Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
VMware workstation 6.5-öt raktam fel az xp sp3 alá. Az a gondom, hogy nem látja az usb-s cuccokat. De az egyszerűség kedvéért vegyünk egy pendrive-ot. Bedugom, felismeri, kiírja a típusát is, majd nyomok egy jobb klikk connect-et. Aztán feldobja a szokásos szöveget, hogy ...to be unplugged from the host and conneced to this virtual machine..., de nem történik semmi, majd dob egy hibát, hogy nem tudott csatlakozni.Több eszközzel is próbáltam már, néztem a hivatalos oldalt, de ott csak azt írják, hogy frissítsem az sw-t az eszközkezelőből. De ott nem is látni...Ötlet

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest