrosszabb napokon is.
1. breach, 2. hasa. Minden orosz mbt-t ott lősz meg, mind el is pukkan . Vannak még helyek ahol van esélyed, ha elég nagy a pen, overmatcheled a tetején, de ott van hogy 1-1 kell a gunnernek meg a commandernek, nem olyan konzisztens mint a nyaka/breach. Oldalánál ha kicsi a szög első görgő is meglehetősen egyszerű lövés, főleg ilyen leo2 K magasságban amit toltál.
(meg hát a játékmechanikát nem módosítja a pénz de azt hiába írom itt
) -
wednesday
őstag
-
KROK640
nagyúr
Nem szeretem az efféle vicceskedéseket, mert teljesen bagatelizálod az írásomat!
Persze tök más lenne, ha az elmúlt 10 évben játszottál volna AB légicsatát. Pl érdekelne, hogy másnál is ez van?
Eddig viszonylag jó volt, sőt több előnye volt az ABnek az RBhez képest, de most sikerült elb*szni azt, ami 2015 januárjától idáig úgy ahogy működött.Valahányszor azt hiszem, hogy ezt a játékot már nem lehet ennél jobban elb*szni a Gajin csak annyit mond : "Fogd meg a söröm".
Ráadásul a legszomorúbb, hogy arra sincs reményem, hogy hamar rájönnek és kijavítják, a one-hitel kilőhető bomberek kb 3 évig voltak jelen, mire már szinte nem volt meccs amiben bomber volt, végre rájött a Gajin, hogy valamit elb*sztak.
De elég a DO335-re gondolni, sikerült azt is 5 évre úgy lenerfelni, hogy a kutya sem használta, aztán gondolom egyszere leesett valahol, hogy ez így nem jó. Ezek azt mutatják számomra, hogy az is lehet, hogy tartósan meg kell barátkozni ezzel az új rendszerrel. Amihez semmi kedvem. Nem azt mondom, hogy minden úgy szar ahogy van ebben az új rendszerben, de vannak dolgok amiket okvetlenül változtatni kellene. -
wednesday
őstag
-
7Sony7
addikt
-
BerserkGuts
addikt
-
Kotomicuki
senior tag
AB-ben, ha kilépek egy csatából, mert "nemszeretem" - map és/vagy csatamód miatt - , akkor ha az játszható a többi nemzettel és soraimmal - 9 perces bünti a kilépés - , akkor akár folyamatosan azt dobja be, újra, meg újra, nagyon sokáig.
Amikor az olasz szárazföldet elkezdtem 1.0-ban - itt nincs büntiidő - , akkor legalább 7, egymást követő csatában akart ugyanarra a map-ra ÉS csatamódba belekényszeríteni a script...
-
wednesday
őstag
Köszi, akkor megpróbálom a hasra szállást ME-nél. A Q-E-vel én is szoktam ügyeskedni csak akkor ezek szerint túl nagy sebességnél próbáltam és kitört oldalra és onnan is lefutott.
Az a durva, hogy a 100-as tempót sokszor nem értem el a kifutó végén, ennél gyorsabban ment. Ezek a gépek ereszkedés közben még gyorsulnak nulla hajtóműteljesítmény mellett is. Egy prop-os gépénél sokkal könnyebb, a légcsavarnak jó nagy ellenállása van.
-
BerserkGuts
addikt
-
edari
őstag
-
edari
őstag
-
wednesday
őstag
Igen, ezt én lemming effektusnak hívom. Gyorsan berongyolni a csatába, hátha összejön 1-2 kill miután azonnal ki is lövik az illetőt. És így összekaparni pár pontot, aztán jöhet a köv csata. Pár perc múlva úgyis oldalról, meg hátulról meg a spwanról fogod kapni a lövéseket.
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
Persze, én is szerettem használni, miután megismertem. Csak nem olvastam el a "használatit"
Az első lövés után, nézem a folyamatjelzőt, ahogy tölt befele... Még mindig, még mindig. Viszont ha eltaláltam, annak nagyrészt annyi volt.
Csak meglepő volt a borzalmas lassúság, főleg a Bt 5; Bt 7 után.
Basszus, most látom, te franciául játszol? Adsz a nevedre!
Ja, most zoomoltam rá, német? Ellenálló vagy?
-
wednesday
őstag
És erre ez a megoldás?
Hát akkor legyen pontatlanabb, lassabb a légelhárítás nagy sebességű repülőkre. De ez, hogy a heli szépen "besétál" benyomja a lebegő üzemmódot (közben úgy világít mint egy karácsonyfa a lövésektől) és csak várja a free killt, én ezt legális csalásnak tartom.
-
wednesday
őstag
-
BerserkGuts
addikt
-
csongi
veterán
-
BerserkGuts
addikt
-
BerserkGuts
addikt
-
7Sony7
addikt
-
csongi
veterán
-
BerserkGuts
addikt
aha most az obj292 miatt megőrül a nép minél több csatát letolnak
de én se szenvedek fölöslegesen ha már csak megint arról szól hogy folyamat földről levegőből spawn killeznek.
Nem éri meg az pár perc addig elkezdődik talán a nyerő meccs ahol én fogom ugyan ezt csinálni csak szedni a free killt mert ugye legalább egyszerre 5-en megyünk 1-re az a szerencsétlen meg azt se tudja kit lőjjön és biztosan be lesz kerítve akárhova fut
-
KROK640
nagyúr
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
-
Phobion
addikt
-
Phobion
addikt
nekem az a gondom, hogy extrém lassan fordul a torony, van ez az ágyú blobbing vagy minek nevezzem, gondolom stabilizátor nélküli tankoknál van, hogy ugrál az ágyú amíg meg nem áll a tank, és az extrém lassú a hull forgatás, de hát ilyen az eleje, lesz ez még rosszabb is gondolom
de legtöbbet asszem' air-ben kell gyakorolnom 🙉
-
7Sony7
addikt
-
wednesday
őstag
A kínaiakkal muszáj együtt játszani? Tisztelet a kivételnek, de náluk ez nemzeti sport. Jó olyan kivétel is van, hogy kínai pingálást használ a nevében, de valójában nem kínai, de ez egy kisebbség lehet.
Ezek szerint tök feleslegesen vannak régiós szerverek.
Időnként ugyan bannolják őket, de a többség elvileg visszajön és ÚJRA vásárol prémium járművet.
Hát akkor ez egy aranybánya a cégnek. Plusz a jó csalás is drága és havidíjas ( mondjuk havi 80 euró). Ez nekem annyira hihetetlen, hogy képesek egy autó árát is bele@szni, hogy a legtöbb még csak nem is egy kiemelkedő eredményt elérjen.
-
KROK640
nagyúr
Ez még lehet adott esetben valamiféle cheat/hack is.
De amiket én írtam, ott már tényleg nem találok más magyarázatot, minthogy a játék szánt szándékkal nyúl bele a történésekbe. Pl mi az esélye nyolc bázisbirtoklásnak egymás után? És persze pont akkor amikor nekem a lehető legrosszabb?vagy legutóbb pl kellett 3 kill mint T2-es kötvényfeladat. Mit gondolsz mi volt az első meccs végén? 6 assist és 1 kill. Merő véletlen ... nek gondolod, amíg nem már végül heteken keresztül ilyen "véletlenek" történnek veled.
Közben a 10 wines projectem már 31-9 ... 40 meccs, 6 nap, és nem, nincs még meg a 10 győzelem. Kezdem ugyanazt érezni amit 2018 nyaráig éreztem a játékkal kapcsolatban : Nem, semmilyen event, BP, akármi, nem érdekel, nem csinálom, mert KEVÉS VAGYOK HOZZÁ. Ezt éri el a játék csak...
-
KROK640
nagyúr
Nekem "csak" 500/22-es netem van, de eléggé sokat tartózkodok nyugat Európában, és nyugodtan állíthatom, hogy az átlag user net ennek a közelében sincs.
Mégis nálam is van ez is. De ez kevésbé zavar, mint az, amikor az imént részletezett módon olyan helyzetbe hoz a játék, hogy esélyem sincs. -
KROK640
nagyúr
Na, az imént felsoroltak mellett a másik a hirtelen szerver probléma, ez velem is megszokott esni.
A 4 perc crewlock meg nem is olyan vészes, nekem újabban a 8 percet 9 percre emelte a játék.Pl mikor az a feladatom, hogy kidobjak X mennyiségű bázist bomberrel, és bedob egy reptérbirtoklást a full bomberes presetemre akkor instant kilépek. Múltkor meg kellett változtassam ezt a feladatot, több mint 200 ezer!!!! SL-ért mert nyolcból nyolcszor kaptam reptérbirtoklást, pedig vártam is, BRt is váltottam stb, tehát nyolcból nyolcszor kaptam olyan meccset AHOL ESÉLYEM SEM VOLT teljesíteni a feladatot amit kért tőlem a játék. Azt meg senki ne várja, hogy le fogok játszani nyolc olyan meccset amiben esélyem sincs (a kívánt) eredményt elérni.
-
KROK640
nagyúr
-
edari
őstag
-
csongi
veterán
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
-
Urna
tag
Ha feldob több sp jön a killekből, de jól írja kolléga, a capsokat dob.
Nekem legutóbb egy teljes downtierbe 13 kill meg 2 cap kellett, de a rá következő meccsen ami ful uptier, már 7 kill 2 assistra volt 2400sp. Ha csak killek a kérdéses akkor ilyen 12-13 kell kb de a capek sokat dobnak, volt hogy 3 cap és csak 9 killre megvolt az atom.
A kamovos story meg már nagyon rongyos kb másfél-két éve nem spawnolnak se vihkr, se liqud rakétákkal, meg a prémium vs free ot play useres fosnak sincs semmi értelme pls stop tis bs -
edari
őstag
-
edari
őstag
-
KROK640
nagyúr
-
BerserkGuts
addikt
Hát igen kicsit más aki most játszik xd neki természetes de jó neki istenen csak irigyelni tudom baszki
mert én már ezek után nem ülök bele hogy free kill legyek másnak heatfs semmit nem ér ilyen modern kompozit tankok ellen meg reaktív páncél az kell nekem a kis leo1-nek aminek 0 hozzájuk képest
Raketautomat is 7.3 volt oké kicsi nagyon op mert azzal bármit kilehet szedni -
BerserkGuts
addikt
-
KROK640
nagyúr
ÚÚÚÚ, de nosztalgikus volt látni a játék régi kinézetét.

Mellesleg sokkal praktikusabb is volt, ezt a szögletes, mindent lehalványító nézetet úúútálom, azt reméltem, hogy hamar tovább lépnek, de sajnos évek óta ez van, és semmi jele, hogy lecserélnék valami praktikusra. így pl egy meccs közben már ez eredményeimet és azt hogy épp milyen booster van, nemhogy egyszerre nem tekinthetem meg, ezutóbbit konkrétan sehogy, pedig régen lehetett. (így már sajnos képszerkesztés nélkül lehetetlen elkészíteni azokat a képeket amiket régen, hogy a képen látszik, hogy nagy booster van, és az ember a csata hátuljában kullog, szokás szerint "véletlenül".B57 pont az egyik amivel ezt ma is csinálom, de abban igazad van, hogy néha előfordul pár meccs mikor első oldás előtt kiszednek pillanatok alatt valami irányított szarral. És igen, én is gyakran maradok egyedül a csata végére.
Igazán durván egyébként a TU4-et és az IL28-at erőszakolták meg, mindkét gép 6.0-ból került fel 8.0-ba, ahol 10+ km-ről irányított rakétákkal kilövik. Ez a két gép nekem jelen körülmények között soha nem lesz kihúzva, mivel tíz meccsből kilencbe még csak LB-t sem kapok (airspawn-t kap, így még a felszállásért járó LB-t sem tudom beseperni). Valamint a B29A BN ami szintén 6.0-ról 7.0-ig repült. Azzal sem tudok mit kezdeni, netto pénz és idő pocsékolás csatába vinni. Mindegy, hogy AB vagy RB, ezek a gépek mindkét helyen esélytelenek ezzel a BR-el*.
A németeknél kifejlesztettem az IL28-ast, de azt még át BRezés előtt, 28+33(!) csatából.* Értem én, hogy anno azokkal a gépekkel repült együtt amikkel egy BR-en van, csak a BRnek a balanszról kéne szólnia, nem arról, hogy mivel volt egy időben (arra a Tier szerintem pont jó). Nyilván ezzel azt akarták elkerülni, hogy középidős Messerek, meg B25 együtt repüljön ezekkel a gépekkel, de sajnos technikailag ezek ennyit tudnak. A való életben mindhez járt igen erős kíséret, ami a játékban nem létezik. Lassan egy évtized alatt nem sikerült megoldani ezt a problémát, inkább "kivonják a forgalomból" (mert a kutya nem repül vele) a gépet.
Sajnos más játékokkal és rendszerekkel is előfordul, hogy a pénz miatt süllyednek (facebook, youtube stb.) egy bizonyos szintre. Amint a szeretet és a lelkesedés elszáll, és a pénz lesz a fő mozgató rugó ez megy. Most újabban (alapból nem rossz ötlet) random összemixelt kedvezményekkel zaklat a játék, pl X gépre kupon + Y booster + 50000 SL. A baj csak azzal van, hogy itt be is árazza ezeket az extrákat, lehúzza majd kiböki, hogy most mindössze ennyiért az enyém lehet. És nem csak a végső ár magas, de elgondolkodok, hogy mennyi GE-t elkérnek egy boosterért, némi SL-ért a gépekért meg pláne, aztán, hogy mennyit kérnek a GE-kért, és rémisztőnek tartom.
Ahogy most azért nincs lassan egy éve prémem sem, mert kigrindolahatatlanná tették a korábbi idő és energia mennyiséggel, egyszer vettem, akkor jöttem rá, hogy dupla idő és energia sem elég, azt meg nem fogom (valódi) pénzzel jutalmazni, hogy húzzák a mézes madzagot előttem.
Ha ehhez hozzáveszem, hogy mint 100%-ban online game egyszer kihúzhatják alóla a szervereket, vagy, hogy mennyi gépet is használok valójában, mik az élevezetes BRek? Arra jutok, hogy már rég elértem oda, ahová érdemes. -
KROK640
nagyúr
Nem tudom, én mostanság a JET bombereket RBben húzom, és egész eredményes.
Pont azt a tulajdonságát használom ki az RBnek ami vadásszal komoly hátrány : vagyis, hogy nehéz találkozni a másikkal, nem lát alapból, és a felhő is jobban rejt.
Egy meccsben kis szerencsével 2-3 kör bombát kioldok, ez sikeres fel és leszállásokkal egész korrekt LB (XP)-t ad. Közben megvacsorázok? IGEN. Unalmas a meccs? igen. De az LB szinte garantáltan jön. -
edari
őstag
-
edari
őstag
-
7Sony7
addikt
-
BerserkGuts
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Minden más játékban jó.

Ebben a meccsben 2x éledtem ontossal, abból 1x 0 pontra tettek ki, majd a második valami 2300 körül halt, és csak a t29 volt bent, szóval azzal még pluszban 600 sp kellett. Ott nyilván segít hogy ha meglövik akkor a felfogott dmg-ből is kaptam sp-t, capeltem vele meg asszem 2 kill volt.
Itt a T64-el nagyon sokáig elmentem, de kiszedtek valahol 2400-nál, és nagyon jól jött hogy a Sprut kb alig került sp-be mert light, volt vele pár scout assist aztán 1 kill, de nem értem be a nukkal.

Persze tök más lenne, ha az elmúlt 10 évben játszottál volna AB légicsatát. Pl érdekelne, hogy másnál is ez van?

szép 14kill ezen a szinten