Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Hetfon en is kaptam egy Teamkill-t, de nem tudtam mire velni a dolgot... Egyik haverommal mentunk squad-ban, en PBJ-1J-vel, o pedig P-39-essel. Egy Thypoon Mk 1b-vel mogottem repulo csapattars csak ugy ok nelkul belemeresztette kb a fel tar 20 mm-est... Vissza kellett fognom magam, hogy ne lojem szet a gunner-ral... A gepem torzse fekete lett, a ket motorom sotetpiros, szarnyak nullak, kb 2 km-es korben tudtam fordulni, a repterunkre mar nem tudtam visszavanszorogni, addigra feladta a ket motorom. Haverom irta, hogy lelovi, mondtam neki, hogy hagyd ra, nem lesz jobb Neked sem, ha lelovod. Jaa, es ezek utan kaptam egy gyonyoru 4 perces Crew Lock-ot
. F*szom tele van ezzel a Crew Lock rendszerrel. Az esetek 95%-aban teljesen jogtalanul zarolja a legenysegemet. Mikor a meccs elso par perceben magam moge kapok 3-4 ellenseget, es cafatokra lonek kozos erovel... Mintha en tehetnek az egeszrol. -
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Múltkor megnyúztam megint picit az R2Y2 V1-et, és most kezdek kiábrándulni (jó és rossz értelemben is), majd egyszer kifejtem... Most pihenőt tartok, meg még sok tequilát kell meginnom ma és úgy lehet nem menne jól a célzás.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. F*szom tele van ezzel a Crew Lock rendszerrel. Az esetek 95%-aban teljesen jogtalanul zarolja a legenysegemet. Mikor a meccs elso par perceben magam moge kapok 3-4 ellenseget, es cafatokra lonek kozos erovel... Mintha en tehetnek az egeszrol.