Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Az Intel VT-d támogatásáról olvasgattam, és feltűnt, hogy az Intel Core 2 Duo E8xxx-es (Wolfdale) procik is támogatják: [link]
Ez tényleg így van, tehát ez a támogatás a gyakorlatban is működhet ?Olvastam olyat is valahol előtte (megpróbálom majd megkeresni hol is), hogy a VT-d támogatás a memóriavezérlő dolga, tehát a memóriavezérlőnek kell támogatnia. Illetve gondolom a procinak is kell valamit tudnia ehhez.
Ugye a Penryn utáni Intel prociknál már a prociban van az MCH, így a támogatás végképp proci kérdése.
A következő probléma az alaplap, vagyis a Biosa, melyik 3-as / 4-es szériás alaplap lehet az, amelyik ezt tudja ? Amivel én találkoztam eddig (elsősorban Gigabyte G33 és P45, Asus P35 és P45), azoknál nem rémlik hogy lett volna a Biosban ilyen opció. Vagy nem is kellene hogy legyen, ami tudja azzal megy alapból, nem állítható ?
Jelenleg Core 2 alapú gépem van, meg hozzá van több alkatrészem is, amit épp nem is használok.
A kérdésem lényege: össze tudok-e rakni viszonylag olcsón (mondjuk olyan 30e alatt - sajnos ha jól sejtem az E8xxx-eket jó drágán adják) olyan alaplap + proci párost, amivel nekiállhatok próbálgatni a VT-d -t ?
A szoftvert, mivel tényleg csak otthoni próbálgatásra kell, "megoldom".
Pontosan mely vmware kiadások támogatják a VT-d -t ?
A tudás még a kérdés, de azért fogok találni ehhez való könyvet szerintem, mivel az angollal nincs különösebb gondom.
Eddig Workstationnel próbálkoztam csak, otthoni szinten, tehát elsőre biztos nem lesz egyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest