Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc.
tag
Jó hírem van! Egy utolsó próbát még adtam magamnak ma este hogy hátha meg lesz a visual basic 6 ,új gépre, s bele vetettem magam az internet bugyraiba..
Egy youtube videó hozzászólása között akadtam egy linkre, ami elvileg a vb6 -ra vezet, ami olyan hogy megy új op rendszereken is, szkeptikusan letöltöttem, majd feltelepítettem, s legnagyobb meglepetésemre, működik! Itt a link: [link]
Igaz most windows 7 -re raktam fel, de ha ezen megy akkor mennie kell win 8/10 -en is szerintem, de az majd holnap derül ki, akkor megyek a bácsihoz telepíteni. S itthon most olyannyira belejöttem ,hogy még meg is magyarosítottam a VB6 -ot!
Ezen magyar honlap segítségével: [link] , s ez is működik, így most már magyar a VB6. No azt hiszem én így mindent megtettem amit lehet, az ügy érdekében.
S lényeg ezzel, hogy csak van megoldás, hogy aki akarja, tudja használni a vb6 -ot új gépeken is, hiába a 20 éves kora
Sok sikert mindenkinek a továbbiakban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen routert?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.27
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezen magyar honlap segítségével: