Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Így már értem, akár még működhet is.
Amúgy feltétlen szükséges az esxi? Én pont hasonló okokból adtam fel sok év után az egészet itthon, egyszerűen vagy egy halom pénzt kellene rá költeni, vagy elkezded mókolgatni kerülőmegoldásokkal, de akkor előbb utóbb csak a szívás lesz vele, rosszabb esetben adatvesztés, hosszú állásidő, vagy egy adott verzión ragadás.
Engem már eleve attól kirázna a hideg, hogy kiadok mondjuk 100-150kHUF-ot egy ilyen tri-mode kártyáért, majd ha teszem azt 2 év múlva megdöglik, akkor állni fog az egész cucc 2 hónapig, amíg nem szerzek egy másikat? Vagy egyből kettőt vegyek 300-ért? És itt használt, ebay-ről összevadászott cuccokról beszélünk. Ennyi pénzből komplett, modern, keveset fogyasztó háziszervert lehet venni... Lehetne persze 2 node-os vsan is, de akkor megint oda kanyarodunk vissza, hogy zsebbe kell nyúlni keményen.
Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy van combos labor a cégnél, szóval van aki kifizette helyettem a fentiek sokszorosát, és ott bármit is lehet csinálni bármikor távolról is, így nyilván könnyen szántottam be itthon a saját környezetet, illetve lett helyette Proxmox.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Lightyear - befektetési app
- LG LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest