Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
A gép egy Dell Precision T3500. Már amikor beüzemeltem sem volt fiatal. Ez a konfig 2017/2018 óta látja el a feladatát... Kb 2-3 éve kezdtem el összerakni a kiváltását és kb itt van majdnem a teljes Threadripper alapú konfig, de idő hiányában nem tudtam meglépni a cserét. 1-2 tesztig jutottam Windows alatt. Az új rendszer már proxmox lesz...stb.
Viszont amikor elindultam akkor is a korábbi utat kezdtem el és egy Megaraid 9460-as kártyát vettem, azért hogy a PCIE 3.0-s lap ellenére össze tudjak rakni vele egy jó gyors RAID 1 tömböt SSD-ből amire a VM-ek mennek majd. Hogy ez mennyire volt jó vagy rossz ötlet az más kérdés... Végülis az első teszteken hozta a kb 7K MB/s olvasási sebességet...
De azért mostanában megfordult a fejemben, hogy csinálok egy nagyon fájdalmas de racionálisnak tűnő hátraarcot, és eladok mindent... és elindulok egy friss Ryzen irányba... egy olyan lappal, ami több nvme-t fogad és végül sw raid lesz belőle...
Az évek alatt azért elértem arra a pontra, hogy a mostani egyáltalán nem hibatűrő, és mára már sok sebből csobog a vér...A konkrét problémával kapcsolatban köszi a tippeket.
Én még arra gondoltam esetleg, hogy a Mini-SAS to SATA kábel halódik...Tegnap esete kipróbáltam, hogy az Xpenology VM-et leállítottam. Tehát a hardver maradt a gépben és mást nem változtattam. Úgy tűnik ebben a helyzetben nem veszíti el az ESXI a volume-t. Nem kerül be a korábbi lost access az Events-be.
Viszont a webes felület többször meghal...
És putty-on keresztül is egy esxcli storage core device list parancs egyszerűen nem fut le...belefagy a műveletbe.
Ez egyáltalán nem néz ki jól...
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest