Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Fura, nekem iPhone-on eddig semmilyen gondom nem volt a Telekom VoWiFivel. Mindig automatikusan felcsatlakozik, amikor gyenge a térerő. Hívások se szakadtak meg, még több órásak se. Lehet készülékfüggő is.
-
-
-
Megérkezett iPhone-ra is a Telekom VoWiFi, kipróbálva, működik. Táblázatba beírtam a részleteket, majd ha lesz időtök, légyszi frissítsétek.
-
-
A gyártók továbbra is vígan tesznek sim lock-ot, ha kérik a szolgáltatók. Egyébként a díjmentes feloldás magyar szabályozás, nem EU szintű, és csak a 2 év letelte után ad lehetőséget ingyenes függetlenítésre, szóval nem áll fenn olyan tényező (sajnos), ami miatt a szolgáltatóknak függetlenül kéne adniuk a telókat. Riszpekt a Telekomnak, hogy ezt mégis önként megteszi.
-
-
-
válasz
tamas.nick
üzenetére
Igen.
-
-
-
-
-
Akkor át lehetne szerintem nevezni a topikot VoLTE / VoWiFi-re.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
VoWiFi kapcsoló egyelőre még nincs, de ahogy mondod, jó eséllyel lesz majd, ha elindul végre.
-
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Egyébként egyelőre csak a Telekom támogatja a VoLTE-t iPhone-on, és ez szerintem még jó ideig így is marad. Amikor elérhető lesz, a telód szólni fog, hogy van új carrier bundle, és megjelenik a VoLTE kapcsoló a hálózat menüben.
-
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Beállításokban jelzi az IMS státuszt, és persze rá is lehet próbálni hivással.
-
válasz
Alister71
üzenetére
Így kell csinálni.

Anno 2 éve én is így tettem. iPhone-om van, behazudtam 1414-en, hogy S7-en nem megy a VoLTE, manuálisan bekapcsolták, így nálam hetekkel korábban kezdett el működni, mint más iPhone-okon.
Renwick: ez remek hír. Szépen terjed ez, talán lesz ebből végre valami hamarosan.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
yellowmonste
üzenetére
Ezt tudom, de azért a T-Mobile meg az AT&T is gyorsan bevezette.
-
-
válasz
Gubu0101
üzenetére
Szerintem egyébként nem annyira lényeges, hány szolgáltatónál van VoLTE, attól még bárhol lehet VoWiFi. A magyar Voda meg egy balfasz. De igazából mind a 3 az, mert minimum 2 éve kéne már lennie mindegyiknél VoLTE/VoWiFi-nek. Iszonyatosan késésben vannak. Hihetetlen, hogy az USA mennyivel Európa előtt jár az új mobil technológiák bevezetésében.
-
Valami komolyabb hibát találhattak a vowifiben, hogy ennyire nem akar elindulni.
-
-
válasz
yellowmonste
üzenetére
-
válasz
yellowmonste
üzenetére
Szia!
Carrier bundle frissítés kell, aminek nincs köze a VoLTE tiltás feloldásához. Nem tudni, hogy mikor adják ki ezt a frissítést.
Néha rálesek az Apple adatbázisban a Telenor HU-s bundle verziókra, ha találok újat, szólok. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EAFC 26
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest