Hirdetés
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
bár úgy lenne,ahogy írod!én 13 éve vagyok dominós és nem tudnám megmondani,hogy hányszor emeltek azóta árat és soha nem érdekelte őket hogy én adott feltöltéssel az emelés után hány perc beszélgetést veszítek.nyilván voltak és vannak különböző új és már lezárt tarifák,de a meglévőkben is voltak áremelkedések.
[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
1.) a hagyományos szolgáltatóknál ez nem így van. ha árat akarnak módosítani, akkor bevezetnek egy új tarifacsomagot, s akinek a korábbi tarifacsomagja volt, az annak az áraival telefonál - legyen az akár perpaid, akár postpaid csomag (http://www.vodafone.hu/lakossagi/telefonok-tarifak/tarifak/feltoltokartyas/lezart).
Ezzel a telenornál vitatkoznék.
Volt Djuice számlás 20 tarifacsomag, 20 Ft mindenhová 2500 Ft/hó.
Aztán szép lassan felemelték a percdíjat, bevezették a kapcsolási díjat, és megemelték az előfizetési díjat úgy, hogy nem is beszélhető már le az egész, ráadásul ami lebeszélhető, arra is meg van szabva, hogy milyen arányban használhatod el hálón belül és hálón kívül.Én aláírtam, hogy akarom a csomagot (szerencsére nem hűséggel, mert hülye nem vagyok), és hónapok-évek során szépen felemelték sunyin.
Ugyanez van a bankokkal, meg az összes szolgáltatóval.
Szóval ez elég naiv és/vagy álszent duma, hogy "árat emelni csak új csomaggal lehet, a régieknek meg minden marad"... -
g0dl
addikt
-Szerintem az árakat simán emelnek a hazai szolgáltatók a meglévő csomagokban is.
-A feltöltősök még inkább durva árakkal dolgoznak, és ugye a fvd-nél nincs havidíj
-A FVD-nél egy év múlva is megmarad a pénzed, ha nem töltesz fel
-Az FVD ad 120 nap ingyenes vezetékes hívást, ami azért nem kevés.A második pontod a 10%-ról számomra teljesen érthetetlen.
A 3Ft is messze olcsóbb a 30 (valójában feltöltés esetben inkább 40) forintnál, meg a 4, sőt 5Ft is . -
instantwater
addikt
valamelyik androidon valamelyik verzió beépül, de nem mindegyik mindegyiken.
nincs erre valami megoldás, hogy ne kelljen legyilkolni a phone.apk t?nekem a phonenál inaktív a clear defaults.
úgy oldottam meg a problémát, hogy a főképernyőn az alsó 5 ikonos sávban a telefont lecseréltem MVre. Sima telefont már nem is használok.
[ Szerkesztve ]
-
gologolo
tag
Én nem láttam semmi újdonságot, csak azért bosszantó ez a dolog mert ahogy a technológia fejlődik és jönnek ki a jobbnál jobb, magas hatékonyságot nyújtó kodekek azokat a régi verziók nem biztos hogy kezelik majd. Aztán így egy idő múlva lehet kényszerítve leszünk hogy váltsunk az újabbra mert pl. annak lehet olyan jó adathasználati igénye lesz hogy már hülyeség lenne nem váltani.
sumsang: Köszi, de egyenlőre jó lesz a régi verzió a mobilvoip-ból. Mindenesetre későbbre lehet jó lesz. Jó tudni hogy léteznek alternatívák.
-
McLaca
őstag
Nem percet veszel, hanem felhasználható egyenleget töltesz fel. Ha percet vennél, nem 10€-t, hanem 1000 percet írnának jóvá a feltöltés után.
Alapvető értelmezési problémából indul ki a félreértés.SimS#5829: hol olvastál róluk rosszat? (Igazság szerint én se rosszat, se jót, illetve nagyjából semmit, egy topictárs írta korábban, hogy ő a nymgo-t használja, és nem volt még vele semmi olyan gondja, mint ami az FVD-nél már előfordult, és FVD-nél az utóbbi időben elég gyakran van valami gebasz).
Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest