Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz anglergab #1696 üzenetére
Köszi, azt hiszem, értem. Tkp. minek létesítsen a kicsengetéshez hangcsatornát, amíg nem jön létre a kapcsolat. Kénytelenek leszünk megszokni (ezt is). Az autóban tényleg volt olyan, hogy folyton újrahívtam, mert azt hittem, nem megy ki a hívás valamilyen hálózati probléma miatt. Közben csak nem vették fel.
-
Rick4
félisten
Na ma kipróbáltam ezt a row és a ptcrb profilt is, érdekesek. Amíg az india volte képes arra, hogy két volte-s sim esetében azt írja ki, hogy volte 1-és az 1-es alatt 2, vagyis egy ikonon belül mindkettő simen fut a volte (mobilnet ki-bekapcsolva, wifi ki-bekapcsolva, mindegy neki) addig ennél a két másik profilnál ugyan ott van a volte 1 év volte 2, viszont ezek felváltva láthatóak, egyszerre sosincs kint.
Aztán hogy ez nekem jó-e vagy sem, nem tudom, telefonálni nem volt kedvem, az india profillal is jó volt már a héten minden hívás.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
martonl
senior tag
Ma Dél-Pesten volt autóban többszöri Telekom volte hívásmegszakadás. Gondolom túl gyorsan mentem, és nem volt ideje átadni a 2/3G hálózatnak a hívást. Majd kipróbálom az érintett útszakaszon séta közben is.
-
trec12
addikt
válasz Sas madár #1700 üzenetére
Valóban, nekünk az egyik flottás számon nem volt bekapcsolva (az enyémen meg automatikusan bekapcsolták már márciusban) szóltam a 1270-re szó nélkül aktiválták. Újraindítás után azonnal megjelent a VoLTE felirat. A készülékek amúgy Huawei Mate 20 lite-ok a hívás indítás után szinte egyből kicsöng nyilván a VoLTE miatt. A hangminőség kiváló.
A készülkéről annyit, hogy bátran ajánlom mert minden szolgáltatónál - talán a Telenornál nem de lehet már ott is - pöpecül megy vele a VoLTE. A Diginél a VoWifi is jó vele.A Telenornál meg nem hivatalosan de alkalmas készülékre nem hajladóak bekapcsolni a VoLTE-t. Egy HD-s számra meg be van kapcsolava a készülék is nem hivatalosan alkalmas rá de ott meg nem megy. Úgy látom a Vodafonnál nincs gond a VoLTE témában a Telenornál mintha nem ez lenne a helyzet......
[ Szerkesztve ]
-
martonl
senior tag
válasz Luissimo #1709 üzenetére
Voltam Lőrincen is, de telefonálhatnékom autóból Pesterzsébeten támadt. A Soroksári (ott Helsinkinek hívják) út-Nagysándor J. u. csomópontjánál 2G-n is érdekes módon szokott lenni egy luk, amikor elmegy egy pillanatra a hálózat. 2G-nél csak pár szótag kihagyás észlelhető, a 4G pedig lebont. Korábban a 2G kihagyást Telenoron észleltem, főleg amikor HÉV-vel mentem át a híd alatt, most Telekomon bontott a hídra felhajtáskor. Lehetséges, hogy egy helyen van ott mindkettőnek bázisállomása.
De ezt már máshol is észleltem, írtam is, hogy nekem a 4G azonnal bont, meg se próbálja tartani a hívást, hátha visszatér a térerő. Lehet, hogy telefon probléma, de nem hinném, hogy a Galaxy S8 így lenne hibás.
Lőrincen is vannak ilyen lukak?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Nektek mennyi idő volt mire aktiválódott a VoLTE?
Felhívtam a Vodafone ügyfélszolgálatot és tőlük kértem, hogy aktiválják, amit meg is tettek.
Note9 telefonom van, ami elvileg támogatja viszont eddig még semmit változás.
Próbáltam a telefont újra indítani de úgy sem történt semmi.Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Rick4
félisten
válasz Ra's al Ghul #1715 üzenetére
Dehogy tettek meg. Én 4x hívtam őket, egyszer személyesen mentem be, majd miután hetek múlva sem volt semmi, ismét egy értékesítési pont, ott a kérés elhangzásakor (kapcsolt be légyszi mindkét kártyán a volte szolgáltatást) hátrament, és egy kollégától megkérdezte, ő be tudja kapcsolni? Utána ment 2 perccel később.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tomp
Topikgazda
Ha nem megy akkor nem csinálta meg!
Nálam a Telenornál miután befejeztem a hívást és a telefon visszament 4G-re már meg is jelent a VoLTE jelzés. -
trec12
addikt
Újraindítás után azonnal ment.
-
Sas madár
őstag
Szépen békésen tovább kell próbálkozni , ezt be kell kalkulálni.Előbb utóbb a megfelelő ügyintézőt fogod ki.
Legérdekesebb , amikor sikerül az a legegyszerűbb hívás az összes többihez képest, mert érti mit szeretnél és tudja is hogyan kell aktiválnia.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Lackooo84
nagyúr
Nálam Tkom-Voda is letettem a telefont, repülőmód ki-be és már ment.
The Truth is out there...
-
TIT
veterán
Vodánál a volte tényleg csak samu+huawei telóval megy?
vowifi magától menne?[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
DiGi-n kívül van valamelyik szolgáltatónál VoWiFi?
[ Szerkesztve ]
-
MDanny
senior tag
Az alábbi Xiaomi készülékekkel biztosan jól működik a Vodafone VoLTE: Mi A2 Lite, Redmi Note 5, Redmi 7 (*#*#86583#*#* tárcsázóba beírása, majd a menüben való engedélyezés után). Sajnos ha elhangzik a telefonra vonatkozó kérdés az aktiválás kérésekor, akkor célszerű azt mondani, hogy pl. Huawei P Smart készüléked van, mert amint meghallja az ügyintéző, hogy Xiaomi, várhatóan azonnal azt fogja mondani, hogy nem megy.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
anglergab
addikt
VoLTE van a Vodánál, VoWiFi nincs.
A hivatalosan támogatott készülékek Samsung és Huawei modellek, de természetesen más típusokkal is megy, csak azokra nincs garancia hogy minden esetben jól fognak működni (azaz saját felelősségre használhatók).Ha nem hivatalosan támogatott készülékkel VoLTE-zol, akkor sokkal nehezebb az esetleges hibák bejelentése, mert neked kell kizárnod a készülék eredetű hibát.
[ Szerkesztve ]
-
tamas.nick
aktív tag
A VoWiFi-t külön engedélyeztetni kell a Telekomnál? A VoLTE megy, de a WiFi hívás nem.
-
veterán
válasz tamas.nick #1737 üzenetére
Igen.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
TIT
veterán
Hát igen
Mi8 Lite-on biztos megy,diginél is,de vodánál még várni kell amíg lesz.anglergab: Mondjuk ha a teló tudja más szolgáltatóval akkor nem tudom miért ne lenne kompatibilis,max.a xiaomi nem fizetett nekik.
Philipsnél is volt,hogy a CI modul komp.listába nem volt a tv-m,de tudta mert megfelelt a követelményeknek.Rick4: Látam de sok az ellentmondás és hiába hívtam őket azt se tudták miről beszélek,ezért nem kell nőket alkalmazni ilyen helyekre.
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
Nem. Azért nem kompatibilis, mert nincs benne az adott szolgáltató VoLTE profilja. Azaz hiába van benne pontosan ugyanaz a profil csak másik szolgáltatóval, a szolgáltatóddal nem fog működni.
Ebből látszik, hogy technikailag működne, de valamilyen okból gyakorlatilag nem működik.[ Szerkesztve ]
-
tamas.nick
aktív tag
-
Rick4
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest