Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz gologolo #123 üzenetére
A 23 Ft az ActionVoip esetében van, Local Access Numberen keresztül, az én T-s tarifacsomagom alapján (11+12 Ft).
Én megmondom neked őszintén, egy-két korai teszthívást leszámítva nem foglalkoztam a mobilneten/wifin keresztül történő VoIP telefonálással, mert vagy botrányos a hangminőség, vagy éppen a hívott fél alig hall engem, vagy visszahallja saját magát jó hangosan, vagy ezek kombinációja... szóval ez nekem nem pálya. És igen, ez 3G, megyeszékhely belvárosa, ahol amúgy hasít a mobilnet.
Én csakis phone2phone megoldással nyomulok, ott alig kell pár kB a hívások megindításához, bár mostantól már inkább csak Local Access Numberen keresztül fogok telefonálgatni. Itt és itt írtam a phone-to-phoneról (is) részletesebben.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz gologolo #123 üzenetére
Annyival egészíteném ki a tegnap mondottakat, hogy normális wifi kapcsolat mellett az ActionVoip nálam egész jól teljesített, egyszer sem panaszkodtak a fenti jelenségekre akiket hívtam.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz gologolo #127 üzenetére
Az remek, ha befizettél, és ilyen hamar jóvá is írták. Én egy hete indítottam az utalást, de még mindig semmi, ma du. rájuk rájuk írok netbankos screenshotokat mellékelve.
Te mivel töltötted fel? Én eredetileg kártyával akartam, csak nem volt elérhető számomra ez a fizetési mód, ellentétben az ActionVoippal.
-
St3ven
addikt
válasz gologolo #130 üzenetére
Én egy hete utaltam nekik 3600 Ft-ot, de azóta se írták jóvá.
Ráadásul tegnap próbáltam a supportnak ticketet írni, de a küldésre kattintva 13%-nál lefagyott az egész oldal, vele együtt a böngészőm. Próbáltam kb. négyszer, még a gép újraindítása sem segített.Hab a tortán, hogy ma már az oldaluk sem elérhető...
-
St3ven
addikt
válasz gologolo #168 üzenetére
Ja, lényegében én is erre jutottam még az elején, azóta hanyagolom is a 3G-n/Wifin keresztüli telefonálást.
Kicsit többet áldozok rá - ami még így is kevesebb mint felébe kerül a hazai mobilszolgáltatók horrortarifáinak -, és GSM hangminőséget és stabilitást kapok, idegeskedés, visszakérdezgetések, meg visszhangra panaszkodás nélkül.
-
St3ven
addikt
válasz gologolo #168 üzenetére
Ja, a Viberrel meg az a gond, hogy összesen két ismerősöm (egy haverom meg a fodrászom...) van fönt rajta, aztán ennyi.
Meg az, hogy csak az occsó androidos telómon fut, ami nálam abszolút másodlagos telefon (Domino Web megosztására a laptopommal), mert 3G-n bír vagy 5-6 órát az akksija, teljesen véletlenszerű, hogy beadja-e az egyéni csengőhangokat, és még egy hívást felvenni is stresszt jelent rajta, mert vagy fél percig csörög, mire egyáltalán behozza a hívásfogadó képernyőt a hívó fél nevével...
Úgyhogy már fél éve egy stílusos Nokia X3 Touch & Type boldog tulajdonosa vagyok, aminél pl. azonnal fel tudom venni a telót, ha valaki hív, és átlag 6 napot bír, ha nem netezek rajta.
-
St3ven
addikt
válasz gologolo #182 üzenetére
A flottával az a legtöbbször a baj, hogy a számod át kell íratni másra (pl. cégre, vásárlói csoportra, nemtom még mire), és onnan úgy kilépni, hogy a számodat is vinnéd, elég nehézkes, vagy éppen igencsak borsos az ára, már ha egyáltalán fellelhető évek múltán az, akinél ezt el lehetne intézni.
Illetve sokszor van belépési díj, és/vagy éves díj, ami nem beszélhető le.
De utána kell érdeklődni, ha jól tudom, van flottás topic is itt valahol.
-
St3ven
addikt
CallingCreditnél nincs kapcsolási díj SIP esetén? Phone2phone-nál egyébként van.
Sőt, most mintha az rémlene, hogy nincs is SIP lehetőség náluk, de javítsatok ki, ha tévedek.
Illetve még egy kérdés: amikor a MobileVoip-on hívsz valakit direktben, az SIP-pel történik, vagy valamit nagyon keverek?
(#180) atillaahun: Engem is csak ez tartott vissza a VoipYo-tól, a SuperDeal...
(#186) Greenbook: Én legutoljára a CallingCredittől kaptam a befizetések menüpont alatt egy letölthető pdf-et, de nem tudom, az mennyire számít hiteles számlának. Mindenesetre a cég neve, az én nevem, ill. a vásárlás az ÁFÁ-val, tranzakciós díjjal rajta van.
[ Szerkesztve ]
-
Knobber
aktív tag
Én most is flottában vagyok, de évről évre csak emelnek. 12Ft-ról indult anno a hívásdíj, aztán emelkedett először az ÁFA, most meg jön a telefon adó és persze a havi előfizetési díjba is kötelező internetet kényszerítettek. Persze még így is nagyon olcsó a dolog, de ha itt a Voip lehetősége akkor miért ne próbálnám ki.Sorry, valamiért duplán postolta ki
[ Szerkesztve ]
Youtube: Knobber
-
Knobber
aktív tag
Én most is flottában vagyok, de évről évre csak emelnek. 12Ft-ról indult anno a hívásdíj, aztán emelkedett először az ÁFA, most meg jön a telefon adó és persze a havi előfizetési díjba is kötelező internetet kényszerítettek. Persze még így is nagyon olcsó a dolog, de ha itt a Voip lehetősége akkor miért ne próbálnám ki.
(#183) rankesz
Nincs valami ismerős aki Symbianon meg tudja nézni? Az a baj, most azért mert akadozik nem akarok C7-nél újabb telóra költeni. Mert akkor már nem éri meg a VOIP mizéria. Ez olyan mint az autógáz, hiába 200Ft-al olcsóbb literje, ha átalakítani durván 300e (Tartályostul, engedéllyel ) és így behozza több mint egy év alatt ( ámbár taxisoknak fuvarosoknak viszonylag hamar )[ Szerkesztve ]
Youtube: Knobber
-
Sitib89
csendes tag
válasz gologolo #5692 üzenetére
A népszerű szolgáltatók valójában a Dellmont viszonteladói, szóval a többség azonos minőséget nyújt. Valójában a netkacsolattól és a készüléktől függ a hívás minősége. A szolgáltatók 99%-ban kiválóan teljesítenek. A legtöbb probléma a softphone-kal (pl. okosteló) akad.
Az MV csak egy accountot enged egyidőben használni. -
gologolo
tag
-
club1
veterán
válasz gologolo #5845 üzenetére
Az hogy az fvd a legnagyobb, nehezen értelmezhető, hiszen van vagy 30 Dellmont klón, mindegyik ugyanazon a címen működik, ugyanazt az infrastruktúrát használja, és nem tudni melyiket hányan használják.
Ha visszaolvasol, azért láthatod, hogy az fvd közel sem tökéletes, egyáltalán nem garantálják a jó minőségű voip telefonálást, sőt még a félrekapcsolások sem ritkák, cserébe viszont olcsó.
Mi pl. a cégnél is használjuk telefonközpontra kötött ATA adapterrel, és a munkatársaink egy része (főleg a sokat telefonálók) határozottan utálja a voipos melléket, mert változó a minősége (optikai bérelt vonalon, amit kb. 10%-osan sem terhelünk ki). A kedvenc sztorijuk: Felhívtak egy ügyfelet aki nem hallott bennünket, de folyamatosan hallózott, illetve próbálta angolra terelni a beszélgetést. Amikor visszahívták, kiderült hogy az ügyfél viszont egy kínai hívónak a hangját hallotta a mi hívószámunkkal történő hívás fogadásakor... -
club1
veterán
válasz gologolo #9114 üzenetére
Mi már majdnem 4 dollárt lebeszéltünk róla február eleje óta. Kb. 6 ember használta fel ezt a sok pénzt, naponta átlag 20 másfél perces hívást generálva. Nem jeleztek felém hibajelenséget. (Cisco telefonadapterrel hibrid telefonközponton keresztüli mellékként használják kimenő hívásokra.)
-
nagyúr
válasz gologolo #9119 üzenetére
a callback kapcsolás díja $0,039
ha mobilról mobilt hívsz akkor $0,002 + $0,002 percenként
ha vonalas számot hívsz mobilról akkor $0,002 + $0,001 percenként
ha vonalas számot hívsz vonalasra kérve a callback-et akkor $0,001 + $0,001 percenkéntha nem veszik fel a telefont akkor is ki kell fizetni a kapcsolási díjat és a te irányodba a percdíjat
tehát te felveszed a hívó nem, és pár másodpercen belül lerakod, akkor csak a kapcsolási díjat kell kifizetni, de ha már fél percig csörgeted, akkor a kapcsolási díjon felül a te irányodba a percdíjat is ki kell fizetni, de a másik irányba nem
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
pinnacle
nagyúr
válasz gologolo #9317 üzenetére
Valami gond van a callback számkijelzéssel. Lehet, hogy nem is a Dellmont, hanem a MobileVoip az oka, mert InternetCall-al működik.
-
nagyúr
-
Beka
csendes tag
válasz gologolo #9348 üzenetére
Az Internetcalls progi browsercalls szolgáltatóval használva nálam nem mutatja az egyenleget rendesen. 0-t mutat sajnos. Evvel lehet valamit csinálni?
[ Szerkesztve ]
Nvidia Shield Tv with Geforce Now a legjobb cucc :)! Barton 2500+, Nf7-s, 512M, Asus9600xt, minden alap frekin megy
-
interstate76
addikt
válasz gologolo #9574 üzenetére
Más meg arra esküszik, hogy a BC jobb, mint az FVD.
Sztem totál ugyanolyanok, azaz ha megfelelő hardverrel próbálkozol, akkor az esetek döntő többségében hozzák egy átlagos mobilhívás minőségét.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
zseko
veterán
válasz gologolo #9574 üzenetére
Nálam csak annyit mondtak, hogy kicsit halkabb és másabb a hangom, de hogy akadozna vagy laggolna, olyat nem. Még edge-n is sikerült normálisan telefonálni (bár azok csak próbák voltak). Amit még észrevettünk, éppenhogy észrevehetően, de késik a rendes telefonhoz képest. Ám ennyiért már lehet lassan is beszélni
Szintén Galaxy S4 I9505, legújabb MV-vel. Telenor előfizetéses, havi 7990Ft-os csomag (Smarttarifa Extra 3).
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
McLaca
őstag
válasz gologolo #9581 üzenetére
Ebben csak az a furcsa, hogy ugyanaz a hardver van a két "szolgáltató" mögött, tehát a minőségben nem lehetne különbség (és szerintem nincs is, csak nagyon ingadozó, és ha pont egy rosszabb passzt fogsz ki az egyiknél, akkor azt el lehet könyvelni rosszabbnak, pedig akkor, abban az időben a másik is ugyanilyen rossz lett volna).
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
zseko
veterán
válasz gologolo #9583 üzenetére
Azért van ekkora csomagom mert még van rajta egy év hűség , tavaly váltottam S4-re, ezzel a csomaggal olcsón meglett De ha lejár 99% hogy megyek vissza kártyásra, igazság szerint alig telefonálok, inkább a net ami kell nagy.
[B(#9586) lugosi én már rögtön az első indításkor felhúztam 3/4 közelébe Csak rákérdeztem a másik félnél mindig, hogy milyennek hallja a hívást mert neten keresztül telefonálok, és olyankor mondták, egyébként nem panaszkodtak.
HR24.hu
-
kerti008
aktív tag
válasz gologolo #10652 üzenetére
meg mindig "Network error"-t ir az N900. A voipdiscountos gigaseten meg most csörgött ram a sogornöm. Volt rohangalas mert a kisfiam mar alszik es elfelejtettem kikapcsolni az altatas elött.
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
4Grider
nagyúr
válasz gologolo #21888 üzenetére
A call back lényege, hogy ha a hívás indítója vacak (mobil)nettel rendelkezik, a call back-el csak utasítja a voip szolgáltatóját, hogy kapcsolási díj+a két hívásirány voip hívásdíjáért hívja fel a két (köztük a saját) számot és kapcsolja őket össze.
Ha nincs elérhető gsm számod (mert mondjuk felmondtad a szerződést), akkor nem lehet téged gsm-en keresztül felhívni... -
4Grider
nagyúr
válasz gologolo #21904 üzenetére
Nem sok értelme van olyan hívószámot küldeni híváskor, amit nem tudnak visszahívni. Márpedig ahhoz, hogy hívható légy, szükséged van egy gsm vonalra is, vagy egy olyan voip szolgáltatóra, aki a hívószámodat fenntartja és voip továbbítja feléd a beérkező hívásokat. Ez általában havidíjas szolgáltatás. Voip szolgáltatókhoz általában csak vezetékes számok vagy nomadikus (21-es körzetszámú) számok hordozhatók be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest