Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Az imént telepítettem a virtualbox-ot win7 64bites rendszerre, létrehoztam egy win7 32bites virtuális gépet, de indításnál rögtön hibaüzenetet kapok, a log fájlt mellékeltem.
Mi lehet a gond? Guglizva azt találtam, hogy régebbi verziót kell feltenni, de ez milyen már?..
Akartam adni neki egy esélyt, eddig mindig a microsoftos verziót használtam, de ez már most rosszul kezdődik.Valamit ugye jól gondolom, hogy ha vhd kiterjesztésű dinamikus kötetet választok, akkor azt igény esetén bele tudom tenni egy microsoft virtual machine gépbe is később, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akartam adni neki egy esélyt, eddig mindig a microsoftos verziót használtam, de ez már most rosszul kezdődik.