- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Az, hogy ennyit fogal, pont a Windows miatt van.
Az ügyfelekhez kb. 12 fajta különböző VPN klienst használok, és vannak amelyek összeakadnak egymással ha egyszerre fel vannak telepítve. Ezen kívül egyszerre sokszor több ügyfélhez is be kell lépnem, tehát több VPN-t kell használni egyszerre.
Ezt úgy gondoltam megoldani, hogy telepítettem egy Windows 7-et én is, és csináltam belőle linked clone-okat (ami snapshotokkal operál), hogy legyen több hasonló virtuális gépem, de ne foglaljon sok helyet.
Na most ha van pl. egy 25 GB-os Windows 7 VM-em, csinálok belőle egy snapshotot vagy clone-t, akkor a snapshot percek alatt több GB-ra hízik, néhány nap alatt meg akkora lesz, mint maga VM eredeti állapotában.
Nyilván utána lehetne nézni, hogy milyen mindenféle folyamatok futnak, amelyek ennyi módosítást termelnek, de én feladtam, van ugyanabból a VM-ből 4 másolatom, snapshotok nélkül és kész.Linux VM-eknél nem tapasztaltam ilyet, de ott ugye nem indul be Windows Update, meg indexelés meg egyebek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- GL.iNet OFF topik
- Milyen routert?
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Jövedelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest