Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chepavel
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Ami nekem megvan, az az M-Files API dokumentációja, ami elérhető a skydrive-mon.
Sajnos, a programozás nagyon messze áll tőlem.. A supporthoz a szükséges regisztrációt megcsinlátam már, demég nem igazoltak vissza, így nem tudok beszélni velük..
Futtatni futtatható, valahogy így:
Dim app: Set app = CreateObject("MFilesAPI.MFilesServerApplication")Itt tartok jelenleg, de nem szuperál:
Dim app: Set app = CreateObject("MFilesAPI.MFilesServerApplication")
Dim vault: Set vault = ServerLoginAccountOperations.updateloginpassword("mfilesadmin", "")
set UpdatePassword = ServerLoginAccountOperations.Updateloginpassword()
Public Sub UpdateLoginPassword(ByVal AccountName,ByVal NewPassword)
end subKérek midnenkit, ne kövezzen meg a szakhozzáértésem hiánya miatt

-
chepavel
aktív tag
Sziasztok!
Nézzétek el nekem, de VB-ben nagyon nem vagyok otthon..
A problémám a következő: van egy M-Files server névre hallgató csoda. Ez a dokumentumkezelő rendszer sajnos nem támogatja a powershellt, mindössze a VB-es scripteket. (én bizony rendszeradmin vagyok, nem fejlesztő..)
Tehát, van ennek egy saját API-ja, amit lehet használni számtalan feladatra. Amire nekem szükségem lenne, az az, hogy az egyik meglévő felhasználónak a jelszavát kellene parancssorból felparaméterezve lecserélni. (pl: cscript passwordchange.vbs IttAJelszónakAHelye)No,és amit írnak erről (mert meg lehet csinálni..) ennyi az API súgójában:
Public Sub UpdateLoginPassword( _
ByVal AccountName As String, _
ByVal NewPassword As String _
)Hogy tudnám ezt a kódsort felhasználni, hogy működésre bírhassam?
Nagyon fontos lenne ez nekem (egy automatizálási folyamat fontos része ez..)
Elnézést a hozzá értés hiánya miatt, bízom benne, hogy tudtok segíteni..
Köszönöm,
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Byintek Love U14 Projektor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő