- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz
fujifilm1 #19731 üzenetére
Nem lattam, hogy irtal, elmentem kajalni iras kozben...
Szia! Elso korben ellenoriznem, hogy az ephone-nal bejelentkezett-e a keszulek. A Telefonie/Eigene Rufnummern menupont mutatja, hogy aktiv-e az adott szam, ha azt mutatja, hogy aktiv es jon a "masik fel nem elerheto" szoveg vagy egyaltalan semmi, akkor tovabblepnek a kovetkezo pontra.
A System/Erreignisse alatt a Telefonie fulon lathato, hogy milyen hibauzenet miatt nem tudsz hivast fogadni. A Fritz!Box Help-je eleg jol leirja, hogy mi okozhatja az adott hibat, ha bemasolod ide, akkor talan tudok valamit ra mondani.
Nem tudom, hogy az otthoni nethozzaferest hogyan osztod (a Fritz!Box a router, vagy van egy kulon router, amibe csak bele van dugva a box). Az is lehet, hogy a digi routere, ami nalatok a lakasban van, hiaba kuldi a Fritz!Box a tartsa nyitva az x portot uzenetet, nem csinal semmit, es zarja az 5060-as portot. Azt is erdemes lenne kiprobalni, hogy az 5060-as port nyitva van-e.
Ha esetleg a fentiekbol valami segit, vagy tobb infot tudsz adni, lehet, hogy rajovunk a problemara.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged