- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Talan a legfontosabb, hogy az ido eleg ra, amennyiben nem gondolkodsz, hogy hogy kellene valamit csinalni, hanem egybol kattintasz es csinalod. Ha nem tudod, akkor haladni kell, majd kesobb visszatersz ra.
Kb. 2 ora alatt vegigmentem a 26 kerdesen, nyilvan ugy, hogy amit tudtam megcsinaltam, amit nem tudtam vagy varni kellett ra, azt kihagytam es kesobb visszatertem ra. Mivel kapunk egy papirt, igy felirtam harom oszlopba a teljesen elkeszult/reszben elkeszult/kihagyott feladatok szamat es egy szoban leirtam miert van vele bajom.
Volt ket olyan feladat, amit szinte egyaltalan nem oldottam meg, ill. het, amit nagyjabol (80-90%).
Magukrol a feladatokrol sajnos nem mondhatok konkretumokat, de nem lottok melle, ha a lentebbi linkeket megnezitek, ill. rengeteget gyakoroljatok a mozdulatokat, parancsokat. A hivatalos scenariok a lentebbi linkeken megjelenesukben pont ugyanigy neznek ki a vizsgan is.
A vegen volt idom gondolkodni, ketszer vegig tudtam menni a feladatokon ismet, ellenoriztem mindet. Volt olyan, amit elso korben kihagytam, majd kesobb jottem ra hogyan kell megoldani. Ettol fuggetlenul kitoltottem a 4 oranyi idot, nem unatkoztam.
Minden toolt megkaptok a sikeres vizsgahoz, es ugyan nem a leggyorsabbak, de boven hasznalhatoak. Van dokumentacio is, az advanced search-el tudtok keresni egyszerre az osszes doksiban, de szerintem jobban jartok, ha a megfelelo doksiban kerestek, igy sem gyors

Itt egy link, hogy hogyan nez ki a vizsga felulete.
A Finish gomb csak az utolso kerdesnel latszik
A vizsga utan 1 oran belul volt eredmeny, egy weblap szerint azert, mert ment a management network
Ugyhogy valoszinuleg scriptek nezik a helyes megoldast, emiatt ha van egy elirasod valahol, vagy nem azt a nevet adtad a switchnek/portgroupnak, akkor lehet nem is veszi helyes megoldasnak, erre figyelni kell. Bar nem tudom, ha nem teljesen jo valami, akkor egy ember adna-e ra reszpontszamot :SOsszessegeben akkor is pozitiv velemenyen lennek, ha nem sikerult volna, mert valos feladatokat kapunk, valos kornyezetben, nagyon realis az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ugyhogy valoszinuleg scriptek nezik a helyes megoldast, emiatt ha van egy elirasod valahol, vagy nem azt a nevet adtad a switchnek/portgroupnak, akkor lehet nem is veszi helyes megoldasnak, erre figyelni kell. Bar nem tudom, ha nem teljesen jo valami, akkor egy ember adna-e ra reszpontszamot :S