Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zsambek aktív tag Menő ez az immediate window!  Új nap, új érettségi. Most a 2009 májusi, idegennyelvűt csináltam. Látni fogjátok, hogy az 5. feladat nem a legszebben sikerült, arra szeretnék kérni, valami tuti ötletet, ha szabad a mester uraktól  . Illetve az utolsó feladat valamiért nem tetszik neki, mert a kimeneti állományban, csak a nem volt elég pénzeseket írja ki, és szerintem azt is elindexelve. . Illetve az utolsó feladat valamiért nem tetszik neki, mert a kimeneti állományban, csak a nem volt elég pénzeseket írja ki, és szerintem azt is elindexelve. Ja, és még ilyennel nem találkoztam, de ez a Tabulátoros elválasztás, hogy működik? Ja, és még ilyennel nem találkoztam, de ez a Tabulátoros elválasztás, hogy működik?Amúgy tök durva, sokkal jobban lázba hoz most már egy programozás feladat, mint egy matek, illetve az is érdekes, hogy szerintem, amikor sikerül megoldani egy feladatot, akkor ezerszer jobb érzés fog el, mintha matekból kiszámolnék, egy függvény alatti területet, vagy bármi mást  http://pastebin.com/ZpzA13jc http://www.jos.hu/down/ErProg/Automata.pdf Köszönöm szépen, 
 zsambek`
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 - a visszatérő
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- PlayStation 5
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Illetve az utolsó feladat valamiért nem tetszik neki, mert a kimeneti állományban, csak a nem volt elég pénzeseket írja ki, és szerintem azt is elindexelve.
. Illetve az utolsó feladat valamiért nem tetszik neki, mert a kimeneti állományban, csak a nem volt elég pénzeseket írja ki, és szerintem azt is elindexelve.  Ja, és még ilyennel nem találkoztam, de ez a Tabulátoros elválasztás, hogy működik?
 Ja, és még ilyennel nem találkoztam, de ez a Tabulátoros elválasztás, hogy működik?