- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
Szia.
Berakod pastebin-re és feltöltöd megint azt a részt? A max-min algoritmusnak 1nél nagyobb tömbben mennie kell. Lord.rakli 4)-es pontját is fixáltad?
+ csak egy tipp: nem csak a min-t, hanem a max-ot is megkaphatod ugyanazon a cikluson belül, ha a kacsacsőrt a másik irányba fordítod.
És akkor nem kell 2x végigmenni a tömbön.
edit: látok arra esélyt, hogy a probléma az lesz hogy azelőtt elérted a 100as szummát mielőtt feltöltötted a tömb mind a 10 tagját. Majd mikor végigiterálsz rajta a keresőn dob egy null exceptiont, a fel nem töltött elemre.
Pl. tomb[9]-re dob egy null reference-t, mert nem töltötted fel az első ciklusban, mert csak tomb[5]-ig jutottál el, de a tomb[6],tomb[7],tomb[8],tomb[9],tomb[10] mind null (ami nem nulla!). -
Ukeve
tag
válasz
lord.lakli #7197 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget!
Már csak egyetlen gond van vele, hogy ha 10-nél kevesebb értéket írok be, akkor nem működik megfelelően a program, ha pontosan 10-t, akkor igen.
A feladat leírása:
Addig kérjünk be számokat billentyűzetről, amíg azok összege el nem éri a 100-at. A végén írjuk ki a képernyőre a számok összegét.
Lehetséges módosítások:
a bekérést hagyjuk abba, ha elérjük a 100 összeget, de legfeljebb 10 db számot
csak a pozitív számokat vegyük figyelembe az összegképzés során
írjuk ki a legkisebb és legnagyobb értéket amelyet beírtak
határozzuk meg, volt-e a beírt értékek között páros szám (igen/nem) -
netpeti98
addikt
válasz
lord.lakli #7195 üzenetére
Azt írta, hogy 3 hete kezdte. Szerintem nem érdemes rögtön az alap algoritmusokat átugrani LINQ-val.
-
lord.lakli
őstag
1) Hibakezelés hiányzik (pl.: int konverzió)
2) Tömbbe nem pakolod be az értéket.
3) Páros/páratlan vizsgálatnál az utolsó számot vizsgálod csak meg és nem az összeset.
4) tomb[k] kap értéket és nem a min. Képen nem látszik, de gondolom ugyanez van a max-al is.
Érdemes lenne Linq-et is megnézni, ha az engedélyezett. -
Alexios
veterán
A tömböt még a beolvasás előtt hozd létre, mivel max 10db-ot olvashatsz be ezért egy 10 elemű tömb tök jó neked(vagy használhatnál listát is, de gondolom itt tömböt kell)
ez esetben:int[] tomb = new int[10];
Ezzel létrehoztál egy új, 10 elemből álló tömböt, a mostani kódodnál egy egy elemű tömböt hozol létre, amiben az egyetlen elem a szam változó tartalma.
Minden sikeres beolvasásnál el tudod menteni ebbe a tömbbe az elemeket, és onnantól tudsz keresni rajta, meg amit akarsz. -
Ukeve
tag
Sziasztok!
Kb. 3 hete kezdtem el C# programozással foglalkozni, és az egyik gyakorló feladatban elakadtam.
A feladat: "Addig kérjünk be számokat billentyűzetről, amíg azok összege el nem éri a 100-at. A végén írjuk ki a képernyőre a számok összegét.
Lehetséges módosítások:
- a bekérést hagyjuk abba, ha elérjük a 100 összeget, de legfeljebb 10 db számot
- csak a pozitív számokat vegyük figyelembe az összegképzés során
- írjuk ki a legkisebb és legnagyobb értéket amelyet beírtak
- határozzuk meg, volt-e a beírt értékek között páros szám (igen/nem)"
A min. és max. kiíratásra megtaláltam a megfelelő tételt, viszont arra sehogy se jövök rá, hogy miként lehetne az összes bekért érték az a tömb, amiben keresni fog.
Előre is köszi a segítséget! -
xors
senior tag
Lenne egy igazából sima algoritmizálós problémám, de mésis C# -ban dolgozok, így ide tartozik.
A feladat az lenne, hogy van egy tömbünk amikbe vannak fej (F) meg írás (I) pénzfeldobás eredményei, persze jó sok.
Meg kéne keresnem a leghosszabb F sorozatot a tömbben, hogy hol kezdődik, és milyen hosszú.Ehhez kérném a segítségeteket, mert hiába agyalok rajta, nem tudok rájönni hogyan kellene. -
fatal`
titán
Szerintem kevered a vart a dynamic-kal. Maximum olyan eset tud előfordulni, hogy object lesz a konkrét típus helyett (pl. a Regex osztályon van ilyen a Matches property esetében).
(#7182) harylmu: Az említett szintaxis sokkal olvashatóbb, mint az hogy .Item1, .Item2 stb.
Olyan helyzetben tud hasznos lenni, amikor 1-2 helyen kéne pár elemű összetett típus (de nem kulcs-érték pár) és nem akarsz külön osztályt definiálni. Nem túl gyakori de azért néha előfordul.
-
Froclee
őstag
Ez és a tuple milyen helyzetekben hasznos? Separation of concerns-t meg az olvashatóságot nem hágja át csúnyán?
Mármint ha pl nevet és hozzátartozó id-t szeretnék visszaadni, szerintem azt se Tuple-el csinálnám. Inkább csinálnék egy person osztályt, és akkor a tagjai nem anonymousok (Item1,Item2,Item3) -
Froclee
őstag
Nem ide tartozik, de érdekességképp.Tervbe van egy ilyen feature:
(string, string, string) LookupName(long id) // tuple return type
{
... // retrieve first, middle and last from data storage
return (first, middle, last); // tuple literal
} -
Froclee
őstag
De ha simán el tudom képzelni, hogy van két overloaded metódus, az egyik int-t ad vissza, a másik stringet, és ha nem figyelsz a paraméterezésnél, akkor a var walami=metodus(); a rosszabbikat fogja neked választani.
Azért az kemény lenne.
Type 'Program' already defines a member called 'Get' with the same parameter types
ja, sorry, te "hasonló" paraméterekről beszéltél és figyelmetlenségről. ebben az esetben nem fogadom el az érved.
-
válasz
Alexios #7172 üzenetére
Az is lehet, hogy rosszul emlékszem. Sokat nem C#-oztam, a linq-t meg még annyit sem használtam. Szerintem nektek lesz igazatok!
Szerk.: igen, inkább visszatöröltem a dolgokat, hogy hülyeség ne maradjon meg. Elkövettem azt a hibát, hogy nem voltam alapos és nem nézem utána. Elnézést.
-
Alexios
veterán
Nyílván a var k=0 esetben doublet szeretnél akkor nem ezt használod, vagy eletszerubb esetben mondjuk mint ososztaly/interfész szeretnél rá hivatkozni de ezek azért nem a kifejezett hiba esetek, bár az overloaded esetben nem értelek hiszen vissza teresi értékkel nem lehet overloadolni, ha meg rossz paramétert adsz meg akkor nem a neked rosszabbat fogja adni, hanem azt amit meghivtal.
Én pl mindig vart használok, azokkal a kivetelekkel amikor vagy nem lenne egyértelmű ezek alapján mi az, vagy tényleg csak valamelyik interfész részét akarom mondjuk láttatni.
-
vlevi
nagyúr
string az tényleg elég dúúúrva lehet, de ha beírod, hogy
var szam=0; (int32 lesz)
var szam=0.0; (ez double)
De ha simán el tudom képzelni, hogy van két overloaded metódus, az egyik int-t ad vissza, a másik stringet, és ha nem figyelsz a paraméterezésnél, akkor a var walami=metodus(); a rosszabbikat fogja neked választani.
De elég az is, ha double helyett int adattípust definiál a var k=0; és nem érted, miért számol baromságot. -
vlevi
nagyúr
válasz
alratar #7165 üzenetére
Linq-nál elkerülhetetlen a használata, mert nem tudod a visszaadott tipust.
De az észnélnküli, mindent var-al veszek fel, majd a fordito megoldja, sem jó, mert nem tudod mi micsoda.
Főleg, ha hosszu ideig használod azt a változót, amikor már a harmadik helyre adod át paraméterként, akkor elveszel az ismeretlen tipusokban. Lehet, hogy rossz overload metodust hiv majd meg, vagy te azt hiszed, hogy double, mikozben a fordito csak int tipusként hozta létre, satöbbi.
Egy foreach-en belül a var item in collection teljesen rendben van. -
Alexios
veterán
válasz
alratar #7165 üzenetére
nincs semmi ok a kerülésére, illetve sok helyzetben, pl. linq meg hasonló esetekben egyszerűbb is mint kitalálni mi lesz az eredmény.
Igazából semmi varázslat nincs benne, intellisense behelyettesíti helyetted kb, ha ráviszed a kurzorod a var szóra is kiírja milyen típus van mögötte.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Valahol azt olvastam, hogy a var kulcsszó használatát lehetőleg kerülni kell. Mégis azt latom, hogy egy csomóan használják.
Most akkor, hogy van ez? -
törölt tag
válasz
haromegesz14 #7153 üzenetére
Hát ez marha jó
Láttam már ilyen fajta oldalakat, de ez a legjobb mind közül.
zulu_mester egyébként igen, én is a Reiter István féle 2 könyvet ajánlom, alap elsajátításhoz tökéletes. Ha kell valami segítség, itt várunk
-
mrhitoshi
veterán
Aha. Volt egy ilyen gondolatom még C-s időkből, de nem voltam ebben biztos. Akkor marad ez a megoldás.
Köszönöm a gyors segítséget!
-
netpeti98
addikt
válasz
mrhitoshi #7159 üzenetére
Nem kell neki külön lista vagy tömb és a mérettel se kell törődni, mert a stringeket tudod char tömbként kezelni.
Pl.:
string s = "Hello";
Console.WriteLine(s[1]); //eA hosszát egy normál tömbhöz hasonlóan a s.Lenght property adja meg. Pl.:
Console.WriteLine(s.Length); //5
Ugyanúgy bejaárhatod for vagy foreach segítségével, de még a LINQ is működik rajta.
-
mrhitoshi
veterán
Üdv! Belefutottam egy probléma, és ez akadályozza c# fejlődésemet, de úgy érzem ha ezt a problémát megoldom, akkor szintet lépek.
Szóval adott egy feladat: Textboxba ír a user egy mondatot, és meg kell mondani, hogy mondjuk mennyi e betű volt benne. Elkezdtem megírni, de itt jött a gond. A mondatot listben tudom tárolni, ilyenkor ugye nem kell megadnom, hogy mekkora lesz a mondat, ha jól gondolom. Viszont mikor számolni akarok, akkor nem tudom a pontos procedúrát. Tömbbel simán megtudnám csinálni, de egyrészt az nem elég mókás már másrészt pedig nem tudom előre hogy mennyi karaktert akar megadni a felhasználó.
Szóval hogyan lehet végigfutni a mondaton hogy megmondjam mennyi e betűt tartalmazott ? -
zulu_mester
tag
Köszönööm a válaszokat!
-
vlevi
nagyúr
válasz
zulu_mester #7152 üzenetére
7063 hozzászólásban említett Reiter István könyvet tudom ajanlani. Netről letölthető.
Igaz, a C#6.0 ujdonságai nincsenek benne, de az alapok megtanulásához nagyonjó. -
haromegesz14
aktív tag
válasz
zulu_mester #7152 üzenetére
-
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani programozással kapcsolatos könyveket, amelyek viszonylag egyszerűen érthető és gyorsan lehet haladni vele? Elsősorban C# nyelvvel foglalkozó könyvek érdekelnének. Előre is köszönöm segítségeteket
-
válasz
sirszevenap #7150 üzenetére
Magyar esetén semmi, bármelyiket választhatod, és elég az egyik.
-
sirszevenap
addikt
válasz
sirszevenap #7148 üzenetére
Így mindent ki kell tölteni kétszer... (Description, képek stb...) Könnyen lehet, hogy ez így nem jó. Nem értem elve miért van kétféle Magyar.
-
válasz
sirszevenap #7146 üzenetére
Elképzelhető, hogy a projektedben bejelölted a "Hungarian" és a "Hungarian (Hungary)" nyelveket is. (Kódolva hu és hu_HU).
-
-
Froclee
őstag
válasz
sirszevenap #7143 üzenetére
egy otlet: mikor konstrualod a form-ot jegyezd le hogy honnan nyitottak.
Form2 form= new Form2(nameof(Form1));
public Form2(string source)
{
this.source = source;
} -
sirszevenap
addikt
No még egy kérdés ami felmerült. Hogyan tudnám azt megoldani, hogy a gomb amikor rákattintok, tudja azt, hogy melyik képernyőről jöttem? Tehát legyen a,b,c,d képernyő. Ha b-ről jöttem, navigáljon át c-re, ellenben ha a-ról akkor d-re.
-
netpeti98
addikt
Sziasztok!
A Windows 10 esetében a Developer mode hordoz valami plusz biztonsági kockázatot (már megint egy biztonsági kérdés
)? Az említett biztonsági figyelmeztetés csak arra vonatkozik, hogy az ellenőrizetlen forrásból származó appok kárt okozhatnak, vagy valami mást is megnyit a rendszerben amit kihasználhat egy kártevő?
Vagy ha biztosra akarok menni akkor csak a fejlesztés idejére kapcsolom be, egyébként Windows Store módban használom a rendszert? -
Alexios
veterán
válasz
sirszevenap #7139 üzenetére
Akkor annak az eseménykezelőjére, amihez szeretnéd
Rég foglalkoztam már ezzel, de emlékeim szerint még a textblocknak is van tapped eseménye, de ettől még szerintem jobban járnál valami olyannal ami eleve arra van kitalálva hogy megnyomják, egy sima button-t is át lehet dizájnolni akár, hogy úgy nézzen ki mint egy szöveg
-
Alexios
veterán
válasz
sirszevenap #7137 üzenetére
this.Frame.Navigate(typeof(SecondPage))
Ezt rakd be a gombod eseménykezelőjébe
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok! Először is köszönöm az eddigi segítségeket!
Az lenne most a problémám, hogy szeretnék egy szövegről navigálni egy másik oldalra. Tehát Hyperlink lesz ez szerintem. Minden létező módot kipróbáltam, de nem működik valamiért. Pl van egy "adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom" szöveg és ha az "adatvédelmi nyilatkozatot"-ra kattintok akkor navigáljon át arra page-re az alkalmazáson belül ahol ez található. Ti hogyan oldanátok meg Windws Phone esetén?
Üdv
-
alratar
addikt
válasz
Froclee #7131 üzenetére
A player osztályt én így írtam meg_::
public class player
{
public string playPos { get; set; }
public string playName { get; set; }
public string playKap { get; set; }
public string playVed { get; set; }
public string playKoz { get; set; }
public string playTam { get; set; }
public string playLov { get; set; }
public string playAta { get; set; }
public string playTch { get; set; }
public string playGyo { get; set; }
public int playFej { get; set; }
}Ez elvileg jó, mert ezzel csináltattam az xml-t.
A többit megcsináltam, de ugyanaz a hiba.
-
Froclee
őstag
válasz
alratar #7130 üzenetére
Az XML file-t amit beillesztettél vágólapra, teszed utána:
utána egyszerű:
XmlSerializer xser = new XmlSerializer(typeof(player));
using (StreamReader sr = new StreamReader("playerlist.xml"))
{
var obj = (player) xser.Deserialize(sr);
}PS: Egyébként a StreamReader-edet using-al vedd körül.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Kérlek titeket, hogy segítsetek, mert már órák óta bújom a netet, de sehol nincs válasz a problémámra
Ezt az xml-t szeretném beolvastatni:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<player xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
<playPos>KAP</playPos>
<playName>s</playName>
<playKap>2</playKap>
<playVed>s</playVed>
<playKoz>s</playKoz>
<playTam>s</playTam>
<playLov>s</playLov>
<playAta>s</playAta>
<playTch>s</playTch>
<playGyo>s</playGyo>
<playFej>210</playFej>
</player>Ez a kód:
XmlSerializer xmlserializer = new XmlSerializer(typeof(List<player>));
StreamReader stream = new StreamReader("playerist.xml");
List<player> input = (List<player>)xmlserializer.Deserialize(stream);
stream.Close();
dataGridView1.DataSource = input;Ez pedig a hiba:
-
sztanozs
veterán
válasz
rgeorge #7128 üzenetére
Úgy rémlett hogy megírtam, hogy connect nem erre való (ez inkább proxy parancs).
GET helyett még jó lehet a HEAD parancs, arra nem adja vissza az oldalt, csak a response header-t küldi el a szerver. Jó lehet még az OPTIONS is, ha engedélyezett a szerveren.
HTTP METHODS -
rgeorge
addikt
válasz
rgeorge #7108 üzenetére
Ma sikerült végére járnom a problémának, persze nem a dupla crlf-el volt a probléma, nem is lehetett, anélkül nem is fejeződne be a kérés, hanem a CONNECT-et nem szerette a SAP NetWeaver. Most már viszont tudom a tutit, azaz azt az url-t, amin egy sima GET-tel lehet pingelni a szervert.
-
Froclee
őstag
oké, kellett 5 másodperc mire leesett mi az a kapcsolati karakterlánc
(forrás: MS oldal)
-
Koszonom szepen, ez indulasnak jo lesz
-
Sziasztok! Milyen könyvet ajánlanátok C# tanulásra? Programozást nem a nulláról kezdem, 3 éve fejlesztgetek droidra (egyetem mellett), illetve még gimiben foglalkoztam picit C#-al is. Most elképzelhető, hogy át kéne állnom C#-ra, így minden tippet megköszönnék, honnan érdemes kezdeni, mit érdemes olvasni
-
-
válasz
sirszevenap #7120 üzenetére
Én nem tudok arról, hogy lehetséges lenne a Firebase Analytics használata, viszont az előző verzióhoz (universal analytics) van SDK.
-
Froclee
őstag
válasz
sirszevenap #7116 üzenetére
Pontosabban erre.
-
Froclee
őstag
válasz
sirszevenap #7116 üzenetére
Erre az eventre reagálj.
#7112: Egyetértek nagyrészt. Hangnemen meg se lepődök már.
Egyébként, hogy Java elhúzott úgy értettem, hogy amit tapasztalok, az az, hogy több vállalati alkalmazás Java alapú, mint .NET. A Java 8-at amúgy gyengébbnek tartom, mint a C# 6-ot.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Adott egy végtelenül egyszerű alkalmazás. (WPF) Két képernyőből áll. A lényege, hogy adatokat lehet bevinni (név(Data1),szülidő(Data2),szülhely(Data3)) és azokat menti egy XML fájlba. Majd mikor elmentette, az első képernyőn a ComBobox-ban ott lesz a neve. Azt szeretném elérni, hogy felosztom a képernyőt és a combobox mellett lesz egy listview(?) amibe a többi adatait jeleníti meg az kiválasztott embernek. sehogy sem sikerül... hogy tudnám megoldani?
-
Sokan egyebkent keverik a Java-t, mint nyelvet, meg a Java-t, mint okoszisztemat. A nyelv nem frenetikus, de pl. a JVM az egy csoda (bar a CLR is fejlodik ezerrel), meg olyan tooling van, ami kb. sehol mashol.
Az USA legnagyobb halozati forgalmat ado szolgaltatas mogott JVM-ek allnak.
-
martonx
veterán
válasz
Froclee #7111 üzenetére
"Én úgy érzem a Java picit elhúzott."
Bocs, de ezen felröhögtem. A Java-nak van majdnem 10 év előnye a .Net-hez képest (na jó Java 95-ben indult, .Net 2001-ben), miközben a Java eleve mulitplatform nyelvnek indult a .Net pedig windows only-nak.
Ha így nézed, akkor ha a Java nem lenne akkora szar, amekkora mindig is volt, akkor a .Net labdába se tudott volna rúgni a 2001-es indulása óta. De nem ezt látjuk, a .Net szépen fejlődik, mostanra nagyon komoly ökoszisztémája van, a C# fejlesztők majdnem ugyanolyan keresettek, mint a Java-sok.
Noha az a 6 év, és run everywhere tagadhatatlanul a mai napig is Java túlsúlyt okoz, mindez azonban nem így történt volna, ha. (hatásszünet)Megkockáztatom, a Java mostanra sehol nem lenne, ha a Gugli nem a Java-t választotta volna az Android programozási nyelvének valamikor 2008 végén. Már rég a retyón húzták volna le magukat a Java fejlesztők (értsd átképezték volna magukat más nyelvekre), mára a nyelv valahol a Visual Basic elterjedtségi szintjén tanyázna.
Az Android jött, látott, győzött, a Java nyelv megmenekült, a Microsoft pedig előre menekült és az OS dominanciájának elvesztésével párhuzamosan azt tette, amit tennie kellett, elindult az open-source világba, az erősségeire koncentrált, köztük a .Net-re és az ASP.Net-re, s a fejlesztőkön keresztül próbál életet lehelni a nem túl rózsásan álló windows ökoszisztémájába.
Ezért vásárolta fel a Xamarint is ("VS ingyenes lett..." elárulom már több mint egy éve - ha nem kettő - ingyenes) és ami igazán a lényeg, hogy a Xamarint is ingyenessé tette, ami nagy dolog, mert előtte több száz dolláros havi díja volt.
Így MS most abban reménykedik, hogy ha már fejlesztői ökoszisztémában ilyen erős, akkor a fejlesztők elkezdenek .Net-el, Xamarinnal dolgozni, márpedig ha ez történik, akkor mivel multiplatform fejlesztésekről lévén szó, az appok automatikusan Windows-on is megjelennének. Így ismét életre tudna kelni az MS által mostanra talán visszafordíthatlanul elbaltázott win10, win10 mobile vonalak.
Sőt havi 40 EUR-t is ingyen ad MS az Azure-jában, ezzel is próbálja a fejlesztőket az ő ökoszisztémájába csalogatni. -
Froclee
őstag
Ugyan nem mai dolog, de kíváncsi vagyok a véleményekre.
.NET Core-t valaki próbálgatta már? Nem túl késő az open source és cross-platform vonal felé mozogni az MS-nek? (Ja meg, visual studio is ingyenes lett kb)Szerintetek a Java/.NET app-ok arányát lehet javítani az utóbbi felé még ezzel a húzással? Én úgy érzem a Java picit elhúzott.
-
rgeorge
addikt
Belefutottam egy C#/Webservice/SAP NetWeaver problémába. Nem kritikus, csak jó lenne megindokolnom, miért nem tudok rajta segíteni. Az a helyzet, hogy a SAP webszerver elérését teszteli a programunk egy HTTP CONNECT küldésével, amire a szerver jó esetben egy 400-as protokoll errorral válaszol. Ez azért jó eset, mert pont azt szeretnénk itt ellenőrizni, hogy a szerver elérhető, namost ha tud ilyen errort küldeni, akkor elérhető. Ez minket nem zavar, de most a SAP oldali emberek megállapították, hogy azért kapunk protokoll errort, mert a kérésünk végén két CRLF van. És valóban, ha .NET tracevel nézem, ott a dupla CRLF. A fiddler mondjuk pont levágja a dupla crlf-et, így azon keresztül nincs protokoll error sem (ez csak mellékszál, de a tényleges program mobileszközön .NET Compact Framework-ön fut, ahol nincs network trace...).
Jó lenne tudatni a SAP oldallal, hogy az ő szerverük ilyen válogatós, mert ha még ezt a CONNECT-es kérést valahogy rá is tudom venni, hogy ne küldjön CRLF-et, a lényegi hívásokat, amik SOAP webszervizek nagyon nem tudnám.
Van valakinek ötlete erre? -
Alexios
veterán
válasz
sirszevenap #7103 üzenetére
<TextBox PlaceholderText="username"/>
-
sirszevenap
addikt
válasz
haromegesz14 #7104 üzenetére
Jaj bocs, hivatkozást elfelejtettem. Tehát EZT.
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
sirszevenap #7103 üzenetére
EZT nem látni - már ha hivatkozás akart lenni
Textboxnak nincs Text property-je? Arra állítsd be a username/password-t.
-
válasz
sirszevenap #7100 üzenetére
Mármint arra a WP7/WP8 libraryre gondolsz, ami az említett platformokon meghatározó jelentőségű volt, de kihalásuknak hála egyébként 2013 óta nem frissítettek egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged