Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze elengedhetném az ESXI-t...és nem mondom, hogy nem gondoltam már a Proxmox-ra váltáson...
Szerettem volna ha van egy saját virtualizált környezetem amivel tanulhatok...A munkahelyem profilja fejlesztés ezért oda ezt ne tudom bevinni... Csak a saját megoldás marad. Ugyanakkor egy csak alkalmi játszós gépet sem akarok mert ahhoz tényleg túl drága lenne, hogy ne csináljon semmit. Ezért húztam be OPNsense, pi-hole és Xpenology rendszereket VM-nek.
És van még pár olyan ami a hobbi fejlesztési projektjeimhez jönne jól... Miközben üzemeltetést is tanulgatok, úgy módjával...
A mostani szerver gépben egy HP P410 vezérlő van... egy RAID 1 tömbbel...Azt a két winyót is át kellene hoznom majd az új szerverbe. És hülyeség lenne a régi RAID kártyát áthozni egy lehetséges új mellé...amikor az újra is köthetném.
Csak nem fekszi meg a gyomrát két tömb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Horgász topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest