Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
-
tomp
Topikgazda
Nos akkor ez téves infó pedig a telenor mondta nekem...
Vagy számít, hogy "online" vagy "net" az APN? -
-
tomp
Topikgazda
Én úgy tudom, hogy Telenor interneten nem megy egyik szolgáltató VoWiFi kapcsolata sem!
-
-
yanna
addikt
Lett egy VoLTE ikonom Vodafone-on.
-
anglergab
addikt
válasz
Kenderice #2370 üzenetére
Sajnos nem lehet letölthető a profil, mivel hardver/gyártóspecifikus minden telefonra, az implementáció nem szabványos.
Az lenne a megoldás, ha nem lennének profilok.
Mostanra kialakult egy univerzális profil (közös nevező), remélhetőleg ezzel minden telefon és szolgáltató kompatibilis lesz és akkor megszűnnek a problémák.
Amúgy már minden modem chip támogatja a VoLTE/VoWiFi-t hardveresen. Tehát ha nem megy, annak szoftver/profil oka van. -
anglergab
addikt
válasz
Kenderice #2370 üzenetére
Tudjuk
Ez 3GPP szabvány (IPSec tunnelen, IMS/SIP/RTP/EAP-on, DNS-en stb. alapszik). A telefonban pedig szolgáltató specifikus profilok vannak.
SIM IMSI alapján betölti a megfelelő profilt, a szolgáltató konfigjával.
Tehát eleve benne kell hogy legyen a megfelelő profil, csak akkor működhet.
Utána méri a telefon az aktuális hálózatokat, és a preferenciák függvényében átregisztrálhat VoWiFi-re.
Ha ez nem sikerül, marad VoLTE-n. -
Kenderice
senior tag
Tudja valaki hogyan működik a VoWIFI pontosan?
Úgy értem, ha beteszem a telefonba mondjuk a digi sim kártyát honnan tudja a telefon, hogy van vowifi szolgáltatás és honnan tudja, hogyan kell felépíteni ehhez a kapcsolatot?
A digi automatikusan küldi ezt a telefonra? -
anglergab
addikt
válasz
bodorjanos #2367 üzenetére
Ezek az IP hang technológiák a szolgáltatóknak és az előfizetőknek is előnyösek. Mert újabb hálózatokon mehet a hívás, amik sokkal jobb hangminőséget tudnak. Azaz nincs korlátozva a hanghívás bitrátája 13 kbps-ben ezekkel.
-
anglergab
addikt
válasz
bodorjanos #2362 üzenetére
VoWiFi jelenleg csak a Telekomnál és a Diginél van. Azt is be kell kapcsoltatni a szolgáltatónál és a telefonon is. Feltétele hogy a VoLTE be legyen kapcsolva a szolgáltatónál (a készülék oldalon nem szükséges ez).
-
yanna
addikt
válasz
bodorjanos #2361 üzenetére
MIUI sajátjában.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
sajtjani #2358 üzenetére
Erre nwm is gondoltam.... Tehat akkor ezert nincs ikon es kapcsolo... Viszont jo hir, hogy akkor biztosan mukodik a dolog 😊 A wofi is mukodik vodan? Azt is be kell kapcsoltatni? Annak van plusz koltsege? Bocs, a tudatlan kerdeseimert, de meg csak ma hallottam errol eloszor... 🙄
-
yanna
addikt
válasz
bodorjanos #2354 üzenetére
A híváslistában visszamenőleg látom, hogy VoLTE hívás volt-e.
-
sajtjani
tag
válasz
Jonap!
A MIUI 10-től kezdve vodán, először a VoLTE kapcsoló tűnt el, csak a VoWIFI maradt meg, majd 11-től eltűnt a VoLTE ikon is. Most már csak a HD jelzés van hívás közben. Szerintem itt olvastam, hogy a voda kérte a profil változást, miszerint a telón ne tessenek kapcsolgatni, náluk aktivált, megy a VoLTE tessék használni, oszt annyi! -
4Grider
nagyúr
válasz
Ha marad 4G-n, akkor csak VoLTE-n telefonálhatsz, más lehetőséged nincs.
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Nalam okosabb velemenyere vagyok kivancsi 😁
Adott egy Xiaomi mi 9 lite global miui gyari rommal.Van benne egy vodas es es digis kartya. Voda kartyan elvileg aktivalva van a volte, de a sim beallitasoknal nem jon fol a volte bekapcsolasa gomb.
Digisnel megvan a gomb, ott be is van kapcsolva. Elotte a *#*#... Dolgot megcsinaltam, utana jott fel a volte bekapcsolas gomb.
Ha csak a vodas kartya van bent, akkor sincs volte gomb a simnel.Ennek ellenere hivaskor a telo marad 4g-n, nem esik le 3g-re. Azaz olyan mintha volte hivas lenne, de a tarcsazoban csak a hd-t irja ki miutan a masik fel felvette a telefont.
Na akkor most volten lehetek vagy sem? Valaki ebben esetleg valami okossaggal tudna szolgalni nekem? Meg csak ma kezdtem a voltenek utanaolvasni, igy bocs, ha pontatlansagot irok!Varom a valaszokat, tapasztalatokat!
Koszi!
Janos
-
DevKiller
senior tag
Sziasztok!
Huawei P8 Lite-on lenne valami esély, hogy összehozzam azt a VoWIFI-t DIGI SIM-el?
és ha igen akkor hogy?Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest