Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
chepavel
aktív tag
Sziasztok!
Nézzétek el nekem, de VB-ben nagyon nem vagyok otthon..
A problémám a következő: van egy M-Files server névre hallgató csoda. Ez a dokumentumkezelő rendszer sajnos nem támogatja a powershellt, mindössze a VB-es scripteket. (én bizony rendszeradmin vagyok, nem fejlesztő..)
Tehát, van ennek egy saját API-ja, amit lehet használni számtalan feladatra. Amire nekem szükségem lenne, az az, hogy az egyik meglévő felhasználónak a jelszavát kellene parancssorból felparaméterezve lecserélni. (pl: cscript passwordchange.vbs IttAJelszónakAHelye)No,és amit írnak erről (mert meg lehet csinálni..) ennyi az API súgójában:
Public Sub UpdateLoginPassword( _
ByVal AccountName As String, _
ByVal NewPassword As String _
)Hogy tudnám ezt a kódsort felhasználni, hogy működésre bírhassam?
Nagyon fontos lenne ez nekem (egy automatizálási folyamat fontos része ez..)
Elnézést a hozzá értés hiánya miatt, bízom benne, hogy tudtok segíteni..
Köszönöm,
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16-24GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest