Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Nekem más miatt kellett (régi c7000 virtual connect modul webguihoz), de végül feladtam. Sajnos az Adobe a múltban sem készített fullos flash telepítőt, csak egy mini exe volt, és maga az installer online töltötte le a dolgokat. Természetesen az e mögött levő repot az Adobe megszüntette már rég, szóval hiába találsz akár megbízható helyeken is telepítőket, egyik se fog menni. A legjobb ha tudsz kukázni valahol/valakitől egy öreg managament vm-et amiben még van flash, azt jól el kell tenni, és ha belefut az ember ilyesmibe akkor lehet vele legalább dolgozni.
Valamint van egy opensource project, akik from scratch készítettek flashpalyert, de a VC nem működött vele, esetleg ezzel tégy a próbát, hátha a Horizont szereti: link
Illetve most láttam, hogy van egy ilyen is, ezt nem próbáltam: link
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest