Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Az imént telepítettem a virtualbox-ot win7 64bites rendszerre, létrehoztam egy win7 32bites virtuális gépet, de indításnál rögtön hibaüzenetet kapok, a log fájlt mellékeltem.
Mi lehet a gond? Guglizva azt találtam, hogy régebbi verziót kell feltenni, de ez milyen már?..
Akartam adni neki egy esélyt, eddig mindig a microsoftos verziót használtam, de ez már most rosszul kezdődik.Valamit ugye jól gondolom, hogy ha vhd kiterjesztésű dinamikus kötetet választok, akkor azt igény esetén bele tudom tenni egy microsoft virtual machine gépbe is később, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Philips LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Akartam adni neki egy esélyt, eddig mindig a microsoftos verziót használtam, de ez már most rosszul kezdődik.