Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

válasz AiRLAC #5406 üzenetére

Csak a gond, h nem tudok kitermelni két gépet. Az már egy jobb használt autó ára lenne. Így is a 800k-t karcolja az új gép...
    Ezért gondoltam, h akkor inkább legyen a videóvágós gépem megosztva - kellően erős lenne, főleg a linkelt videóban lévő 1st gen Ryzen-hez képest -, de nem úgy, h előtte ül fater mondjuk, ha játszik. Hanem én is tudjak közben ilyesmiket csinálni, mint most ezt megírni. :)
    Akkor menjen non-stop, hogy bármikor lehessen indítani bármit, de akkor már ezen lenne a házi szerver is, térfigyelő kamerával, stb. Ha kisajátítanám a gépet, akkor ott lenne egy drága konfig, amin néha videót vágok, de amúgy csak idle-ben webezek meg multimédiázok.
    Fater jelenlegi gépe meg vígan tudna "klienskedni", de amúgy már nyugdíjazni kéne, mert 12 éves konfig. Az ő játékai mondjuk még elvannak rajta (World of Tanks, March of Empires). De már kezd sűrű lenni a megmagyarázhatatlan kékhalál is, pár napi rendszerességgel. Konzol nem annyira szupi, mert az külön platform, kezdhetné elölről a sok éves fiókjait (mondjuk WoT esetén, nincs cross platform).

Ezt tényleg olyan nehéz összerakni, mint ami a videóban volt látható? Megfogott a VM ötlete, mindjárt tennék rá négyet kezdésnek. Nekem egy melós Win10, egy hobbi Linux ismerkedni, faternak Win10 játszogatni, meg vmi házi szeró külön.

#5407Mykroft
    Faszappan. Win10 host esetén (Dx12) kb mennyi bütykölésre számítsak, mondjuk egy Linux-os példával élve, ha vki nulláról kezdi azt is? Órák? Napok? Hetek?

Új hozzászólás Aktív témák