- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
Sas madár #1700 üzenetére
Valóban, nekünk az egyik flottás számon nem volt bekapcsolva (az enyémen meg automatikusan bekapcsolták már márciusban) szóltam a 1270-re szó nélkül aktiválták. Újraindítás után azonnal megjelent a VoLTE felirat. A készülékek amúgy Huawei Mate 20 lite-ok a hívás indítás után szinte egyből kicsöng nyilván a VoLTE miatt. A hangminőség kiváló.
A készülkéről annyit, hogy bátran ajánlom mert minden szolgáltatónál - talán a Telenornál nem de lehet már ott is - pöpecül megy vele a VoLTE. A Diginél a VoWifi is jó vele.A Telenornál meg nem hivatalosan de alkalmas készülékre nem hajladóak bekapcsolni a VoLTE-t. Egy HD-s számra meg be van kapcsolava a készülék is nem hivatalosan alkalmas rá de ott meg nem megy.
Úgy látom a Vodafonnál nincs gond a VoLTE témában a Telenornál mintha nem ez lenne a helyzet......
-
anglergab
addikt
-
Rick4
félisten
válasz
Sas madár #1438 üzenetére
Engem nem is a HD minőség érdekel (bár nálam HD hang így is van), hanem pl az, hogy amikor autóban ülök, és a telefonon megy a waze, de a kihangosítón mással beszélek, akkor legyen már rendes netkapcsolat.... Nálam viszont a digis simen van volte, a vodáson nincs, pedig az üzletben új simet kértünk, és ott azt mondta a hölgyike, hogy bekapcsolja. Ezek szerint nem sikerült neki se megnyomni a gombot.
-
tomp
Topikgazda
válasz
Sas madár #1412 üzenetére
OnePluson ha külön-külön van csak bekapcsolva a VoLTE akkor "VoLTE1/VoLTE2" ikont rak ki. Ha mind2 kártyán be van kapcsolva akkor 1ikonnal letudja az egészet. "VoLTE1-2"
A VoLTE szolgáltató oldalról mindenképpen beruházással jár és nem kevés melóval. Ezt letudták. Ügyfél oldalról is igényel beruházást ha a telefon nem támogatja mert nem csak szimplán szoftveres támogatás kell a VoLTE-hez hanem hardveres támogatás is.
Ha ezek megvannak még akkor is kell, hogy a gyártó beletegye a szoftverbe a megfelelő konfigurációs profilt amivel működésre lehet bírni. -
trec12
addikt
válasz
Sas madár #1407 üzenetére
Családban kettő Telenoros előfizetés van egy HD és egy flottás. A HD-ra szó nélkül bekaocsolták a VoLTE-t de az adott készüléken nem megy hiába van benne az összefoglalóban lévő táblázatban.
A flottásra meg az atya úristennek nem hajlandóak bekapcsolni. Sem a 1220-on sem személyesen a márkaboltban, mondván nincsen meg a 3 feltételből az egyik. Van tippetek mert én nem értem.....
A Voda flottás előfizetéseinkre meg kérés nélkül bekapcsolták már hónapokkal ezelőtt. Megy is szépen.
-
Sas madár
őstag
válasz
Sas madár #1406 üzenetére
Ma sikerült egy olyan ügyintézővel beszélni aki 1x elmondásomra, hogy mit szeretnék csak annyit kérdezett vissza a készülékem alkalmas-e ?
(igaz szűk fél órát hallgattam a telefon központ zenélését)
Aktiválta, elmondása szerint 48 óra az előírás de pár percen belül működni szokott.
További instrukció..Indítsam majd újra a készüléket.
Nekem most félidős a töltöttségem de kivárom a holnapi nap végét majd éjszakára kikapcsolom.
És utána ellenőrzöm a változást. -
Rick4
félisten
válasz
Sas madár #1400 üzenetére
Van. 4x hívtuk az ügyfélszolgálatosokat, 4x nem voltak hajlandóak bekapcsolni, utna hetekkel később az én simem vacakolt, a párom bement, kért két új simet, kérte a kislányt, hogy kapcsolja be a volte szolgáltatást is, oké, persze, és az új simekkel ugyanúgy semmi sincs, mint eddig.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W