- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, Excel-es visual basic-ből kérnék egy apró segítséget.Egy nagyobb feladat részfeladata lenne, hogy egy listbox-ba bevitt tartalmat (gomb nyomásra bevitt tartalmat) egy export gomb nyomására egy txt fájlba kell exportálni.
Ez meg is lenne, de megvan adva hogy milyen formátumba kell exportálni, az én megoldásommal pedig ugyan úgy exportálja ahogy a listában van!Szóval itt az én kódom:
Private Sub CommandButton_export_Click()
Dim i As Long
Open "D:\export.txt" For Output As #1
For i = 0 To lista.ListCount - 1
lista.Selected(i) = True
Print #1, lista.List(lista.ListIndex)
Next
Close #1
End SubEz így exportálja nekem a listát fájlba: (az adatokat csak találomra írtam)
Márai
Füveskönyv
1980
Verseskötet
----------De ilyen módon kellene beírnia a fájlba:
szerző1;cím1;1999;RegényHogyan tudnám a jelenlegi kódomat módosítani ahhoz hogy formázott legyen? Vagy teljesen más kódot kellene használni hozzá?
Régen tanultam már a visual basic-et...Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest